Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doloress mama ce imi place cum se intide cu piciorul dupa mingie, foarte tare!Mirci nu le are cu fotbalul, nu il prinde. el e cu masinile Tu arati foarte bine!
Lumi sper s afiti bine dupa antibiotic!! Noi suntem f bine, mersi de intrebare. Sunt foarte bucuroasa ca fetii ii ajunge lapticul si e mare si cuminte. Deja poarta rochita pe care i-o luase soramea pentru botez..hehe! Uite niste pozice AICI.
ca-eric wow, felicitari acum vad mesajul cu burtica! SArcina usoara in continuare si sanatate multa!
Belleane distractie frumoasa la mare si la infrumusetare.
Ali iubita, noi facem tot la Tulip Inn, ca si la Mirci pentru ca ne-a placut acolo. Unde vreti sa mergeti la mare? Am merge si noi pentru 4 zile asa, sa faca astia micii aerosoli lui Vlad pt chinul cu intepatura...i-as face si eu lui Mirci, dar mor de frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Uite niste pozice AICI.
Ali iubita, noi facem tot la Tulip Inn, ca si la Mirci pentru ca ne-a placut acolo. Unde vreti sa mergeti la mare? Am merge si noi pentru 4 zile asa, sa faca astia micii aerosoli

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Incredibil cat poate semana cu Mirci cand era mic!! Doamne, natura asta! E superba printesa ta! Mersi pt raspuns, ma uit si eu pe site-ul de la Tulip Inn.
Parca Mirci e mai serios in poze, si Vlad e mai serios in ultimul timp....desi e destul de vesel dar parca nu asa ca inainte.
Bravo ca ai laptic, stiu ca tii mult la chestia asta. Eu sunt mai denaturata
La mare, inca nu stiu....caut mai e asa putin pana ne vedem! Luni dimi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ali scumpa mea. eu chiar dadusem edit la mesajul meu de mai sus cu pupici lui Vladi pt intepatura...ca uitasem, in fuga in care sunt mereu.
daaaa! Luni dimi si marti dimi si tot asa! Hai luni dimi la 10 e bine?? si vorbim si despre Tulip Inn, iti dau eu detaliile. te pup abia astept sa ne vedem. Ah, da e incredibil ce seamana Mirci si Ilinca, dar la fel si Luca si Vladi... deci luni le facem cunostinta lui Luca si Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Ali scumpa mea. eu chiar dadusem edit la mesajul meu de mai sus cu pupici lui Vladi pt intepatura...ca uitasem, in fuga in care sunt mereu.
daaaa! Luni dimi si marti dimi si tot asa! Hai luni dimi la 10 e bine?? si vorbim si despre Tulip Inn, iti dau eu detaliile. te pup abia astept sa ne vedem. Ah, da e incredibil ce seamana Mirci si Ilinca, dar la fel si Luca si Vladi... deci luni le facem cunostinta lui Luca si Ilincai

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Bine scumpa mea, luni la 10 suntem la Riviera, locul cunoscut. Abia asteeeeeeeeeeeeeeeeeept! PUUUUUUUUUUUUP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ca_eric felicitari pentru fetita din burtica, nici eu n-am vazut ! Bravo si nu zici nimic, nimic...

Lorich si mie imi plac pozele cand doarme, imi vine sa-l mananc. De aceea nici nu ma pot desparti de el, tot cu noi in pat doarme, intr-o zi am dormit si eu la pranz, el la gradi, si parca nu puteam sa adorm, imi lispea ceva! E destul de inaltut, are 92 de cm, insa slabatura, 12 kg numai.

Bellanne masinuta e la Muzeul Copiilor, este un loc unde ai tot felul de chestii din viata reala pentru jocuri make-belive cum ar fi : barca, masina de politie, masina la benzinarie, ambulanta, masina de pompieri, excavator toate in marime naturala. Apoi ai teatru cu costume, scena, reflectoare, microfon, supermarket cu case de marcat si cu cosuri mici pentru ei, produse din plastic, studio de filmat, ferma, cabinet de doctor veterinar, pestera, sectie de politie cu inchisoare (Patrick s-a bagat la inchisoare si nu mai voia sa iasa ) Tot felul de chestii din astea. Sunt faine, mai ales pentru cei mai marisori. Al meu era cam descumpanit, nu prea stia sa se joace. Dar cand mai creste si cu inca un prieten-doi cred ca s-ar juca fain.

Laura m-am topit dupa Ilincuta, ce mare si frumoasa s-a facut! Si seamana tare bine cu Mirci, are dreptate Alysh. Ca frumosi copii mai faceti, cu ochi albastri! Ma tot uit poate imi raman si mie prin burta niste ochisori din aia superbi.
Patrick e innebunit cu fotbalul, dupa cum ai remarcat, cam 80% din toate pozele mele sunt cu "balonul" si noaptea se trezeste urland BALOOOON, si trebuie sa-l duc sa vada ca nu i l-a furat nimeni. Deja la gradinita a facut instructie cu toti si nimeni nu se mai joaca cu altceva decat cu baloane. Si culmea e ca noi nu ne uitam mai deloc, eu n-am vazut nici un meci de la cupa mondiala de exemplu. Mai degraba ne uitam la hockey. Al meu sot urmareste stirile din campionatul intern din tara, insa nu se uita la meciuri. Nu stiu de unde pasiunea asta, poate e genetic ca amandoi bunicii au jucat fotbal, unul la profesionisti, unul amator.

Alysh spor la organizat botezul! M-a dat gata si pe mine Vlady cu clavicula si axila Cred ca o sa faca 2 clase intr-una la cat e de precoce.
Si eu as vrea sa-i fac copilului analize, al meu tot nu mananca mai nimic Dar aici nu prea iti da voie, doctorul iti zice sa nu chinui copilul cu luat sange, ei care au probleme cu obezitatea la copii, cand vad unul mai slabut zic ca e sanatos tun, Si fara trimitere nu putem face nimic.

La multi ani Iustin, cel mai tanar muguras!
Sa cresti mare, fericit si sanatos, acomodare usoara la gradi!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MAGNETISM-Felicitari pt sarcina !! Sa fie intr-un ceas bun !!

DOLORES,LORICH,voi cum va simtiti ?
Dolores,am vazut pozele,superbe !!!
Am citit ca Victoria a fost iar internata cu febra.Mai aveti vesti ?

33+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

multumim de urari doloress, lorich, cleo, belleane, gabi, laura. da am ajuns aproape la jumatatea drumului...inca mai avem ..

lorich..nu esti senila draga mea..felicitari si tie si sa fie cu coditze. si eu am dorit s aam pereche. acum peste o luna merg iar la eco sa vad daca ramane fetitza!!!!

doloress e mortal patrick cu mingealui, sa sie sanatos asta e tot ce conteaza si al meu are 13 kg am fost ieri la check up...bine nu e as ainalt ca si patrick. da...nu am zis nimik de sarcina ca am avut unele probleme si am crezut ca pierd. am asteptat sa fie bine, sa trec cele 3 luni mai critice. iti doresc sarcina usoara si copil sanatos. ce ti-ai dori?

stephany la multi anisori lui iusti..noi suntem ultimele mladitze...sa fie sanatos.

laura ti-am admirat frumusetile..sa iti traiasca. sunt superbi

alysh pune ceva poze cu bb luca. va pup

Mami de Eric si 18 +

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si vii asa, tiptil, ca_eric, si ne dai gata... ba chiar ma programam si la dr de uitacioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Fetele, multumim pentru urari, a facut si codasul trupei 2 ani. Va las 3 pozici ca fug sa iau ingrediente pentru tort, suntem in urma, dar asa-i la noi, niciodata nu suntem gata cand trebuie ...cand ne-am luat ne-a asteptat popa juma de ora sa ajungem la cununie, pe fi-miu l-au scos cu forta, iar motul l-am taiat in octombrie..niste intarziati, ce mai...

http://family.webshots.com/photo/2401558470104447517zscRpq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Aelita azi trebuia sa faca punctia, si dupa daca totul e OK, au zis doctorii ca daca o vad ca mananca putin si bea apa, o lasa acasa. Deci poate azi auzim vesti direct de la Desiree Daca nu, maine sun.

Ca_eric pai chiar n-am nici o preferinta acuma, pe bune, ce-o fi o fi. Chiar ma gandeam ca daca aflu ca e fetita cred ca sunt in al noulea cer, daca aflu ca e baiat la fel. As inclina catre un baietel pentru Patrick ca el e tare baietos si nu cred ca ar avea rabdare prea mare cu jocuri linistite de fetita. Sau pentru o fetita baietoasa Pentru sufletul meu parca as vrea codite si fundite. Dar per total, nu avem preferinte, si nici presimtiri. La PAtrick stiam exact ca va fi baiat, nu stiu de ce, si eu si Gabi, vorbeam numai la masculin, toate babismele au indicat baiat, acuma suntem total in ceata, nu prea avem nici o intuitie. Gabi din ce in ce presimte ca e fetita, eu nimic.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput