Fulgusorii de nov.dec2009 si vara ploioasa(77*)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

LA MULTI ANI BECCA, sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti faci parinti fericiti fetele, pagina mea de forum s-a facut mica mica...adica scrisu de la tot forumu ii atata de mic incat abia vad....ce naiba s-a intamplat? eu nu am facut nimic....stie cineva cum pot reveni la normal?

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

BeccaLa multi ani,sa cresti mare si frumoasa si sa ai parte numai de bucurii

Mergi la inceput

Buna ziua mamicilor si bebicilor!
Noi nu am mai avut timp sa intram pentru ca am crescut si plecam la explorat plus ca e vremea frumoasa si stam afara.
Puiul meu se ridica foarte usor in genunchi,ba chiar si in picioare cand vrea el.De mers in 4 labute nici vorba,preferam taratul si are o viteza
Camy,am vazut poze cu Flavius,ce mare e si ce frumosCe frumos se juca el afara in iarba si in balansoarPreferata mea e cea in care este imbracat in galben,e dulce rau.
LauraG.am vazut si cateva poze cu puiucul tau,e atat de scump.Are niste ochi superbi
Busymummy am vazut si poze din vacanta,si mie mi s-a parut ca va distrati.Ce ii placea la cel mic in apa si ce mare este,parca al meu e mai mic(sau asa il vad eu)
A_driana cred ca ai micsorat tu scrisul.Uitat-e in coltul din dreapta jos,este o lupa,acolo poti schimba,normal trebuie sa fie la 100%.Sper ca am explicat bine
Sunshine,ce mai faci?Cum este Filip?Sper ca sunteti bine
Va

Mergi la inceput

Revin
Legat de epilat,am si eu aparat,l-am luat acum un an si ceva,dar nu l-am folosit decap de cateva ori.Ma enerveaza ca imi ia ceva timp pana ma fac,plus ca in zonele mai delicate nici pomeneala sa ma fac pentru ca as plange de durereIntr-adevar creste mai greu si mai putin dupa,dar e migalos,sau o fi al vostru mai performant si voi va faceti repede,nu stiuOricum,m-am hotarat sa nu ma las si sa ma fac cu aparatul,chiar daca imi ia mult timp,iar in zonele cu pricina ma fac cu ceara,macar ca trag repede,doare putin si gata
Camy,ce rau imi pare ca am ratat ciorba de burta si dulceata de afine
Lady,am vazut si eu la tv la ai mei ce e in tara
Katy,sper ca esti bine si n-ai racit

Mergi la inceput

cryss unde-i lupa...????? nu gasesc nici o lupa, in dreapta jos...cate de jos? unde?.....pls help ca nici ce scriu nu vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna si de la noi!
Becca : LA MULTI ANI!!!!!!!! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa ca si mami! Ca te pazeste tati de prea multi admiratori! ;)
A_driana: incearca si metoda: tine "ctr" apasat si in acelasi timp da de scroll-ul de la mouse in sus, in mod normal mai se mareste imaginea!
Busy: n-am gasit nici un emoticon cu "invidie maxima" doar pe urmatorul
Ieri am fost la strand toata ziua, s-a balacit pestisorul de numai, prietenele mele se asteptau sa planga in apa dar nu le-am dat deloc satisfactie
AZi ne sarbatorim si noi de Petru si Pavel, asa ca nu facem nimica. Am strans doar un pic in casa, am papat un borcanas intreg de dovlecel cu un pic de ulei, si pe la 4 o intindem iara la
Ah, si nu in ultimul rand, de ieri ne mai iese si al doilea dintisor!!!!!

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

shine mersi fain ...am reusit...iupiii....oare asa l-am facut si mic mic fara sa-mi dau seama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

A-driana: ma bucur ca a functionat! se poate ca asa sa fi facut, sunt nimicurile legate de WIndows care cam enerveaza

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna seara la toata lumea!

La multi ani fetita cu ochi albastri! Lady, sa-ti traiasca Becca, sa creasca mare, sa fie mereu fericita si sa aiba parte numai de bine!

La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc de Sf. Petru si Pavel!

Am vazut multe poze cu copilasi frumosi de Laura G, Camy, Busymummy.

Busymummy, Vlad din poze pare sa fie la fel de tandru si iubaret precum Sophia mea.
Apropo de nervii la drum, din motive diferite de ale tale, in excursia de doua nopti de acum 3 saptamani am avut un moment in care mi-am zis ca eu sigur-sigur nu mai plec de acasa pana nu-mi cresc copiii. Dar credeti ca m-am invatat minte? Saptamana viitoare avem planuri sa plecam din nou.

Camy, cand plecati la mare?

Cryss, asa cum zici tu de puiul tau, si eu trebuie sa o urmaresc din ce in ce mai atent pe cea mica. Cand e in tarculet sau in scaunel, stau linistita. Dar daca nu e constransa sa stea intr-un spatiu fix, are deja o viteza extraordinara la rostogolit, impins, se ridica in 4 labute si chiar ridica o mana in aer, doar ca nu a invatat inca sa se coordoneze si sa merga de-a busilea.

A_driana, am inteles ca acum ai rezolvat cu dimensiunea textului, dar ca idee pentru viitor, daca ai Internet Explorer, pe meniul de sus daca dai click pe “View” va apare un submeniu. Alegi “Text size” si selectezi marimea la “medium” sau cum o preferi. E bine sa verifici sa ai si “Zoom”-ul (care e sub acelasi meniu) setat pe 100%.

Sambata Diana a fost invitata la ziua unui coleg de clasa- am fost si noi cu Sophia. Luni a fost ultima zi de scoala, am terminat clasa 1.

Am mai pus si eu cateva poze si filmulete facute zilele astea- in fine, Sophia a reusit sa “prinda” pisica

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput