Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, wow... un singur post de cand am plecat de la serviciu... Magne bine faci ca intentionezi sa stai cuminte.

Am si eu o intrebare-problema poate v-ati confruntat cu asta : Robert are niste cojite pe cap, pe o zona, nu peste tot, nu matreata, ceva mai lipit de pielea capului si rar, cateva zone mici. L-am dat cu ulei de masline aseara, apoi spalat bine, dar nu stiu cat de bine s-au curatat. Pana ajung la un dermatolog, poate ati avut vreuna problema asta

O zi buna va doresc!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la multi multi ani, Eric, pui de ca_eric, sa cresti mare, sanatos, si norocos, am uitat ieri sa iti urez .

Felicitari inca o data Magnetism pt burtica, mi-am adus aminte cum acu 2 ani eram toate 3 burticoase la cursuri (si cu Lorich) - si m-a apucat plansul.
Nu e cea mai buna perioada a mea.

Ieri am avut o zi ..cumplita. Sefii veniti in ro, intre sedinte si discutii cu suedezii-in pauza de pranz m-am blocat in lift ca s-a intrerupt cateva secunte curentul in cladire, apoi de la o teava sparta deasupra biroului s-a umflat si mi-a cazut o bucata din tavanul fals, plus ca m-a anuntat chiriasele ca una pleaca si voi ramane peste vara cu juma din chirie, dar asta e.
M-am linisitit pe seara cand a reusit sa vorbeasca verisoara mea La Dorohoi, ca din cunoscutii mei, la nici unul nu mergea reteaua Orange - se pare ca a cazut si o antena acolo, si curentul, etc. Cu mama nu am reusit sa vorbesc, dar in cartier la ei nu a fo asa de rau ca ei stau pe deal, la mamaia insa chiar in vale iar de duminica, cand ultima veste care o aveam e ca apa a ajuns pana la gard, si ca cu greu au adus vacile acasa.... Si apoi nimic, nu au mai avut curent, nici semnal, nici net nimic, nicio veste, toate telefoanele erau cu abonatul Orange nu poate fi contactat....sinistru. Pe ziarele de stiri, comentarii cu lumea care se plangea ca nu stiu nimic de parinti, cativa din dorohoi scrisesera ca strada cutare are 1.50m apa, gara sub ape etc...

Se pare ca viitura nu a afectat pe mamaia , ci doar ploaia torentiala.

Am dus fata azi la www.pisicel.ro
nu a plans, a fo curioasa... sper ca va fi totul bine.

Am reusit sa trimit supozitoarele prin posta lui mihaser si lui lilly79

lorich, cu cojitele, repeta asta cu uleiul. copiii au pielea sensibila,si mai fac si de la apa/praf/caldura etc. Nu trece din prima, dar va ajuta la curatzat.

victoria, sanatate si tarie!va fi bine

Pt culturalizare

Nop#355;i albe cu filme romāne#351;ti la cinema Patria

RomāniaFilm īn colaborare cu Centrul Na#355;ional al Cinematografiei si Arhiva Nationala de Film, prezinta - Noptii albe cu filme romanesti la cinema Patria- o campanie de promovare a filmului romanesc.

Īncepand cu 30 iunie 2010, orele 24.00, R.A.D.E.F RomāniaFilm invita cinefilii la cinematograful Patria din Bucuresti sa vizioneze productii cinematografice īn fiecare noapte la doar 5 lei biletul/film.

Īn cadrul acestui proiect vor fi invitati regizori, actori si critici de film iar la proiectia filmului "Declaratie de dragoste" va participa actorul Adrian Paduraru.

Programul nocturn "Nopti albe cu filme romanesti la cinema Patria":

Miercuri 30 iunie 2010

- ora 24,00 Pacala - regia Geo Saizescu
- ora 02,00 Balul de sambata seara - regia Geo Saizescu

Joi 1 iulie

- ora 24,00 Secretul lui Bachus - regia Geo Saizescu
- ora 02,00 Secretul lui Nemesis - regia Geo Saizescu

Vineri 2 iulie

- ora 24,00 Declaratie de dragoste - regia Nicolae Corjos
- ora 02,00 B.D. īn actiune - regia Mircea Dragan

Sāmbata 3 iulie

- ora 24,00 Extemporal la dirigentie - regia Nicolae Corjos
- ora 02,00 B.D. īn alerta - regia Mircea Dragan

Duminica 4 iulie

- ora 24,00 Liceenii Rock & Roll - regia Nicolae Corjos
- ora 02,00 B.D. la munte si la mare - regia Mircea Dragan

Luni 5 iulie

- ora 24,00 Asta seara dansam īn familie - regia Geo Saizescu
- ora 02,00 Crucea de piatra - regia Andrei Blaier

Marti 6 iulie

- ora 24,00 Drumul oaselor - regia Doru Nastase
- ora 02,00 Trandafirul galben - regia Doru Nastase

Miercuri 7 iulie

- ora 24,00 Misterele Bucurestilor - regia Doru Nastase
- ora 02,00 Colierul de Turcoaze - regia Gheorghe Vitanidis

Joi 8 iulie

- ora 24,00 Masca de argint - regia Gheorghe Vitanidis
- ora 02,00 Totul se plateste - regia Mircea Moldovan

Vineri 9 iulie

- ora 24,00 Razbunarea haiducilor - regia Dinu Cocea
- ora 02,00 Haiducii lui Sapte cai - regia Dinu Cocea

Sāmbata 10 iulie

- ora 24,00 Saptmāna nebunilor - regia Dinu Cocea
- ora 02,00 Zestrea domnisoarei Ralu - regia Dinu Cocea

Duminica 11 iulie

- ora 24,00 Buletin de Bucuresti - regia Virgil Calotescu
- ora 02,00 Casatorie cu repetitie- regia Virgil Calotescu
C.P.
29.06.2010

http://www.bursa.ro/on-line/nopti-albe-cu-filme-romanesti-la-cinema-patria-88647&s=companii_afaceri&articol=88647.html

Mergi la inceput

Cleo efectiv nu stiu ce sa zic decat asta. Ma bucur ca nu e afectata mamaia si parintii tai, e infiorator ce se petrece acolo, sa stii ca m-am gandit la tine zilele astea. In 2005, chiar inainte de nunta stiu ca eram fiarta ca era Siretul foarte aproape de satul bunicilor mei, eram terminata de frica, sate invecinate deja erau distruse, eu am gandeam nu la casa si lucruri, nici chiar animale, ci la inimile lor, cum si-ar fi revenit ei din asa ceva, sa li se darame casa facuta efectiv cu mana lor. Doamne, iti multumesc ca i-ai pazit! Si Doamne ai grija de toti oamnii astia carora li s-a luat totul, unora chiar viata.

Cu cojitele, cred ca au aparut de la o perioada cand nu suporta sa-l clatesc pe fata, dar sunt ingrijoarata nitel, pt ca cojitele de bebe dispar pana la 1 an, 2. Oriucm, perserveram o perioada cu uleiul de masline, curatarea lor asa, apoi daca n-or trece mergem la dr.

Bafta Mara - curajoasa la noua gradi!

La multi ani Ericut scumput! Sa cresti mare si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fetele mele dragi,

scriu azi, pt ca maine imi iau liber iar saptamana viitoare stau acasa (desi mi-am declarat concediul incepand cu 8 iulie). iar de acasa, nu cred ca apuc sa intru ca am o lista mare de to do's inainte de concediu (curatenie generala, aranjat dulapuri, mutat prin casa, chestii d'astea).

in primul rand, sper din tot sufletul ca atunci cand o sa revin in fata calculatorului sa avem vesti bune despre Victoria. o sa ma gandesc tot timpul la ea si la parintii ei si o sa ma rog sa fie bine.

apoi vreau sa felicit pt noile burticute. asa ma bucur de noi sarcini de parca ar fi copilashii mei. si sora mea mi-a dat vestea ca o sa mai am o nepotica sau nepotel la inceputul lui februarie. asa tare ma bucur...

cleo, imi pare rau de problemele cu inundatiile. am vazut si eu la stiri si imi ingheatza sangele in vene. eu nu pot sa inteleg cum poate sa fie apa aia asa de puternica, adica vine asa, din senin, un val si ia totul in cale. bine, nici nu vreau sa vad pe propria-mi peile. dar imi dau seama ca oamenii aceia trebuie sa aiba mutla putere sa ia totul de la capat. si in general sunt deja amarati, mai vine si asta peste ei. cand le vad pozele prin ziare, imi vine sa plang.

voriam sa va intreba daca voia veti probleme cu imbracatul copiilor. pe mine ma omoara odo. ma rog de ea de doua saptamani sa ii pun doua rochite noi, minunate, le-as imbraca eu. nu vrea si pace. azi am cam fortzat-o sa se imbrace cu una din ele. se juca cu o mashinutza si nu a remarcat decat cand am terminat de imbracat. a plans ceva, dar i-a trecut. sunt sigura ca de acum in colo nu o sa mai fie problema cu rochitza asta. s-a mai iantamplat asa. prima data e foarte rau, dupa care i se puna pata pe ceva si numai pe ala il vrea.

apoi mai am probleme la pieptanat. i-am laut nu stiu cate perii, moi, dar nu vrea. codite nici atat. abia de ma lasa sa ii pun o agrafa sa nu ii intre parul in ochi. imi e groaza sa ma duc cu ea la coafor sa o tunda. eu una, nu ma bag. poate o trimit cu taica-su, ca asa nu se mai poate. transpira ceva de speriat.

si mai am probleme seara, la culcare. adoarme dupa ora 22:00. dupa plans, cantat, vorbit, iar plans, iar cantat. nu functioneaza nimic la ea. daca ma duc la ea, mai rau o agit. taica-su reuseste uneori sa o linisteasca, dar nu in fiecare seara. ufff...

hai ca m-am vaitat destul.

cum spueam, noi plecam saptamana viitoare, vineri noaptea spre samabata. asteptam concediul asta ca pe mana cereasca. pe de alta parte ma gandesc ca daca a trecut concediul, vine craciunul. ce sa zic, noi deja ne gandim unde facem concediul la anu' :)

asa ca va pup, va urez o vara linsitita, insorita, dar nu foarte: apropo, azi sunt aici 30-32 grade; cred ca o sa vina sa ne dea inghetata si apa la munca sau ne trimtie sefu' acasa.

sa va gasesc cu bine. promit ca vine cu poze. multe. ma duc sa imi golesc cardul de la aparatul foto.

aaa, dar uitasem, pana atunci gasiti ceva poze mai noute aici

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

danaH, viitura...e viitura. Vine apa cu putere, si matura tot ce gaseste. Se pare ca anii trecuti primarul vechi in Dorohoi a scos pe toti cei cu ajutor social si somaj, si i-a pus 10ore pe luna, sa zicem, la munca, si au curatat de frunze, crengi, pietre, pungi, eliberand accesul la canalizari, si valea Buhaiului si Jijiei caer traverseaza orasul. Anul asta nu. Si ploia torentiala de 163mcubi pe m2 (cica 1/4 din cantitatea ce pica anual) a maturat totul in cale, pietre, cregi, transformand totul intrpun shuvoi curgator (dorohoiul e pe dealuri).
Plus padurile taiate din zona..etc.
Lunca jijiei intodeauna a avut zone inundabile, si sunt si case construite fara autorizatie acolo, oamenii fiind f, saraci si-au facut casa pe pamantul lor.. cu riscul evident.
Ultimii ani nu au mai fo asa, din copilarie nu imi mai aduc aminte de asa ploi...si mamaia zicea la fel, ca a fo mai seceta...de, incalzire globala, si oamenii au uitat...

asta e.

despre imbracat: si noi luptam. Intodeauna ii dau sa aleaga: intre 2 chestii....are impresia aparenta ca ea decide . DIn cauza de urlat la par si baie, am tuns-o, sa nu mai fie baia de seara un cosmar. Adica mai miorlaie, dar gata.
Plus ca la calduri de peste 28 gr, avea ceafa transpirata - si mi se parea un risc. Ei, l-am eliminat.

rtreburile in casa..ma asteapta. Am cateva haine care le recilcul, ca am blocat shifonieru cu patul fetei..asa ca e mai simpla viatza (nu mai vad dezordinea din spatele usilor )

edit: vazui pozele. Zau asa!

Mergi la inceput

Dana pup puii frumosi foc, minunatii de copii! M-ai omorat cu poza albumului...nu mai egzista dom'le mila pe lume..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cleo imi pare rau ca ai avut o zi asa urata! Bine ca sunt OK ai tai, si eu ma uit si ma cutremur!

