Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Cucu

Belleanne - merci de urari :) oricum, eu nu vad de ce sa il interneze. I-au facut analizele, "opilul" are stare buna, nu s-a constatat pierdere mare de greutate, nu avea semne de deshidratare, alerga si tzopaia ... dar nah, facea kk E drept ca scaunele cu sange au aparut in weekend, dupa ce fusesem cu el la urgente, si cum febra nu avea (37.5 spre 38), numarul de scaune se micsorase considerabil, era mai inchegat produsul , el era foarte ok ... nu am considerat ca e de dus la spital, stiind ca oricum analiza era facuta, urma sa avem rezultatul luni. In plus sangele nu era in cheaguri, sau inchis la culoare, ci roshu-rozaliu. Deci nu am sunat nicaieri si am asteptat - aveam io o banuiala ca e mai mult decat virusache. Lucru confirmat de nenea doctor care mi-a zis ca bacteria asta pleaca de la sine, e un "campilobacter" cica haha am ras de numa E cauza cea mai frecventa de gastrite in tarile dezvoltate si in genere nu se da antibiotic pt ea. Decat daca starea pacientului e grava - ori la noi nu era cazul... DAAAR cand a auzit de sange in scaun - ok, mai bine ii dam, caci altfel trece de la sine, dar mai greutz si nu are rost sa il chinuim.

Mie aici doctorii mi se par ok, relaxati in genere, nu sar cu medicamente (la cat a fost robert de bolnav in primul an de imunizare ... si eu nu i-am dat nici macar un sirop de tuse, un leac homeopat sau altele), intotdeauna se uita la cat de afectat de copilul si in functie de starea lui iti dau chestii in plus. Din nefericire noi am avut si parte de emotii si de problemutze mai grave, si am fost tratati ca la carte, cum in Romania nu cred ca puteam fi, s-au facut o tona de analize pe un nou nascut, de la cap la coada, sa se elimine toate indoielile, pentru ca a fost grav si erau constienti de asta. Iar orice consultatie la pediatru mereu dureaza pe putin juma de ora, cu mangaiat de copil si intors pe toate fetzele si FAQ din partea mea etcetc. Mie chiar nu mi se par superficiali - ca trateaza probleme curente cu relaxare, da... Tot din nefericire avem aici la odisee un caz, Victoria mica, ei bine, poate la ea tot asa, tratat cu relaxare la inceput: oki, febra, nimic anormal, fara alte simptome - din pacate starea asta s-a prelungiiiit si uite ca a fost ceva grav grav ... si totusi boala s-a descoperit in faza incipienta si este tratata super bine.

Uf... nici nu stiu ce sa zic ... Eu personal sunt fff relaxata la boli, recunosc ca uneori sunt PREA relax: face febra? OK, organismul lupta, lasa-l sa isi duca lupta o perioada, intervenim mai incolo cand nu mai face fatza. Are muci 5 luni ? Normal, pai daca e frig etcetc - n-are decat sa ii faca - din moment ce nu face bronsite, pneumonii si alte magarii. Ce rost are sa nu am incredere in doctori ? Ei stiu cel mai bine - eu merg pe principiul asta... Treaba mea de mama e sa imi aleg doctorul corect - in rest, cam el le hotaraste.

Oki, fug la conferinteee uf, ce pe fuga sunt...

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

VICTORIA...trebuie sa fie victorioasa!!!!!
O pup pe micuta printesa si pentru mamica ei.

Ma rog zilnic pentru voi!!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am vorbit cu Desiree din pacate iar au ajuns in spital, a facut Victoria febra duminica dimineata asa ca au mers direct la urgente. Doctorul de la urgente, cam tinerel si nestiutor ii dadea tylenol, a zis Nadia ca a intrat putin in el, mai ales ca Victoria avea si ritmul cardiac foarte ridicat, in jur de 200 de batai pe minut. Pana la urma o asistenta, mai cu experienta l-a invatat si pe doctor ce sa faca, i-au dat antibiotic si au trimis-o in sectie mai apoi, sa o tina sub observatie, avand in vedere si ritmul cardiac mai crescut.
Nu se stie inca de la ce a facut febra, i-au luat analize, poate fi orice, avand in vedere ca valorile sistemului imunitar i-au ajuns la 0.
Acum nu mai are frbra, e bine, a dormit ieri tare mult, si a recuperat oboseala, ca era mititica tare obosita de duminica. A zis ca papa bine, si e bine pentru moment. Doctorii au zis ca o tin pana vineri pentru ca oricum vineri trebuiau sa vina pentru punctie lombara, asa ca au hotarat sa o mai tina sub observatie pana atunci.
Vineri ii face punctie sa vada daca celulele canceroase nu au patruns si in lichidul spinal, deci nu e punctia de pe 17 iulie.
Cam astea sunt vestile, ne rugam pentru printesica sa fie bine! !!!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele,
va scriu mai rar ce-i drept............timpul asta.
Am o veste si pt voi , sunt insarcinata si eu habar nu aveam , asta e UN MIRACOL!!!! MAI ales in situatia mea si deja am cam 8 sapt asa imi arata eco.Am luat legatura imediat cu mnedicul ce m-a operat, caci eu am avut o interventie destul de nasoala in afara de ceza in zona genitala si mi-a zis ca e ok, imi trebuie multa odihna in schimb a zis sa o las mai usor cu munca pt ca altfel o sa-l pierd............
Cred ca imi bag un medical cat mai curand pana plec la Amsterdam de ziua mea, am hotarta ca anul asta sa facem 2 sapt in Olanda, Belgia Luxemburg si 3-4 zile la Viena. Asta micu ramane la soacra mea si a mai venit si o sora de-a ei cu ajutor, ceea ce e nemaipomenit, in plus s-a adaptat f bine la noua gradi .
Eu sper ca cel mic de fapt mica sa fie cu codite, am deja si nume, la baiat nu m-am gandit, oricum e o mare surpriza pt mine pt ca nu stiam daca mai sunt in stare sa mai fac un copil avand in vedere situatia data. Probabil voi naste pe la inceputul lunii februarie mai precis pana pe 10. Nu am avut nici un sipmtom, nici in prezent nu am , nu am pofta de nimic, mai precis nu am pofta de mancare mai deloc, nu vomit, singurele chestii ce le pot manca neancetat sunt piersicile.
Va pupam pe toate
Sanatate Victoriei , ii tin pumnii.

