Fulgusorii de nov.dec2009 si vara ploioasa(77*)
Raspunsuri - Pagina 4
sunshine2009 spune:
Buna seara la toate fetele,
ajungem si noi in sfarsit la un calcaulator, ca in ultimele doua zile tot alergatura. Ieri de dimineata ca de obicei cumparaturile pentru saptamana, smotru general, seara prieteni, azi iara inviatie la colegul meu de lucru,la 70 de km de noi..in sfarsit acasa si copilul doarme.
Iar pe forum deja e plin capitoul nou de lucruri interesante si noutati "fierbinti".
Katy: si eu tocmai completez acte de cetatenie, tocmai am ajuns la partea excelenta in care trebuie sa motivez de ce vreau, chiar ma gandeam sa scriu: ca m-am tot saturat sa stau la coada si sa platesc vize ca cetatean roman, si sa dau spaga ca sa-mi rezolv actele
Camy: ma bucur intr-un fel pentru tine pentru chestia cu sarcina, sper sa vina cat mai usor si frumos, atunci cand considerati voi ca este bine. Personal nu cred ca exista momentul "perfect", oricand va fi ceva ce ar fi fost mai bine sa nu fie, depinde de noi numai sa ne bucuram de moment, de viata care creste in noi
Oana: o sa dureze ceva cu ceara, poate n-ar fi fost rau sa te ajute cineva la inceput daca te-ai ras atata timp. De obicei ti se intareste un pic parul de la ras, deci e mai greu inceput unei epilari prin aparat sau prin ceara. Eu am folosit tot timpul numai aparat de epilat, cu cat e mai aproape dist intre doua ture cu ata doare mai putin, daca de ex faci o pauza iarna, primavara doare mai rau cand reincepi. Iar acuma in timpul sarcinii si alaptarii, din cauza hormonilor nu numai parul din cap dar si restul parca e mai puternic, ma irit si eu destul de usor, chiar curge si un pic de sange in zona inghinala, atat de sensibila a devenit pielea. Rabdare!
Laura: mi-ai facut o pofta nebuna de Hibatchi si show cooking!!!!
Lady: la capitolul
Sa ma laud si eu cu ce pot, adica cu performanta lunii: de la 68,5 kg am ajung la 63,5, mai 1,5 kg si ajung la greutatea dinaintea sarcinii Si asta la 1,73m. Cand ma gandesc ca in mod normal vara ajungeam la 56 kg...Eh, cu pasi inceti si fara cioco ajungem iara acolo
_
Don't feed the trolls!
My_Lady0091 spune:
am vazut poze laura_g si camy...superbe....laura esti asa frumoasa si pareti asa fericiti...(statuia e sculptata, nu?)..
si flavi deja merge in patru labe...Rebecca paseste dac o tii de maini in 10 secunde face vreo 6 pasi...parca e iepurila..dar nu merge de-a busilea..si nici nu sta nesprijinita in fundic
LMA Mihai de Pishko!!!!
nb fete!!!!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
BoboMom spune:
Camy, merci! Si ale voastre sunt tare frumoase si ai un puiut tare scump.
Sunshine, pai fuga la restaurant japonez, ce mai astepti?
My_lady, merci! Suntem intr-adevar foarte fericiti.
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
BoboMom spune:
My_Lady am citit acum despre statueta (poti sa cauti si tu 'Willow Tree' online). Stiam ca nu e originalul ce am eu; nici nu stiu unde sau daca se poate cumpara un original din colectia asta - probabil se poate, dar inca nu am aflat si probabil sunt f scumpe). Reproducerile astea sunt facute dupa original in cel mai mic detaliu. Sunt facute din rasina si pictate manual. Originalele sunt facute dintr-un fel de lut. Asta am aflat si eu in seara asta, cand m-am uitat pe net special, pt ca nu imi puteam da seama ce material e.
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
vias spune:
buna dimineata fetelor
am cate o pentru fiecare...asa ca va chem pe toate sa veniti si sa serviti
Multumesc ca v-au placut pozele cu noi...crestem..ce sa facem??? asa este firesc, nu???
Cat despre un alt copil...cred sincer ca voi mai face..dar nu acum...din prea multe motive.
Cand nu stiam daca sunt sau nu ma gandeam ce voi face.... si-mi mangaiam burtica...ce puteam face??? Il faceam si l-as fi iubit enorm de mult!!!
Cu epilatul, eu folosesc aparat de epilat...multumesc lui DD nu-mi cresc apoi fire sub piele, deci ma declar super multumita!!!
Ieri am facut dulceata de afine...dar nu am mai avut timp sa fac si dulceata de zmeura...asa ca acum ma ocup de ea!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
Katyuscha21 spune:
buna fetele am aparut si eu dupa o zi de umblat pe la prieteni
sincer chiar m-am simtit ft bine astazi glume faine copii multi in rest toate bune chiar m-am relaxat astazi andrei sa capatat ca de obicei cu o lovitura care si aceea mi se pare ca sia facuto singur in rest a fost ft bine
acum eu sunt ft obosita si ma doare rau burta si capul cred ca de la oboseala acumulata
ma duc la culcare langa sotior sa ii tin de cald ............adica sa imi tina ca am niste frisoane aoleu sa nu ma ia vreo raceala ............speram sa nu
am fugit la caldurica si mai intru maine daca am timp
va pup pe toate si sa aveti o zi buna si usoara
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
Katyuscha21 spune:
CAMY am citit povestea cu pierderea lui Darius si venirea pe lume a lui Flavius
nu am cuvinte cum sa ma exprim e ceva ce ........................
am plans cred ca nu am plans o singura data atunci cand medicul mia spus ca va trebui sa fac avort cand eram insarcinata cu andrei.....nu mai exista cuvinte pe care sa le pot supne
esti o mamica super si te apreciez pt pt asta
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!
Katyuscha21 spune:
CAMY mia facut asa o mare placere si dorinta sa ma uit la pozele tale toate ft frumose dar si dureroase cu amintiri extraordinare
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!
vias spune:
Katy
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
allexa06 spune:
Salutare !
Am vazut si eu poze frumoase si copilasi super .Camy - foarte fain covorasul ala cu pasi muzicali .
LAURA - ai o familie frumoasa
V-am spus ca noi am inceput diversificarea ?Apapat supa de legume cateva zile,apoi le-am pasat...adica ieri...a fost prima zi cand a papat asa si i-a placut...ne cam chinuim ca nu stie sa pape ,dar invatam noi pana la urma . Astazi i-am facut si suc de mar,i-am dat doar un pic,sa se obisnuiasca ...i-a placut.Aaaaaaa si sta si in fundulet...ieri in carut nu vroia culcat,a mers la plimbare in fundulet,i-am lasat spatarul de la carut jos,la ultima treapta dar nu sta culcat, se ridica singurel
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor