Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Stefany ce scump e si ce mare a crescut! La multi ani inca o data! Asa si noi suntem mereu in intarzaiere, adica al meu sot mai mult. Noi in toate trenurile ne suim din mers.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Ca_eric, La multi ani si felicitari...asa e, noi inchidem usa si stingem lumina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

S-a dus Bogdan singur sa-l ia pe Mirci de la gradi.l De obicei mergem amandoi, eu incepind cu ora 4 pm stau ca pe ghimi, astept sa plec la el... acum s-a oprit direct acolo

Ali mie-mi spui?? nu mai am rabdare!!
Doloress ah, pai se explica, e genetic la voi cu fotbalul!! f tare Patrick cu baolnul lui si politia pe care a facut-o la gradi! Acum, ca zici ca la voi nu se recomanda analize, ma ascund si eu dupa asta si nu-i fac...nu prea cred ca suport sa-l intep...
Ca-eric Bine ca ai depasit problemele cu sarcina...si Mirci abia daca are 13 kg, cand si cand, ca scade sub 13 mai mereu. si e si inaltut. DAr mananca ff bine de cand e la gradi. acum nu-mi mai fac probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

E mare Doloress, dar tot cu suzeta aia in gura, o iubeste teribil...nu l-am mai dus la gradi, a fost luni si gata..mai mergem luni..

toate gandurile bune catre Victoria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

In primul rand multa sanatate Victoriei si putere parintilor Desiree si Daddy. Va imbratisez cu drag si va asteptam cu vesti bune.

Bebici sanatosi si sarcini usoare noilor gravidute, Magnetism si Ca_eric, sa fie intr-un ceas bun, Doamne ajuta.

Am vazut poze frumose : Ilinca si Mirci, copii superbi de mami la fel de frumoasa Laurita, Patrick fotbalistu' cu mami lui fericita Doloress si Iustin ochi albastri caruia ii urez cu intarziere La multi ani cu sanatate ; copii minunati, sa va traiasca si sa fie sanatosi.

Lumi, saru'mana de intrebare, suntem bine toti, Doamne ajuta.

Laurita, este minunata Ilinca si a crescuuuuuut ... Andra noastra e fotomodeala, la 3 luni numai 5400g, la inaltime ok 62cm. Eu insist sa o alaptez exclusiv, nu stiu daca fac bine. Mirci este si el minunat, imi plac mult pozele cu amandoi. Va imbratisez, sunteti o familie foarte frumoasa. Iar tie sa-ti fie rusine, arati prea bine pt. o proaspata mamica, te-am vazut, de fapt te-am admirat pe FB.

Simonita, tu nu mai spui nimic ? Hmmm, eu m-am gasit sa intreb care lipsesc cu saptamanile, rusine mie.

Alysh, ai doi baieti minunati, sa va traiasca, sa fie sanatosi. Vlad este o minune de copil. Cum mai sa le roage sa-i dea cu betadina ... auzi, axila si clavicula ... bravo, Vlady.

Gabitza, ma bucur ca pana la urma ati prins si cateva zile bunicele, sa va fie de bine concediul.

Va imbratisez pe toate si va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana minunat.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Multumim tuturor fetelor pt urari!!!
Un pupic dulce si special pt Cleo si Mara!!!!
Piticul meu s-a adaptat perfect la gradinita cea noua , plus ca e pus la punct cu programul de masa ceea ce e perfect!
Sapt viitoare incepem cursurile de inot, am intrerupt un pic dar le reluam caci ii fac f. bine
Am zis ca stau cuminte si m-am prostit cu munca asta, ma roade mereu sa fac cate ceva sa mai initiez ceva de parca mi-ar face cineva statuie, luni ma duc la Pitesti, ziua mea din conc medical pe la nustiu ce medic de la Infectioase sa ii dau niste medicamente din partea unei colege, asta dupa ce voi face un drum pana la Matei Bals in colentina, sper sa nu fie aglomerat!!!
Maine plec la o nunta la Timisoara cu avionul bieanteles, doar nu am innebunit sa plac cu masina , m-a costat biletul cat darul la doua nunti dar asta e..............mai exista si prietenii adevarate pe lumea asta.Apoi Duminica ma intorc si aterizez la alta nunta de data asta in Bucuresti la un coleg de facultate, unde ne vom reantalni toti fostii colegi, va fi de pomina caci suntem numai medici veterinari cu state vechi si sunt sigura ca se va petrece pana luni dim.
Deci , dragele mele o tin din nunti in nunti, botezuri si cumetrii, sapt viitoare sunt la Pitesti la nunta unui var al sotului, alta paranghelie, pacat ca mireasa e urata rau, la celelalte nunti, asta de la Timisoara si de la Bucuresti, miresele sunt superbe, fotomodele ce sa mai zic!!!
Va pupam pe toate si va dorim we placut!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani "inchizatorilor de pluton" Eric si Iustin! Viata lunga si frumoasa!

