Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 6
jozsaerika spune:
buna fetelor,
imi pare rau sa gasesc asa vesti proaste la noi la M&M
.Am fost plecat mai multe zile la tzara iar cand ne-am intors am intrat sa vad ce mai fac M&M si deja la vederea titlului mi s-a pus un nod in stomac.Victoria scumpa iti dorim sa te insanatosesti cat mai repede si boala sa nu recidiveze niciodata , trebuie sa iesi victorioasa si din aceasta lupta 
. Nadia va pup si va doresc multa rabdare si sanatate si voua 
.
Inutil sa mai spun ca am plans si eu cand am auzit de acest diagnostic grav 
nu in ultimul rand sarcina usoara si felicitari proaspetelor mamici Dolores si magnetism 

va pup
Erika
piggy spune:
Neata mamici dragi,
Si pe mine m-au intristat noile vesti despre Victoria...micutza, imi e asa mila de ea...poate da Dumnezeeu sa iasa bine analizele si sa se refaca imunitatea!
Doloress, Magnetism felicitari pentru burtici, sarcina usoara si bb sanatos! Eu abia astept sa nasc ca devin din ce in ce mai nervoasa cu cei din jur
Lumi vroiam sa iti spun cateva despre e-coli. Ilinca a avut (parca ti-am mai zis, nu mai stiu) si ii dadeam sumetrolim degeaba, pt ca era bacteria rezistenta. In urma antibiogramei i-am dat augmentin dar mult ...aproape o luna...i se ingalbenisera dintzii micutza. Apoi am facut si o eco si avea ceva nisip la un rinichi. Dr ne-a zis ca nu bea suficiente lichide si nu se spala bine rinichii, favorizeaza bacteria...Poate te ajuta patzania mea
Sanatate multa!
Cu acomodarea la gradi la noi a fost cam ca la Ylari...la inceput nu a plans deloc pana nu am avut de lucru si am dus-o eu intr-o dimineata...De atunci a mai plans de cateva ori si cu tati acum iar nu mai zice nimic...Sfatul meu, Stefany, este sa il lasi acolo chiar daca ti se rupe inima. Sa ii linisteasca pe cei mici e jobul educatoarelor si dc isi fac treaba cum trebuie trebuie sa ii faca pe cei mici ca incet-incet sa le placa la gradi. Eventual le poti da nr de tel sa te sune dc nu se potoleste...Succes!
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008),
30+
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
Lorich spune:
Neata,
Offff... ce rau imi pare sa aud de printesica asa vesti! Ma bucur ca papa si ca nu a mai facut febra. Tinem pumnii sa fie ok totul, sa traeca repede peste pucntie si sa revina acasa vineri. Desiree 

Lavinia ce veste minunata!!! Suntem iar gravi in acelasi timp, tot cam la aceeasi distanta
Sa stai cumintica, da? Si sa fie cu codite. Si eu aceeasi chestie - nu am pofta de nimic, dar iubesc nectarinele si piersicile, in rest urasc totul.
Si..greturi am cerut, greturi am avut! Si am...
Luminel sanatate multa puiului, sumetrolin ala nu-i antib, nu? Aveti o antibiograma? Of... nici Robert nu prea bea apa, mereu m-am temut de infectie urinara, mai ales ca nu vrea sa renunte la pampers.
Piggy sarcina usoara cat a mai ramas! In general, am obs ca la bb2, lumea vrea sa se termine cat mai repede, sa vina bebe mic, sa scape de burta.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 11+
belleane spune:
Sper din tot sufletul sa citesc vesti mai bune data viitoare legate de Victoria. Ma rog la DD sa iasa bine punctia.
Pe de alta parte vreau sa o felicit pe Magnetism pentru burtica si sper sa fie totul ok si cu codite.
Luminel: nu stiu ce sa zic, nu exista alternative tratament babesc, homeopat, etc pentru asta? E oribil cu atatea antibiotice si fara rezultat. Eu in disperarea mea am facut din nou exudat nazal Elenei si chiar nu are nimic, bine nici n-a mai avut probleme cu urechile, mucii dar nu-mi mai doresc sa mai vina iarna vreodata.
Simonix: eu chiar incerc sa fiu relaxata dar cum apelez la vreo doctora au ele grija sa ma aduca cu picioarele pe pamant uneori chiar mi se pare ca exagereaza si-si dau prea multa importanta.
Adriana_78 spune:
Nadia, multa putere in continuare! Micuta Victoria iti dorim sa invingi boala!
Am citit pataniile Ilincai (Piggy) cu infectia --- mi-am amintit ca am mai auzit de la un doct. stomatolog ca excesul de antibiotice duce la ingalbenirea dintilor si la sensibilizarea lor (sunt predispusi cariilor) - chiar si a dintilor definitive, care apar dupa ce cad ce-i de lapte. Asa ca atentie!
Adriana
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Nadia, multa putere in continuare! Micuta Victoria iti dorim sa invingi boala! Am citit pataniile Ilincai (Piggy) cu infectia --- mi-am amintit ca am mai auzit de la un doct. stomatolog ca excesul de antibiotice duce la ingalbenirea dintilor si la sensibilizarea lor (sunt predispusi cariilor) - chiar si a dintilor definitive, care apar dupa ce cad ce-i de lapte. Asa ca atentie! Adriana |
...si sa completez, desi nu cred ca pediatrii mai dau tetraciclina, frica mea din sarcina cu Robert, duce la ingalbenirea dintilor permanenti daca e data in copilarie.
Mai, m-am uitat pe pozele de la concursul DC si mi s-a pus pata pe cometarii, este o cetateanca, monica66, a umplut concursul de spume cu comentarii ffff afurisite! Jeez, nu cred ca era obligatoriu sa faca comentarii la poze sau poate e o obligatie contractuala cand iti faci cont pe DC. Mi-a accentuat greata, ma duc sa mai mananc ceva.

YLARI spune:
| citat din mesajul lui Lorich Mai, m-am uitat pe pozele de la concursul DC si mi s-a pus pata pe cometarii, este o cetateanca, monica66, a umplut concursul de spume cu comentarii ffff afurisite! Jeez, nu cred ca era obligatoriu sa faca comentarii la poze sau poate e o obligatie contractuala cand iti faci cont pe DC. Mi-a accentuat greata, ma duc sa mai mananc ceva. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 11+ ![]() [b][right][size=1] |
Ha, ha, ha! Ma duc sa bag un oki

Edit: pe mine m-a amuzat teribil (monica66) Suparacioasa rau. Mai suparacioasa ca mine cand eram mica si musca din cascaval prietena la intrecerea din jurul blocului. Eh... lasa ca poate o sa isi dea seama pana la urma ca se participa la Jocurile Olimpice ci doar la un concurs cu poze in care toti copilashii ar trebui sa fie pe podium de frumosi ce sunt.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Lorich spune:
Ylari
na, ca mi s-a pus pata, desi nu particip, citat de la moderator:
monica66 - cont inchis.
rautati la adresa altor participanti, jigniri si amenintari nu au ce cauta pe acest forum.
Jeez!
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Lorich Ylari monica66 - cont inchis. rautati la adresa altor participanti, jigniri si amenintari nu au ce cauta pe acest forum. Jeez! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 11+ ![]() |
Pfuaaa, dar ce scandal nene pe topicul concursului
Doamne, chiar, parca prea in serios o luase tanti...YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Edit: Pfuaaa, dar ce pustietate pe aici nenica... Unde sunteti fetelor? Eu am auns acasa, am bagat o masina si am facut curat la noi in dormitor. Nu sunt buna de nimic fetelor, obosit moarta, nu stiu ce am... dar parca nu mai imi revin...
Va pup, fug sa fac ceva si de papa.
Magnetism79 spune:
Am ajuns si eu acasa, gata de maine am medical 2 sapt!!!!!!!!!!!
Sunt f. atenta si voi stationa pe acasa ca poate ma trezesc cu politia certificatelor medicale sau cum naiba le-o spune alora sa ma controleze. Chiar nu intent sa fac nimic.Dupa aceea am concediul de odihna cand finally plec si eu din tara asta sa mai vad si altceva ca m-am acrit de tot, iar acum la stiri am vazut in ce tragedie cumplita traiesc oamenii aia din Moldova, ingrozitor, imi vine sa plang de mila lor, si cand ma uit la imbecilii astia de guvernanti cum stau si nu fac nik, ma apuca goaza oare ce s-o mai alege de oamenii din tara asta? Poate mai exista oameni cu suflet care sa-i ajute pe amaratii astia, acum se va vedea solidaritatea umana, si mai ales cea dintre romani ca de organizat teledonuri pt nustiu ce natiune maturata de tzunami suntem buni, ma rog, poate nu am uitat si de romanii adevarati ce trec prin aceste clipe cumplite.
Doamne ajuta!
Va pup
Ma duc la ale mele
Ma duc la ale mele
Va pup
Mami de Bogdanici Pogonici