Fulgusorii de nov.dec2009 si vara ploioasa(77*)
Raspunsuri - Pagina 3
cryss_oana spune:
Asa sunt si eu,ma prinde si 1 noaptea "bantuind" pe aici
Succes cu actele
Ehe tu ai pereche,si sunt frumosi amandoi.Elisabeth,are ochii tai iar la Andrei nu pot sa-mi dau seama,dar parca aduce cu tine.Tu ce slaba esti,asa eram si eu 174cm-60kg.
Katyuscha21 spune:
MERCI FAIN
EEEE eu am 165 si 55 kg deci sunt slabanoaga ce mai dar lasa asa ca arat destul de bine si cu 2 copii is tare
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
cryss_oana spune:
Super.Asa au unele femei organismul,nu acumuleaza kg in timpul sarcinii,eu le zic "femei norocoase" chiar daca toate femeile sunt norocoase pentru ca sunt partase la asemena minune si anume aceea de a da nastere unui copil.Eu am pernite generoase pe solduri,cateodata ma stresez,dar asta nu-i nimic in comparatie cu bucuria de a fi mama
Katyuscha21 spune:
asta asa este
eu am sa ma retrag ca nu mai pot ma dor ochii de la atat scris si citit
mai vb maine dimineata la tine
te pup si sa ai o zi buna
si la toate fetele o zi buna si duminica placuta tuturor
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
vias spune:
parca nu mai am timp de nimic...toata ziua am stat in cumparaturi..ca daca am lipsit o saptamana de acasa...acum am dat navala
My_Lady nasii lui Flavius sunt din Bucuresti, ieri au si plecat de la Flavius...au venit ca de fiecare data super incarcati...dar cel mai important este ca ei tin foarte mult la Flavius...sunt niste oameni extraordinari!
Sper sa ajung luna asta la dr si sa-mi pun si eu odata steriletul..sa nu mai stau stresata....
Acum Pustache s-a apucat de facut ciorba de burta, mama e cu Flavius pe afara, iar eu trebuie sa ma apuc de facut dulceata de zmeura si de afine...
Dupa ce termin...va servesc!
Si celelalte fete, unde sunt??
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
ce tare!!!! vad ca sunt eu cu mine
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
..si cu mine...
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
BoboMom spune:
My_lady, scuze ca raspund asa tarziu, dar abia acum am vazut ca m-ai intrebat cum am petrecut de ziua mea. A fost superb, am petrecut in trei Cel mai bine iti dau pozele sa le vezi; ele spun totul. Iar cadoul e statueta in poza. Acum cativa ani sotul meu mi-a luat o statueta similara, din aceeasi colectie, dar cu un el si ea (noi doi) intr-o imbratisare. Acum mi-a luat-o pe cea pe care o vezi in poze, cu noi trei
Uite pozele:
http://family.webshots.com/album/578005884BhEcEs
Cryss, Alina (alunelsialinuta) a murit intr-un accident de masina. A lasat in urma un baietel de 3 ani (parca) si un sot indurerat. Sarcina o pierduse cu putin timp inainte de accident. Ingrozitoare tragedie!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
vias spune:
Laura, superbe pozele!!!
Fetelor, am lasat si eu cateva poze la semnatura!!!...luna a8a la noi!!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE