Fulgusorii de nov.dec2009 si vara ploioasa(77*)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Buna fetele! Scuze ca am disparut, dar am fost in Thassos 2 saptamani - aparent suna de invidiat, dar am venit un car de nervi
Vremea... de K_O - ploaie, vant, 18 grade
Cele 2 familii cu care am plecat - super boring - iar copiii mari s-au certat non-stop.
Numai Vlad m-a mai inveselit, cu ciripitul lui continuu (tot numai "caca" si "aca" zice - dar pe 1000 de tonalitati), cu faptul ca se joaca cu tot ce prinde in mana si zambeste non-stop. Lui i-a placut mult si in apa, si la plaja...

Acum sunt inapoi la birou si parca e mai bine ca in concediu... oricum mai "animat"

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Alexa felicitari pentru progresele piciului...e un adevarat barbat acum! Multa bafta in continuare cu diversificarea!!
Bussymummy tu ma omori pe mine...i-auzi la ea... Sunt convinsa ca au fost si foarte multe momente minunate alaturi de familia ta.

Abia astept sa plecam si noi in concediu....stau acum si numar zilele...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

asa...inca ceva...
legat de diversificare...Flavius un smecher si jumatate....cum ma vede ca mananc ceva..urla sa-l iau in brate, apoi imi baga degetele in gura sa-i dau si lui....plus ca baleste...chiar baleste...si de multe ori m-am vazut ca i-am dat de la mine....

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

sa nu se inteleaga gresit...nu i-am dat din gura mea...ci i-am dat sa manance din ce mancam eu in momentul respectiv...
...asa ca Fla a gustat si smantana, mamaliga, branza....iaurt....si asa mai departe....acum nu va ganditi ca-i dau dulce, sarat, prajit sau mai stiu eu ce...incerc sa fac si eu o selectie...dar din pacate nu imi reuseste intotdeauna...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

helo belo gagici,
am vazut poze de camy si laura garner...superbe...statueta fffffffff frumoasa...
camy de unde ai achizitionat tu covorul ala muzical si cati bani fusa?
lady nici david in sta in fundic nesprijinit...las' ca se fac ei mari....

david zice numa papa,baba,dada,vava......se rostogoleste incontinuu.....ii ca un titirez...
ii dau seara lp, il bea de numa.....tita nu prea mai vrea, in schimb ii place tare mult sa pape cu lingurita, deja cand vede castronul incepe isteria.....atat despre noi...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari

camy....imi placef mult jumperul.... imi poti spune ce marca e..

pana la urma am comandat aici antemergatorul.... iar covoras muzical avem si noi ...primit... dar al nostru e 1-3 ani..nu-i bai,sa busileze ei...

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

botez si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buna-dimineatza gagici cu pleata-n ploaie..e de jale cu inundatiile in Moldavia noastra...numai cu ochii in TV stau.
ieri am reusit de am facut si eu fasolica cu smantana si usturoi, am mai avut dovlecei umpluti de la socrela, si mai am...
am facut si tort de cicolata cu crema de lamaie...si dovlecei pane..
azi e liber..ca-i sarbatoare...SF PETRU SI PAUL, respectiv PAVEL.
eu acum sunt catolica..cand am botezat fata, am trecut la catolicism de la ortodoxism...am facut-o pentru ea...pentru a-i fi aproape si a nu se simti stinghera sau diferita cand va creste...cununia a fost mixta insa si nu aveam de gand sa renunt la religie..mi se parea imposibil..insa cad m-am internat cu ea de Ajunul Craciunului...I-am promis lui DD, ca daca fata e bine si nu are nimic..voi face acest lucru..si ma voi lasa si de fumat..le-am facut pe amandoua(ma internasem ca era cianotica in jurul guritzei si respira aiurea...problema era ca suporta greu durerea provocata de colici)...si imediat dupa ce am iesit din spital pe semnatura mea, a doua zi de Craciun..am botezat-o.

LMA pentru toti copiii, mamicile, taticii si ceilalti membrii ai familiei care isi sarbatoresc azi patronul spiritual!!!!

busydoc,bine ai revenit si imi pare rau ca nu te-ai putut distra cum ai vrut..dar asa-i in viatza...sa ne pui poze ca "te linsam" de nu
katy..cand mai mergi prin vizite la iarba verde/albastra..o poza te rugam si la cei "saraci"
roxy, i-am luat si eu fiica-mii piscina gonflabila de la Real..38 lei..cand apare Soarele(cred ca l-a furat tot Baselu)..pun poze..dupa ce le fac
camy..cand faci bebe..."sa va stoarceti ovulele si spermatozoizii...sa le dati palme si suturi in fund.." si sa iasa o fata
laura_g..mie imi plac foarte mult astfel de statuete...i-am luat si eu una unei prietene..ca am fost intr-o vizita la o amica din copilarie..(nu o mai vazusem de 6 ani).statueta e o femeie incasha..cu un copil in spate, sustinut de o esarfa..
laura_b..la voi cum e vremea?mai plecati in vreo excursie??
eu ies sa hranesc bebe...si ne mai citim azi daca ploua..sper insa sa ma lase sa mai invat ceva, ca de o perioada e foarte mofturoasa, plangacioasa, urlacioasa...si spre disperarea mea spune doar "ta-ta"
kiss-uri romanesti

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

POZE THASSOS

Gata, am pus si pozici, sa nu ma certati prea tare

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

busydoc din poze nu rezulta ca a fost asa rau...mai ales cele in care te "giugiuleai" cu "fii-tu' "
va invit la, si o...si ..
ca azi face Marie Rebecca Ayanna mea 7 luni!!!!!!!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Pai nu va ziceam ca Vlad a fost sursa mea de fericire?

POZE NOI

Mergi la inceput