Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

Ma bucur enorm ca vestile de la Victoria sunt pozitive!!! Asa sa fie si in continuare, suntem cu sufletul alaturi de tine si de ai tai, Victoria!
Eu n-am gatit zilele astea, in afara de inghetata mai nimic…a fost caaald, ne este toata iarba arsa, dezastru. Bine ca s-a mai racorit putin, insa de dimineata ne-au promis ca nu tine si ca in curand revin temperaturile peste 30 inapoi.
Sambata dupa ploaia care a durat 30 de minute si care nu a ajutat decat foarte putin la scaderea temperaturii am avut vizitatori Simonixul si ai ei. Ne-am distrat si noi astia mari, insa cei mici au fost superbi. Sunt asa cuminti si cooperanti, se joaca asa de frumos…nici nu stiu cum sa ii mai laud. Cred ca singurul punct mai putin placut la Lorelei a fost gelozia ei fata de noi daca mangaiam sau pupam alti copii. Acu’ nu o mai intereseaza…e absolut superba. Scumpa mica la un moment dat in timpul vizitei lui Robertzel a vazut-o pe Suzy si nepoata ei Lauren si a trebuit sa o duc la ele. Am lasat-o acolo si mi-a fost adusa dupa o juma de ceas. Robertzel o tot striga, da’ fata mea…deh fetita. Unde la inceputurile lor Robertzel era ala de nu se lasa si face ape nepasatorul, acu’ a ajuns Lorelei asa . Tot sambata a aparut si casuta ei de gradina, si baietii mari au instalat-o sub directa supraveghere a copiilor. Ce mai a fost superb. Ieri din nou cald, insa tot o zi senzationala. Defapt de o vreme sunt uikendurile atat de frumoase si linistite. Fata se trezeste tarziu, 8.30, 9, 9.30, in uikend, asta dupa ce la somn ajunge la 8.30-9. Doarme bine la amiaz, mananca foarte bine chiar si pe caldurile astea, bineinteles ca favorite sunt fructele, dar asta nu inseamna ca renunta la ciorba sau carne, ci doar ca in loc de un biscuite sau o prajitura mananca enorm de multe fructe. Ieri a mancat o jumatate de kil de capsuni, o jumatate de kil de cirese un mar si doua piersici. Se imbraca cu orice ii dau, se dezbraca de orice ii dau isi pune pantofii singura si tot singura si-i da si jos. Se joaca mult si de multe ori efectiv pleaca de langa noi si se joaca singura cu ce gaseste ea, si povesteste ea p-acolo juma in 30% romana, 30% olandeza si 40% chinezo-coreano-vietnamezo-japoneza , deseneaza, picteaza, plastelinizeaza, lipest, citeste si de doua zile imi arata literele pe care le recunoaste. Nu multe dar acolo cateva (nu, nu ii arat sau citesc alfabetul asa ca sa memorize ca sunt complect impotriva), ne e plina casa de magneti cu litere si cifre, ba de frigider, ba are unii la o carte si daca ma intreaba ce e aia nu prea am de ales. Daca mai sunt si alti copii nu are nevoie de noi decat pana ii trece datul in leagan si apoi efectiv se joaca singuri. In orice caz, datorita ei suntem plini de energie, ca doar nu ne-am consumat-o. Ba mai mult in fiecare seara ies cu ea o jumate de ora, o ora cu bicicleta si uite asa combin utilul cu placutul…ca iarasi tind spre starea sferica de perfectiune rotunda .

O zi buna tuturor! Sanatate maxima!
Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Doloress, vorba lui Simona, as vrea si eu un spray de gandaci minune sa-mi fac par de negresa

Andreap, sa va fie de bine vacanta! V-ati plimbat, nu gluma!
Va doresc sa nu ia si Maria varicela si sa participati la concurs!

Esme, gelatina are rol sa intareasca cremele?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Esme, gelatina are rol sa intareasca cremele?

Adriana

Da si nu numai creme . In plus nu functioneaza bine alaturi de kiwi sau ananas crude...merge cu ananas din conserva.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Adriana, Simona pai sa stiti ca avand-o pe sora-mea langa mine atatia ani am ajuns sa nu-mi doresc par cret. E tare greu de intretinut, pretentios, sora-mea vrea de nu stiu cand sa se tunda periuta ca nu-l mai suporta, insa nimeni nu o lasa.

Andreea bine ai revenit! Asteptam poze cu frumoasele tale! Multa sanatate, sa treaca repede varicela. Si mie mi-a frica tare sa nu fac, mai ales acuma in sarcina.

Esme mereu ma minunez ce copil cuminte ai! Mor de invidie cand vad cat papa! Imi place cum ati petrecut, fain, adevarul e ca vremea buna permite atatea activitati faine, si noi in fiecare week-end avem activitati, profitam din plin.
Saptamana asta o sa stam mai mult prin casa, prevad, se anunta temperaturi si de 43 de grade cu umiditate. Urati-mi succes, nu stiu cum am sa conving piticul ca nu-i voie afara.
Nici eu nu insist sa invete pe de rost, de exemplu culorile pur si simplu le foloseam ca sa fac distinctie intre lucruri : mingea albastra, cutia rosie, etc... Si acuma constat ca le stie pur si simplu, fara sa i le repet eu. Normal, culorile mai putin intalnite nu le stie, mov, gri, argintiu, dar e timp si pentru alea. Si plastilina a ajutat mult.

Fetelor mai povestiti de piticii vostri, ce mai fac, ce mai zic, ca mi-e dor de ei! Cred ca e o etapa superba asta, cand incep sa vorbeasca, ma topesc dupa al meu.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

A inceput votarea la concurs! Am pus link la semnatura.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna,
Mai intru si eu din cand in cand sa nu ne uitati de tot. Eu de la serviciu ce mai intru, ca acasa, momentan nu avem net si nici cablu, bineinteles ca nu e tot ceea ce ne lipseste, adica nici nu ii simt lipsa, abia s-a mai dezvatat Daria de tv.
Noi ne-am serbat we trecut, cum ati vazut din pozele de la Cleo, normal ca fii-mea s-a trezit sambata racita si cu ochii rosii de a speriat invitatii.

Mai asta cu parul cret si tuns la 0 e un mit, parul cret e genetic, nu va stresati ca sa ramana cret, nu ati vazut ca niciodata nu esti multumit? Daca ai parul drept il vrei cret, daca il ai cret te chinui sa il indrepti, daca esti blonda ai vrea sa fi bruneta si invers. Eu una sunt sigura ca nici cum nu e bine, doar ma stiu pe mine, bine ca au evoluat astia cu produsele lor si exista solutii pt toata lumea.

Doloress esti super tare cu sprayul de gandaci, mai ca ma gandeam dc am acasa, am unu de muste o fi bun?

Adriana iar bucataresti? In ce we va duceti la mare? poate merg si eu cu fii-mea si ii dau liber lui Stefan la peste.

Va pun poze, pentru cine mai vrea sa o vada pe Daria petrecere la gradi; petrecere acasa

Ma mai intorc si eu nitel la munca pana nu se sesizeaza cineva

Mergi la inceput

Micaela superbe poze, mi-e draga de mor Dariuta! Am impresia ca s-ar intelege de minune cu al meu la zburdalincii.

Cu sprayul de gandaci e de pomina la noi in familie, eu ma gandesc ca bine ca n-au omorat-o pe saraca fata! Sora-mea a fost cea vitregita, a stat putin la bunica-mea dinspre tata care e un fel de scorpie asa, avea 2-3 ani dar isi aduce si acum aminte ce batai manca de la ea. Bine, cand a aflat tata a luat-o imediat de acolo, desi trebuia sa se astepte ca si pe el l-a nenorocit cat a fost copil.
Eu am fost norocoasa, n-a vrut sa ma tina, m-au dus ai mei la ea si a doua zi ii ameninta ca daca nu ma iau ma duce la Casa Copilului. Asta e bunica-mea, o femeie de o rautate iesita din comun. Acum s-a mutat cu ai mei, are Alzheimer, mi-e mila de ea si de ai mei, e foarte greu. Si ma sperie ca la mine in familie cam circula Alzheimerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Multumesc de incurajari
Eu acum ma simt OK..in sfarsit am timp pentru mine..si ma plang.Ma plictisesc si e abia a 3-a zi de stat in casa..mi-e dor de fete,vreau sa ies macar la piata...si cat imi doream liniste!!!!!Nu am chef de curatenie(nici nu stiu daca am voie sa fac efort..),nici de citit....of
Am pus ceva poze in albumul Iunie 2010..sper sa le vedeti.Sunt numai cu Mariuca...cele cu Sara,adica unele ceva mai noi,zilele care vin..ca sunt la tati pe laptop..
Eu nu am reusit sa scap de pampers la Sara..adica nici nu m-am stresat prea tare,recunosc..am vazut ca nu vrea pe olita(nici macar pe WC ca mine..sau sa o imite pe Maria..)m-am lasat pagubasa.Numai ca de 2 saptamani are o iritatie urata la fundulet,care nu trece cu galbenele,Reviken sau Bepanthen...i-am spus mamei sa incerce Libero in loc de Pampers....au incercat ieri in casa fara pampers...a facut la greu pe ea..si nici nu pare sa o deranjeze.Aveti idee de o alifie miraculoasa?sau mai bine sa fuga la un dermatolog cu ea?
Ok,vb mai pe seara
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Doloress,daaa si eu cred ca semana cu Patrick, amandoi sunt pusi numai pe shotii, se vede pe fata lor.
Uff ce povesetesti si tu de bunica ta, ma doare inima ca asa e si soacra-mea, nici macar nu l-a sunat pe Stefan sa ii zica LMA Dariei de ziua ei. Mi-e groaza cand Daria va intelege cat de rea e bunica ei si se va intreba de ce nu o iubeste, eu inteleg ca nu ma suporta pe mine, e ok, dar cu fata nu o sa inteleg in veci, mai ales ca Daria ii seaman leit. Ultima oara cand a vazut-o a fost a 2a zi de Paste, pt o ora, pana la urma ma gandesc ca nu e decat pierderea ei ca e singura si se lipseste voit de bucuria de a-si vedea nepoata, pe cand Daria nici nu o cunoaste si nici nu ii simte lipsa.

Daria mea s-a hotarat sa renunte la pamper singurica, bine, normal suntem in plina operatiune, dar nu mai accepta sa ii dau pampers ziua, imi zice ca imi spune cand face pipi. Ieri am observant ca se juca si pleca singura la olita, doar ne zicea pipi si o zbughea. Stie unde e olita, e tare caraghioasa cand se sterge ea cu hartie, are ritualul ei, se spala pe maini se sterge pe hartie igienica, daca se termina stie de unde sa o ia, e dulce rau.

Mergi la inceput

Andreea ce poze frumoasee!!! M-au terminat, visez cu ochii deschisi. Tu arati tare bine, si Mariuca e frumoasa tare, Angelina Jolie se face cu buzele alea groase. Cred ca ati petrecut tare frumos.

Micaela bravo pentru progresul cu olita! Noi, parca v-am mai zis, stagnam. Mai are zile cand cere insa e imposibil sa-i dau chiloti, nu-i plac de nici o culoare, asa ca degeaba face la toilette ca tot pampers vrea pe urma Si nu acelasi, chiar daca e uscat, unul nou! Mi-a luat chiar toti chilotii din dulap si i-a ascuns dupa un fotoliu. Asa ca al meu cred ca va fi singurul copil ce va face eventual la olita insa va avea tot pampersi pe el

Cu bunica, intr-adevar e pierderea ei, desi oamenii astia nu realizeaza niciodata ce pierd, adica nu cred. Eu la fel cu bunica-mea dinspre tata, nu m-a suportat din prima, desi seman mult cu familia ei. Aducea cadouri numai pentru sora-mea, aducea ceva bun de mancare (ca avea timp sa stea la cozi) ii zicea maica-mii sa nu cumva sa-mi dea mie, numai sora-mii. Imi aducea cadou de ziua mea si dupa o luna ii cerea maica-mii banii inapoi pe el
Ideea e ca n-am suferit niciodata pe tema asta. Ai mei m-au invatat ca asa e ea, e mai ciudata, e mai rea, sa o tratez cu respect, insa fara prea mare efuziune, nu-mi aduc aminte sa o fi imbratisat vreodata cand eram mici, numai ne pupam asa de complezenta. Cand mergeam la ea in vizita (rar ce-i drept) imi aduceam eu ceva de facut, avea si reviste de moda si ma tot uitam la ele si abia asteptam sa treaca timpul.
De criticat ma critia mereu, pe orice tema, tin minte cand am mers cu Gabi prima data la ea, mi-a zis de fata cu el ca sunt proasta, ca eu trebuie sa-mi gasesc un american si sa plec din tara, nu sa-mi pierd vremea cu tot felul de cote-goale de prin Romania Gabi a ramas bouche-bee, vorbea ca si cum nici nu era acolo.

In fine, asa sunt unii oameni, eu zic merci ca nu m-a tinut la ea, cum ziceam, sora-mea saraca tine minte si acum cum o batea, desi as stat vreo 2-3 luni la ea, nu mai mult au fost de groaza cica. Taica-meu si matusa-mea sunt insa niste oameni handicapati pe viata, asta e clar. Matusa-mea de exemplu nu a putut face copii ca a batut-o numai cu picioarele in burta. A reusit sa o desparta de toti barbatii asa ca pe la 40 de ani muatusa-mea s-a mutat cu ea si viata ei a fost cam terminata. Si acum (cand una are 80 de ani si una 60) o face in toate felurile si urla la ea din nimic, din proasta, idioata n-o scoate.

Mergi la inceput