Dana si noi am avut o perioada de chin la imbracat si mai avem si acum din cand in cand. Tot ca si Cleo ii dau sa aleaga din doua, sau ii dau anumite tricouri, cu tractor, cu fotbal, ii zic hai mami pune tricoul cu tractorul, esti tractorist, wow! Si imediat il pune. Sau tricoul cu mingea de fotbal, esti fotbalist.... wow! si tot asa. Asa reusim tare bine.

Eu sunt cam suparici ca mi-a murit ieri catelul, era mai mult catelul alor mei daca eu am plecat de 6 ani, insa si al meu, am tinut mult la el... Avea numai 10 ani si a avut ceva la inima, am plans de m-am uscat.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Eric

.....cu intarziere asa, ca am uitat ca mai sunt copilasi nesarbatoriti inca.

Se pare ca natura nu mai vrea sa ne mai credem stapani pe tot ce ne inconjoara.
In 2006 cand au fost inundatii in sudul Moldovei a fost inundata si casa bunicilor mei, livada.
Dintr-un colt de rai cum era livada inainte cu zmeura, capsuni, vita de vie,pomi fructiferi n-a mai ramas nimic. Au fost nevoiti ai mei sa aduca alt pamant, alti copaci...
A fost tare urat, aveam fata la soacra-mea atunci ,acolo n-a ajuns apa dar am stat cu o frica...tot asa nu mergeau telefoanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

DanaH: concediu placut si multa bafta cu imbracatul. Si noi suntem pretentioase la imbracat. Pentru ca ii place la nebunie la tobogan nu vrea sa poarte fusta. Avem si noi rochite neimbracate dar nu-i problema ca avem o nepotica. Ai o familie minunata, 2 copii frumosi.

Doloress: imi pare tare rau de catel

Ylari: te cred ca esti obosita, dar eu nu pot pur si simplu sa bag cornu in perna, imi trebuie cateva ore de limpezit creierii altfel nici nu pot adormi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Ylari: te cred ca esti obosita, dar eu nu pot pur si simplu sa bag cornu in perna, imi trebuie cateva ore de limpezit creierii altfel nici nu pot adormi.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Pfuaaaa, eu niciodata nu m-am simtit ca acum, superobosita Aseara am adormit odata cu Eva (21:30)
DanaH si noi avem probleme cu pieptanatul La fel, nu suporta nicio agrafa, coditza, nimic-nimic. Asta e, o bretonez la 2-3 luni, eu insami cu foarfeca din dotare. Oricum e foarfeca profesionala, de tuns, si din 2 foarfece am tras bretonul, important e sa o tin pe ea ocupata sa nu se miste (data trecuta nu prea mi-a reusit si i l-am taiat stramb)
Cu hainele n-am avut probleme pana acum, dar ma pregatesc
Magnetism, sa iti fie de bine intrarea in concediu (desi imi pare rau ca e medical) dar lasa ca urmeaza cel de odihna si iti doresc sa il petreci minunat!
Belleane, ca sa revin, nu stiu ce-i cu mine, tot zic ca imi iau niste vitamine, niste magne b6 si nu mai aung sa o fac. Intre timp ma vaicaresc toata ziua ca mi se inchid ochii, imi vine sa ma intind pe jos la birou desi noroc ca luna asta a fost activitate ceva mai intensa asa ca n-am avut timp sa ma plictisesc prea tare, ca iti dai seama ce iesea, cumulat cu oboseala mea. Boooon, dupa ce ajung acasa incepe smotruiala, mancarea, luatul mesei, mai un kk, mai o joaca, ba cu cuburi, dar mai degraba vrea sa cotrobaie sertarele, ceea ce ma termina psihic... Stiu ca probabil ptr toate trece timpul in stilul asta... sau poate nu... imi e dor sa mai ies si eu la un film, la o terasa, sa mai bat magazinele... of of... dar ce sa fac cu bebeluna mea scumpa? Astept si eu sa se faca mai mare, poate o sa inceapa sa-i placa si ei si ne facem cele mai bune prietene Of, se vede ca sunt obosita, vb numai prostioare...

Of imi pare rau de catzel, Doloress! Te cred ca esti trista...

Of si cu vremea asta pacatoasa, ploile astea uracioase, imi pare tare rau de oamenii care sufera...
Va pup, revin!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput