Fulgusorii de nov.dec2009 si vara ploioasa(77*)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

noi tocmai ce am aterizat de la doctor pediatru...i-au aparut niste bubite pe piept, maini si gat...a zis doc ca e o alergie ca am fost cu ea intr-o casa straina......si m-a usurat de 80 lei pe loc...plus medicamente...30 lei..plus ca i-am mai cumparat niste hainute..ca i-au mai ramas mici..160 lei papaaaaaaaa....
...mi-a dat sa ii dau iarasi calciu gluconic..sa stea mai bine in fundulet...si mi-a cantarit-o, are 8 kg...si 70 cm lungime
i-am zis ca mi se pare coloana stramba..si a spus ca sa stau linistita ca 80% din mamici au facut aceasta observatie..si doar "ni se pare"..
..i-am zis ca are mereu ceara in urechi..si a spus deasemenea ca e ok..unii copii au exces de ceara(si eu am..am si dopuri..tre sa merg sa le scot)...
i-am zis sa se uite la dintisori..pentru ca mi se parea ca unul sparge..si celalalt e pe vine..si asa este(de cand ii pandesc)
acum tocmai ce i-am facut baie...fara masaj cu crema sau ulei ca am dat-o cu alcool mentolat..
eu ma bag in seara asta la invatat...sunt franta..dar nu am ce face..
aaaaaaaaa..si am mai fost la "balci"..nu ne-am dat in "umbrelutze"..ci doar am cascat gura la ce cantau aia pe acolo..la noi de SF.Petru e intotdeuna iarmaroc, ca e hramul Bacaului...insa in acest an era jalnic..criza e criza...
oricum...Becca a capatat o girafa gonflabila de la buni..."de la balci"..sa tina minte..primul ei iarmaroc la care a participat
noapte buna fete...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

tarziu apar si eu...cu o oboseala in oase....de nu mai stiu de mine...

Simt ca nu mai am timp de nimic, vreau sa merg odata in concediu...sa stau o saptamana si s anu aud de nimic altceva in afara de Flavius si pustache....

A_driana covorul l-a primit piciul cadou de la nana lui...deci nu stiu cat a costat

Gabitza jumperul este de la Fisher Price...este super fain, sare in el, se intoarce, se roteste, are muzica, culori, lumini..e super fain!!!

My_lady nu cred ca mai vreau un copil...nu stiu...mai vedem ce spune si "timpul"...iar acum chiar nu conteaza ce este...eu am vrut baiat neaparat...il am, asa ca urmatorul daca va veni..poate sa fie ce vrea DD numai sanatos sa fie!

Busymummy am admirat poze...am si comentat... mi-a placut la nebunie ce am vazut

LauraB la mare ne-am gandit sa plecam in jur de 15 - 16 iulie...
Cred ca 15 iulie spre 16...nu mai devreme...ca pe 15 iulie Darius ar fi implinit 2 anisori si neaparat trebuie sa merg la el la cimitir...fix la 14:48 cand s-a nascut... o sa duc baloane, lumanari...si o sa-l plang...ca mi-e dor de el...si el nu mai e langa mine...

Ma duc sa ma pregatesc de somn...maine ma asteapta iar o zi plina!

Noapte buna fetelor!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

LMA Flavius Cristian de Camy_pus
LMA David Andrei de A_driana
LMA Dragos Andrei si Eva Maria de Gabitza35

..sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi...sa le inseninati zilele parintilor, sa le oferiti nopti linistite....

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
lady si david a fost plin de bubite pe gat, spate, piept si la coate in interior...ceva alergie, el a avut chiar cand a a fost canicula aia ingrozitoare, poate de la caldura...l-am facut cateva zile cu pudra mentolata, ii f buna si ieftina...in cateva zile s-a facut frumoasa pielicica, ca inainte.....poti sa incerci, sper sa-ti foloseasca.....
lauraB am vazut grasunica frumoasa...

LA MULTI ANI FLAVIUS, DRAGOS SI EVA...SI BINEINTELES SI PUIUL MEU DAVID, CARE AZI IMPLINESC 7 LUNI
sa cresteti mari, sanatosi si frumosi...

wow, 7 luni...nu-mi vine sa creeeeed......mi asa dor de burtica...
...parca a fost ieri.....

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

voi cum stati cu oboseala? ca eu nu-mi mai revin.. Flavius vrea sa manance numai de la mine, vrea numai la mine , de dormit nu doarme mai deloc bine....tot marait este...
Simt ca degeaba am luat-o pe mama la mine...ca nu ma poate ajuta cu nimic...

M-am pus in pat sa dorm putin...a venit mama sa mi-l dea mie ca sa-l adorm ca nu voia la ea..l-am adormit, l-am pus in patut si m-am pus in pat...in max 10 min a inceput sa urle...iar in brate cu copilul...iar sa incerc sa-l adorm....
Iar eu sunt un car de draci....si nici de dormit nu-mi mai arde..sunt si obosita.... nu mai stiu ce samai fac...

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

mie nu-mi este dor de burtica...nu dati cu rosii in mine...dar nu simt nevoia sa mai am bebe in burtica...poate i faptul ca doi ani am fost la rand insarcinata isi spune cuvantul....si oboseala la fel!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

LAURA B te rog mult zimi si mie cum sa pun ceva filmulete ca eu habar nu am daca vrei sa imi explici pe MP daca vrei binenteles ca de cand ma chinui sa pun si nu reusesc uuuuuufffffffffff

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fete, voi le dati lapte la piciurei la fiecare masa, sau doar dimi si seara?

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

LMA Flavius Cristian de Camy_pus
LMA David Andrei de A_driana
LMA Dragos Andrei si Eva Maria de Gabitza35

Camy, tare faine comentarii faci... esti o dulcica. Imi pare tare rau ca nu te lasa Flavius sa te odihnesti... poate nu-i convine ceva: dintisorii, temperatura din casa... poate ati schimbat ceva la patut... sau poate e doar o etapa care sper din suflet sa treaca repede. Noi, cand avea Andi 9 luni aproape, am ajuns cu el la neuropsihiatru, ca urla noaptea pana se facea mov, fara sa-l poti linisti, cam de 3-4 ori/noapte. Concluzia? Copil normal (etapa de crestere), parinti dusi cu sorcova Asa ca mai rezista un pic... trece repede... si cresc mult prea repede

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Fiti atente ce am descoperit... in State

SCUTECE JEANS

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput