Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Simonix, multa sanatate!
fetelor, cum au fost primele zile de gradi la 2 ani? la noi e jale, prima zi a plans continuu, s-a agatat de educatoare, l-a carat femeia toata ziua dupa ea...nu stiu cum ne-om obisnui..ai vostri au plans rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

tuturor sarbatoritilor...bebei si mamici! Sa fiti sanatosi si voiosi!

Am vorbit si cu Miss...Nadia m-a rugat sa va transmit ca e alaturi de voi si ii ureaza insanatosire Victoriei.

Simonixul multumim mult ptr supozitoare! ...Noi acum luam niste bobite homeopate ptr bronsita si vad deja imbunatatiri...iar eli le ia fara sa carteasca...crede ca sunt bomboane ...Nici tratamentul lu` fi`mea nu am ajuns sa-l iau...mi l-a cumparat o prietena si mi l-a adus la serv....Ma mai pot numi mama?

Cat despre concerte...asa e...cine mai ajunge...A fost si la timisoara unul fain Phoenix in 24 ...si nu am fost...era in parc.
Ala Cranberries as vrea sa-l vad...dar sigur nu ajung

Eli s-a specializat in facut clatite...a venit mama si o lasa in pace...face fata tot ce-i pofteste inima... Acum daca nu o lasi sa-si umple singura clatita nu mai mananca...Tac`su e happy..cica nu mai papa...more for me!

Am vazut poze cu scortisoara Cretulina. E foarte frumoasa!

Gabitza si vecina mea trebuia sa vina la mare...dar i-au zis gazdele sa mai amane ca nu e vremea buna...Eu ar fi trebuit sa fiu in grecia...dar mi-am mutat in august la sfarsit concediul...atunci s-ar putea sa mor de cald!
Ce fain ca v-ati intalnit cu Lizuca!

Tati al nostru pleaca in state...pana in 15 iulie...de duminica...Asa ca o sa-i las pe pitici mai mult cu mama...bucuria lor!

Va pup! Victoria te iubim si speram sa te faci bine cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata cineva?

Mama ce v-ati distrat la party de Dariutza Mami de Daria e ilegal de slaba...tortul arata super yummy...

Belleane te admir pt ce faci cu gainile, ouale de tara... eu nu m-am gandit ca mi le-ar putea aduce cineva curatate si taiate, iar sa fac decapitari in fata blocului, n-as putea. In schimb am gasit oua zero la carref. cu 11 lei zece oua, adica dublu fata de celelalte.

Stefany eu nu pt sa-ti ofer feed-back, dar tin pumnii, sa se adapteze Iustinel repede. Azi mi-a miorlait Robert cand am plecat, pt prima data; oricum Bafta!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

M-am intors si eu de la munte. Doamne ce dor mi-a fost de baiatul meu, nu mai plec fara el niciodata! A fost frumos ca si-a facut Tiberiu de cap cu taicasu............Ce sa va zic ca s-a apucat al meu sot si a unit patucul lui Tiberiu cu al nostru si acum sare din unul in altul......Sta cu noi in pat dupa care sare peste mine se duce la el mai bea lapte apoi vine la noi si dupa o ora de frecus adoarme cu noi in pat. Acum imi revine mie sarcina sa il conving sa adoarma la el pat si.......nu stiu cum sa fac asta ca nu cred ca am vreo sansa! Sora mea inca nu a nascut, a fost la eco si printesa mica este bine. Abia astept sa ajung diseara acasa
sa ii facem o surpriza lui tati pt ca e ziua lui de nastere!

Simonix ufff saracutzul Robert! Bine ca i-ati dat de cap la diaree! Ce scump este, cum spune el ca acum e opil! Pup opilul mic de mii de ori si multumesc mult pentru supozitoare!

Micaela, Cleo am vazut si eu pozele!!!! Vai ce scumpi sunt toti 3 la geam. Cleo cand ai timp iti trimit un pm cu id-ul meu si te rog sa imi dai si mie pozele.Am sa pun si eu diseara pozele facute de Ovidiu. Stiu ca l-am sunat seara pe Ovidiu si se intorceau de la petrecere iar fimiu canta intr-una. Am inteles ca abia la 1.00 a adormit Tiberiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Acum imi revine mie sarcina sa il conving sa adoarma la el pat si.......nu stiu cum sa fac asta ca nu cred ca am vreo sansa!

Daca gasesti solutia sa mi-o spui si mie! Ma bucur pt surioara ta, ca va naste la termen. Doamne ajuta sa aiba o nastere usoara si bebe sanatos!!!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

sa ii facem o surpriza lui tati pt ca e ziua lui de nastere!

La multi ani cu sanatate, tati de Tiberiu !

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Stefany, iti raspund eu: la noi au fost horror primele zile, el plangea la gradi, eu plangeam in masina dupa ce-l lasam acolo. Dupa primele 4-5 zile, s-a adaptat extraordinar, i-a placut sa mearga acolo....si acum se duce cu drag desi sunt zile cand imi spune dimineata ca nu vrea la gradi. a invatat o multime de lucruri si bune (cantecele, poezioare, diverse jocuri) si rele (sa ciupeasca si sa muste), dar per total, bilantul e pozititv. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Stefany, iti raspund eu: la noi au fost horror primele zile, el plangea la gradi, eu plangeam in masina dupa ce-l lasam acolo. Dupa primele 4-5 zile, s-a adaptat extraordinar, i-a placut sa mearga acolo....si acum se duce cu drag desi sunt zile cand imi spune dimineata ca nu vrea la gradi. a invatat o multime de lucruri si bune (cantecele, poezioare, diverse jocuri) si rele (sa ciupeasca si sa muste), dar per total, bilantul e pozititv. Bafta!

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

si mara a miorlait cateva zile. Apoi voia si simbata la copii. Din lucrurile rele invatzate: ma treage de par,numai pe mine, pe tati nu vrea .... de ce, nu ppricep...
O sa vad insa cum va fi la noua gradinita - ma bucur ca acolo ii va scoate in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Stefany Mirci s-a obisnuit repede. In primele 2 zile nu a zis nimic, apoi a marait cateva zile cand il lasam. Acum e foarte cuminte, papa tot, se joaca, nu a batut niciodata copiii, desi in parc o cam facea...
Zice cand e cu noi si vrem sa plecam undeva "nu a gadi", la fel si dimineata uneori, dar vede ca nu incap discutii si se executa. per total, e neasteptat de bine cu gradinita.
Tiberiu sa fii sanatos si fericit!
Micaela, Cleo, Andrada super pozele de la ziua Dariei, mai ales cele la fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Am vazut si eu poze de la petrecerea Dariutei: copii frumosi, torutulet, dixtractie. Mi s-a parut mie ca vad inca un M&M dar nefiind cu mami nu eram sigura daca e Tiberiu. Deci cand nu e mami Tiberiu se distreaza.

Simonix: sanatate multa lui Robertel. Si acum ma mir cu cat calm trateaza doctorii de la voi problemele. Ma gandesc ca daca o sunam pe doctora mea din spital si-i spuneam ca vreo fata are o asa problema la burtica cred ca ne interna fara sa putem zice nimic.

Mihaiser: ma bucur ca au efect homeopatele la voi; Eu am incercat dar am nimerit la un marlan; Incerc sa-mi revin sa caut altul poate am noroc de data asta.

Mergi la inceput