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lavinia, felicitari! Sarcina usoara si cu codite, cum iti doresti

Ne rugam pentru Victoria sa fie bine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Seara buna!

Ma intristeaza vestile despre Victoria, dar probabil ca ce s-a intamplat e normal in situatia ei si din pacate, se va mai putea repeta, ma gandesc. Ma rog sa fie bine!

Sanatate si celorlalti puiuti bolnaviori! Si Cris e iar pe antibiotic (Sumetrolim) pentru ca i-a iesit din nou E.coli la urocultura. Sper sa scapam odata!

Am vazut o scumpete mica si bretonata Mara

Gabi, imi pare rau de concediul vostru ratat...poate recuperati in lunile urmatoare.

Felicitari proaspetei gravidutze Magnetism!

azi am avut o zi grea, sut extrem de obosita si fizic dar mai ales psihic, nici nu mai tin minte ce mai voiam sa spun, asa ca va spun Noapte buna!

Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Am intrat sa felicit pe Magne, sarcina usoara, bebe cu coditze, sanatoasa, cuminte si la termen, ai gria de tine!

Victoria, pupic dulce de la noi, imi pare rau ca ai facut febra iar scumpa mica si frumoasa, bine ca a cedat febra si sper sa nici nu mai revina, sa fii bine! Desiree, o mare imbratisare de la noi!

Doloress multumim de update.

Si eu sunt tare obosita Lumi. Te inteleg perfect, baga cornul in perna repede... O zi mult mai usoara maine iti doresc.

Stephany, Eva a fost super ok in primele zile la gradi, dupa care s-a schimbat treaba, plangea si ea cand o lasam acolooo... Si am constatat ca daca o duce tati nu mai plange deloc sau foarte putin, asa ca de atunci o duce numai el. In rest a inceput incet incet sa ii placa iar acum ma rog de ea sa plecam de acolo. Adora copiii si ocurile cu ei. Dar seara e foarte obosita si capricioasa.
Pupici multi.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Of, puiul mic iar a ajuns la spital...am nadejde mare ca va fi bine vineri

azi l-am tinut acasa, ma gandesc ca nu procedez bine, am sa-l ametesc cand acasa cand gradi..dar se trezste asa greu dimineata plus ca plangeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Magnetism felicitari!! Sarcina usoara si cu codite daca asta iti doresti! Si eu am DPN-ul pe 15 februarie, am 7 saptamani.

Stefany acomodare usoara lui Iustin! Imi inchipui ca e mai greu la 2 ani. Si eu acum stau in dubii, as vrea sa-i schimb gradinita si nu cred ca se va adapta asa usor. As vrea sa-l dau la una mare. Sa-ti fie de bine concertul, si Ciprian a fost. Cranberries vine si la noi? Eu ar trebui sa fiu la curent ca sunt fan inrait, de aici mi se trage si nickname-ul de pe DC, de la Dolores o'Riordan, solista de la Cranberries, de aici i se trage si numele irlandez al lui Patrick, ca prin Cranberries am inceput sa indragesc si sa ma pasioneze tot ce e irlandez. Am fost la un concert in 2007 cu ea, am petrecut unele din cele mai frumoase clipe din viata mea, nu exagerez. A fost superb.

Am vazut pozici cu doua domnisoare frumoase foc, Mara si Daria si un cavaler simpatic Tiberiu, ce distractie pe ei acolo!

Sper sa avem vesti bune de la Victoria noastra zilele urmatoare, numai la ea imi sta gandul.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Desiree multa multa rugaciune pentru printesuca scumpa! Da Domnul sa fie totul bine, Of, cat de greu trebuie sa fie! Suntem alaturi de voi!
MAgne wow ce veste minunata!! Felicitari. sa dea Domnul sa fie cu codite, cum va doriti!
Lumi sanatate multa lui Cris., sper sa-i treaca de data asta
fug ca plangee

Mergi la inceput