Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 11
Luminel spune:
mi-am adus aminte: Lorich, multumesc ca te-ai gandit la zulufina mea.
burtica. Sa ai grija de ea, da?
Maaama, ce pustiu pe aici!!! ce faceti dragelor? care la nunta, care la chef, care la mall?![]()
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Doloress spune:
Pustiu tare intr-adevar.... numai 2-3 postari pe zi, unde ati disparut fetelor? Adevarul e ca majoritatea ati inceput serviciul si normal ca e greu si cu pitic si casa si servici...
Am vorbit cu Nadia si sunt bucuroasa sa va anunt ca analizele dupa punctie arata tare bine, celulele canceroase incep sa dispara deci sunt in remisie, tratamentul fucntioneaza! 
Apoi e tare bine ca nu ii este deloc rau de la citostatice, n-a vomat nici macar odata, deci doctorii zic ca e semn foarte bun, asta inseamna ca n-o sa-i mai fie rau nici de acum inainte.
Mai stau in spital pana marti, pana termina tratamentul cu antibiotic, vor sa o tina sub observatie.
Ea e tare cumintica, imi zicea Nadia ca nu iese deloc din camera, n-au voie, insa ea e cuminte tare, a intrebat de vreo doua trei ori de casa, insa a inteles ca trebuie sa astepte sa treaca buba, al meu de exemplu cred ca ar darama spitalul, el de cand face ochi incepe sa urle AFARA PARC!!! deci ce sa zic, asa copil cuminte si intelegator n-am mai vazut.
A zis ca isi ia medicamentele la fel de cumintica, steorizii, de trei ori pe zi si zicea Nadia ca i-a ramas o picatura pe mana odata si a gustat si sunt oribili la gust. In rest, sunt cu programul de somn putin dat peste cap, normal, tot de la medicamente, a dormit azi de exemplu 4 ore, in alta zi s-a trezit la 4 , a cerut macaroane,
, a zis Nadia ca papa tare mult si tot felul de gusturi puternice, de exemplu cand vorbeam cu ea daduse gata o cutie de sushi si mancase un borcan de caviar!
Deci astea sunt vestile, ma bucur tare mult ca sunt vesti bune, nici nu se putea altfel!
Pe marti-miercuri ne scrie si Nadia.
-DPN 15.02.2011Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
aelita spune:
VICTORIA 
ma bucur ca sunt vesti bune !!! Multumim,DOLORES !!!
Printesa Cu Caviarul
,ma bucur ca are pofta de mancare si ca nu a uitat de gusturile ei delicate
Va asteptam curand acasa,dragelor !
CA_ERIC Felicitari pt burtica !!!!

33+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi. 
Doloress, multumim de vesti. 
Victoria, iti dorim sanatate, fetita scumpa, sa te ajute Dumnezeu. 
Desiree, suntem alaturi de voi, iti doresc sa ai multa putere in continuare. 
Imbratisez cu drag toate mamicile si le urez o duminica frumoasa. Papaaaaaaaaaa ...
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
cu intarziere
La multi ani, Iustin!
La multi ani, Eric!
La Buc. ploua cu galeata. Asa o vremeeee, n-am mai vazut, cand furtuna, cand soare ...
Doloress multumim de vesti!
Intr-adevar, Victoria e ff cumintica. Sa treaca cat mai repede si zilele astea si sa se intoarca acasa!
Laura, ce scumpa si grasunica e Ilinca
Lorich, noi am avut cojite, insa prin primul an de viata, au trecut pana la urma, ii mai dadeam cu ulei pe par.
N-am inteles insa, la voi sunt pe fata?
gabitzam spune:
Buna dimineata. Ne-am intors si noi ieri de la Constanta si aici tot de ploaie dau
Uofff! Cand ma gandesc cat prapad a facut ploaia asta, vacanta mea este chiar un moft, macar noi am fost toti impreuna si am gasit ce sa facem si pe ploaie.
Ma bucur mult de tot de vestile despre Victoria.
YLARI spune:
Doloress multumim de vestile bune, Doamne ajuta, asteptam acasa printesa si o pupam de mii de ori!
Gabitza of tare rau imi pare de vacanta ta ruinata de ploaie. 
Noi vom pleca duminica viitoare si am niste emotii, sper sa se indrepte vremea.
Ieri am facut o cioarba de rosii
am papat si eu si Eva mama-mama! In rest plictiseala maxima. Ba nu chiar asa, am fost la cumparaturi, pe fuga nenica, fiica-mea nu are rabdare nici 5 minute, totusi a fost cat de cat cumintica, la un moment dat a vrut jos din carucior si gata, a trebuit sa ies cu ea, ne-am dus la locul de oaca unde erau numai baietei (zgubilitici rau) asa ca Eva a facut pe rusinoasa si a stat agatata de fusta mea
Cam asta a fost ziua de ieri... vai, nu, cum era sa uit, am calcat rufe de vreo 2 saptamani adunate, ma mir de unde mai aveam haine de imbracat! Nu stiu cum sunteti voi fetelor, dar eu abia astept sa treaca weekendul...
In rest slava Domnului, suntem ok, Eva e mai cumintica, dar pe seara cand e obosita isi reia capriciile si intinde coarda. Noi obositi, astept sa treaca si sapt asta si sa plecam in concediu.
Am vazut pozele cu Patrick, in sfarsit, frumusel tare tare 

Nu stiu ce sa va mai spun, va pup pe toate si pe M&M!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Luminel spune:
Buna dimi! spre pranz
...vad ca ati mai iesti din barlog, una cate una...
Minunate vestile despre Victoria! multumim Doloress! cat ma bucur ca sunt analizele bune! Da Doamne s-o tina tot asa!
Ylari, si eu am facut ieri o ciorba de rata cu multe rosii si mult leustean...a iesit un deliciu...carnea am folosit-o la felul doi: mancarica de teci de fasole galbena.
De ce abia astepti sa treaca week-endul?!
M-am saturat de ploile astea...dar parca vad ca dupa vin niste calduri de-o sa ne iasa limba de-un cot
Ieri am fost la cumnata-mea, am vazut nepotica, o frumoasa
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Danicris spune:
Lumi, mi-am adus aminte, ca spuneai ca nu o tunzi pe Cri de teama sa nu-i creasca parul drept. Bine faci ! Sora mea avea un par numai carlionti frumosi si maica-mea s-a luat dupa gura lumii si a tuns-o, i-a crescut un par dreeeeeeeeeept, nici urma de zulufei, mi-a parut foarte rau. Asa ca bine faci ca nu o tunzi. 
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010