Felicitari pentru burtica si codite ca_eric! sarcina usoara si fara probleme.

Doloress, multumesc, esti dragutza! si la propriu si la figurat
V-am admirat in poze, Patrik e un scump si seamana mult cu tine...si pare asa de mare, intr-adevar!!!

Laura, ce mare si dolofana e Ilinca...si ma "omoara" cu buzele alea desenate! in poza asta e delicioasa, cu freza ei de...iar Mirci se face pe zi ce trece mai frumos...normal...

Dani, ma bucur ca sunteti bine! Ti-am admirat "rasfateii" pe fb. Adorabili!!!!

Vad ca inca nu sunt vesti de la Desiree...sper sa fie bine printesa mica. Doamne ajuta!

Week-end placut sa aveti!

Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor.
Astazi am fost si eu la control si mi-a spus ca este bine, are in medie 2400gr, dar eu sunt tot prea palida.
Am reusit acum 2 zile sa o dezvat pe Bianca de suzeta. I-am spus ca o arunc la vecinul in gradina si o ia apa murdara (plouase mult si era multa apa in sant) si o duce departe.Dupa ce am intrebat-o de freo trei ori si a spus da, m-am facut ca o arunc si am lasat-o in jardiniera de pe geam. Ma mai intreba din cand in cand incet unde e suzeta si ii explicam iar si iar. A acceptat intr-un final si a adormit dupa ce si-a ros fiecare deget in parte. De atunci ma intreaba foarte rar unde e suzeta.
O noapte buna va doresc!

mami de fetita Bianca 10.06.2008 si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

multumim dani, luminel pt urari. sper sa fie bine si jumatatea care a aramas.
azi de exemplu mi-a fost cam rau de la ceva mancare mexicana....
toata ziua mi-a venit sa vomit

magnetism felicitari pt burtica si sa fie sanatos bb!!

Mami de Eric si 18 +

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Buna fetelor.
Astazi am fost si eu la control si mi-a spus ca este bine, are in medie 2400gr, dar eu sunt tot prea palida.
Am reusit acum 2 zile sa o dezvat pe Bianca de suzeta. I-am spus ca o arunc la vecinul in gradina si o ia apa murdara (plouase mult si era multa apa in sant) si o duce departe.Dupa ce am intrebat-o de freo trei ori si a spus da, m-am facut ca o arunc si am lasat-o in jardiniera de pe geam. Ma mai intreba din cand in cand incet unde e suzeta si ii explicam iar si iar. A acceptat intr-un final si a adormit dupa ce si-a ros fiecare deget in parte. De atunci ma intreaba foarte rar unde e suzeta.
O noapte buna va doresc!

mami de fetita Bianca 10.06.2008 si 32+

bratafel, noi suzetele le-am dat unui bebe. A mai intrebat de ele, si raspundea singura: CICI e la bebe!! Le mai rontzaia doar seara,la culcare, dar intr-o zi s-a incapatzanat sa le ia cu ea la gradi, le-a scapat prin tranvai pe jos,voia sa le bage inapoi in gura, etc. Si atunci am zis ca gata, le dam lui bebe mic.
Amuzant a fo ca dupa 2-3 sapt. a gasit una intr-un buzunar s-a uitat f. incantata la ea si a bagat-o in gura

edit: plecam la mall.

Edit: e 20:00. S-a stricat forumul???

Mergi la inceput