Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
Dani, eu tot cred ca e chestie de genetica, pina la urma tot o tundea pe sora ta, mai devreme sau mai tarziu.
Raducu meu a fost tuns deja de multe ori, inclusiv la zero o data, si tot ondulat si zulufat ii creste.
Eu am inceput campania spalat/intins/calcat/spalat/intins/ calcat... si tot asa. Pret de vreo 4 masini de rufe.
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Dani, eu tot cred ca e chestie de genetica, pina la urma tot o tundea pe sora ta, mai devreme sau mai tarziu. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
A tuns-o zero, am uitat sa precizez. Eu sunt convinsa ca daca nu o tundea ii ramanea parul macar ondulat, din cat de cret era. Insa dupa tuns, i-a crescut drept si asa i-a ramas.
Spor la treaba.
Dani, mami
de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Luminel spune:
Merci Dani...deci nu sunt chiar
...am senzatia ca tunsul la 0 schimba "proprietatile" firului de par (daca pot sa spun asa): acum am realizat ca eu cand eram mica aveam parul drept si dupa ce m-au tuns ai mei "la chelie", a inceput sa se onduleze la varfuri....deci invers...care o fi cauza nu stiu...
Edit, ca ma tin de mult sa intreb si tot uit: Simona(cip) nu cumva v-au terminat casa si suntei in plin proces de mutare, de n-ai mai scris? daca e asa, sa o stapaniti sanatosi si sa aveti parte numai de momente frumoase si fericite in ea! Toate cele bune!
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
Eu am o vecina in bloc careia dupa ce au tuns-o parintii cand era mititica, a inceput sa ii creasca parul ciudat de tot, unele suvite erau drepte altele erau crete aproape cum e parul persoanelor de culoare. Jur ca e adevarat, fata a suferit f tare saracutza. Nimeni n-avea parul cret la ea in familie.
Deci... ciudatenii nenica...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
cleo78 spune:
mi-am adus aminte de o colega de fack. care s-a ras in cap si apoi parul i s-a ondulat. Ea a fo din copilarie cu par lung intins, brunet, si de la rasul in cap s-a facut usor spiralat. Eram convinsa ca si-l face cu ondulatorul ![]()
Nu cred ca e o regula... ce pot sa zic pe Mara, ca unde am tuns-o (bretonul de vreo 2 ori) i s-a indesit si intarit firul de par si arata f. bine.
Pupam si pe Victoria, ma bucur ca a prins boala din timp si analizele sunt din ce in ce mai bune 
Eu weekendul asta am gatit(friptura, tort pt ziua lui tati, dulceatza de visine tot pt tati), curatzat prin casa, shopping. Ciudata vremea, de 2 ori am iesit si intors de la ploaie.
Fetelor, am o rugaminte la voi. Sunt centre de colectare de ajutoare pt sinistratii din Moldova. De ex. la piatza la Big este un cort si se strang lucruri vechi, ce nu mai sunt folosite. Daca puteti, donati tot ce e in surplus: paturi, plapume, cerceafuri vecchi, haine ce nu mai sunt folosite, orice.
Am vb la Dorohoi, spunea mamaia ca uite, a fo la o femeie singura de 85 ani, copiii plecati, a ramas fara casa... in ultimile zile, tot ce a primit a fo 2 sticle de apa. Nu a intrebat-o nimeni daca vrea o piine.
Bani stiu ca e greu la toata lumea, dar si o haina celor care nu au nimic le prinde bine.
Cateva centre de colectare sunt aici :
http://www.ziare.com/stiri/inundatii/inundatii-in-moldova-bucurestenii-pot-face-donatii-in-23-de-centre-1026788
simonacip spune:
Seara buna fete.
Luminel, Danicris

fetelor si multumesc de intrebari. Nu, nu am terminat casa, in schim au cam terminat la ai mei, mai au sa-i branseze la curent, a iesit tare bine, am sa incerc sa pun si niste poze. La noi mai au, abia au inaltat mansarda. DIn pacate finissajele le vom lua cu TVA marit, dc s-au cacait atata...Oricum nu ne grabin ca vrem abia prin primavara sa ne mutam, ca sa reusim sa mobilam cum vrem noi pana atunci.
Ma bucur ca Vicatoria e bine, manca-i-as gurita ei scumpa cat e de cumintica ea!!!!
Cu tunsul, intr-adevar parul cirliontat se indreapta in dc e tuns zero, am patit-o la david...dar nu la prima tunsoare ci la a doua...Din pacate
Matei e in plina perioade de crize, e gelos, e plin de maraieli...de groaza cu alte cuvinte, mi-e si jena de vecinii astia. AM ajuns sa tip cam mult la el si eu din cauza nervilor slabiti...uuuh, nu ne intelegem deloc. David in schimb e tare cuminte, a fost la Crasna doua zile, s-a jucat, a alergat, s-a julit, s-a bronzat...cat de dor mi-a fost de el....Doamne!!! In loc sa ma bucur si eu de un pic de repaus...hihi..
Imi pare rau de vremea asta, mi-e mila crunta de cei ramasi fara case, de animale.....azi la biserica parintele a spus o rugaciune pentru cei afectati de ape...SI plangea, abia se controla sa poata spune pana la capat...Asa m-a impresionat.....
cam asta, nu stiu ce sa mai spun, sunt obosita rau, am luat si utrogestanul si m-a ametit cumplit...va pup pe toatele si nazdravanii din dotare
Si....era sa uit Magne, felicitari, dragutza sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara, nastere la fel si sa fie totul bine. DOamne AJuta!!
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Doloress spune:
Si pe sora-mea au tuns-o chel (si a dat-o bunica-mea si cu spray de gandaci in cap,
asta dupa ce venise cu paduchi de la gradi,
) si i-a crescut parul care il are acuma, de negresa aproape. Cret ca oaia. Prin familia mea circula parerea ca e din cauza sprayului de gandaci. Acuma ce sa zic, bunica-mea avea parul aproape ca al ei, acceasi textura, culoare, insa mai putin ondulat deci nu stiu ce sa zic exact, s-ar putea sa fie si tunsul, sa fie si putin genetic, habar n-am. Al meu cupil e lins lins, exact ca taica-su si sunt sigura ca pot sa-l rad in cap de 10 ori ca tot asa ii creste.
In alta ordine de idei sunt terminata, m-a alergat azi cupilul pe 35 de grade pe niste terenuri de fotbal fara nici un pic de umbra, am crezut ca si mor. Sper ca bebe e bine. Al meu sot din pacate a lucrat week-endul asta, a avut vreo 5 zile libere saptamana trecuta, i-au dat ca sa-l impace o mini-vacanta, ca apoi sa-l puna 8 nopti continuu, deci pana vineri seara o sa tot munceasca. Asa ca am fost eu in charge cu Patrick dimineata si mi-a cam scos peri albi. Il laudam ca nu mai face crize? Imi retrag cuvintele!! Azi mi-a facut pentru vreo 2 luni asa. In plus n-a mancat nimic, nimic, nimic, din nou. Un baton de cereale cu ciocolata dimineata, 2 sucuri de legume si 1 litru de lapte toata ziua.
Nici macar iaurtelul lui, nici macar borsul de fasole, nici macar carne, peste, nimic! NU mai stiu ce sa ma fac cu el.
Ieri cu chiu cu vai a mancat seara numai de la 7 incepand putin peste, creveti si vreo 4 boabe de strugure, ca ajung sa i le si numar.Asta dupa rugaminti si amenintari ca nu mai stim ce sa facem. Mai aveti vreunul cu greva foamei asa? Am siropelul ala Peritol din Romania, i-am dat de vreo doua ori insa nu mi-a placut deloc um a reactionat de la el, parca nu mai era copilul meu. Asa ca am renuntat, insa acuma parca as face orice numai sa-l vad ca mananca.
-DPN 15.02.2011Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
simonacip spune:
Doloress, sa-mi cumpar si eu niste spray d-asta de gandaci...
Pentru mine, nu pt copilasi, poate ma fac si eu negresa![]()
Cu mincatul sa stii ca nici Mati nu prea papa, dar nici nu-i dau asa multe lichide, gindeste-te ca la cat a baut Patrik, nu-i mai era lui foame...matei in schimb maninca salate cu branza rasa si fructe(piersici), nu prea vrea nici el altceva..tot weekendul doar asta a papat.
Pupici pe burticutza alergata
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
andreap spune:
Buna ziua si de o 'dezertoare'![]()
![]()
Am promis de mult ca o sa fu mai activa,dar din diverse motive am tot amanat....
Din pacate am pierdut de tot contactul cu voi
...oricum o sa va spun cateva cuvinte despre noi si poate reusesc si cu ceva poze
Sara s-a facut marisoara si mult mai cuminte fata de ultimele mele postari.are si acum zile cand totul e Nu,cand se tranteste pe jos si urla,dar sunt mult mai rare.A inceput sa lege cuvintele,ne intelegm mai bine din acest punct de vedere.Se joaca uneori asa de frumos cu Mariuca(mai ales daca are Maria chef
_....alteori mai au putin si se paruiesc
Mananca bine,mai ales daca cineva face pe clovnul!Trebuie neaparat scoasa din casa,altfel de plictiseste rau si incep urletele..asa ca zilele cu ploaie ma termina!
Maria e mare si cumintica,merge la dansuri...e domnisoara
Noi am fost plecati cam 17 zile din tara,doar cu Maria(o sa pun azi-maine poze),la Venetia,St.Tropez,Monaco,Nisa,Milano.. a fost super incantata.
Eu sunt inca acasa din motiv de VARICELA!!!!Da,eu capra de 36 de ani am varicela.cele mici deocamdata nu,desi vaccinate nu sunt
,ptr.ca mama lor e batuta-n cap!Acum le-am trimsi la bunici,da' raul a fost facut...adica pana sa-mi spuna cineva ca e varicela,am avut 3 zile de febra cand toti ziceau ca-i viroza sau cine stie ce gripa adusa din franta
..asa ca abia dupa ce au aprut bubitele s-a gasit cineva sa recunoasca varicela(2 medici din 3 au zis ca nu-i sigur varicela!!!!).ma rog,sper sa fie Ok,daca nu..asta e!mai rau e ca pe 13 Iulie trebuia sa plec cu Maria la Istambul la un festival de dansuri..acum nu stiu daca eu voi fi OK pana atunci si daca nu-i apar si ei bubitele..si ce asteptari avea saracuta..mi-e mila de ea!
Va pupic si...LMA celor care si-au serbat cei 2 anisori!sa fie sanatosi si fericiti in viata!
mai vb
Vara 2009
Poiana Brasov 1
Poiana Brasov 2
Jupiter-sept.2009
DIVERSE 2009
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
cleo78 spune:
andreap, welcom bec. Uof, imi paer rau de varicela... cat despre vaccinuri, asta e, verisoara Marei a facut varicela vaccinata, 3 sapt izolata in casa... fratele si tatal ei, nevaccinati, nu au facut boala. Si au locuit si inca locuiesc impreuna ![]()
Asa ca boala nu e asa contagioasa, pur si simplu loveste si in functie de imunitate mai slabita... se uita dupa om, ce mai
. Ideea ca verisoara care a facut varicela a fo si mai sensibila, si super vaccinata.... cam degeaba, ca tot a facut tot felu de boli si ajuns o perioada la urgenta saptamanal...cu febra f. mare etc. La al 2lea copil, mama a fo muult mai relaxata si a lasat copilu mai liber si ne ferit, si in continuare e shocata ca e mai rezistent, desi a tercut si prin 2 operatii.
Imi pare bine ca incepeti sa comunicati cu Sara. Si la noi acesta a fo inceputul sfarsitului datului cu fundu de pamant.
Sa ne dai link cu poze cu voi, da?