Fulgusorii de nov.dec2009 si vara ploioasa(77*)
Raspunsuri - Pagina 13
dienutze spune:
Buna, dragelor!
Nu am mai scris de multisor, am fost plecati la munte, la mama in provincie, apoi acasa numai pb la intoarcere.
Suntem dolofane, 9,1 kg la 7,5 luni, cu toate ca baza e tzatzi! Poate e cam des...
Cu diversificarea stam prost caci nu am mai bagat nimic nou cat am calatorit, de teama, azi am bagat branzica facuta cu lapte praf.
Acum suntem bine, avem 2 dintisori nazdravani, iar azinoapte am dormit bine dupa vreo 3 saptamani de somn sporadic.
Nu am mai citit, sper sa ma pun la curent macar cu un capitol, doua in urma.
Vad ca au inceput cazaturile, of.
Sanatate fulgusorilor si surioarelor/fratiorilor si pupici mamicilor!
dienutze spune:
Busymummy, parerea mea e sa nu te sperii. Nepotelul a avut convulsii dese cand era micut, le facea doar la febra de peste 39,7! Si nu "aratau" asa. Si eu sunt de parerea pediatrei ca nu e nimic!
Pup puiul jucaus si mamica ingrijorata!
vias spune:
bine ai revenit Dienutze!!!
cred ca toata lumea e plecata in vacanta, ca abia se scrie 

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
buna ziuaaaaaaaaaaaaa

Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
sunshine2009 spune:
'seara si de la noi,
dupa o zi lunga de strand.In sfarsit am reusit cu totii (adica noi trei) sa petrecem o zi impreuna. In rest tot cu prietene´le care au copii imi petrec ziua. Ne intalnim cand la una cand la alta, cand in oras, macar sa nu ne "pice" tavanul in cap. La voi cum e?
Ne pregatim si de un grill acuma, ma duc sa fac de papa. Seara placuta la toate! 

_
Don't feed the trolls!
vias spune:
vad ca nu mai scrie nimeni..cred ca se pot intoarce " the old friends"![]()
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
sa se intoarca...eu le astept cu bratul de flori

,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
camy..eu va citesc in fiecare zi, dar sincer, nu pot scrie..nu am disponibilitatea necesara...imediat ce voi putea, postez negresit.dar va citesc in fiecare zi
acu pe bune...pe mine nu m-ar deranja sa se intoarca...e loc pentru toate..din cate tin minte..nu le-a trimis nimeni de aici..."au emigrat in gashca"(daca as spune in turma..as fi nepoliticoasa...si nu vreau...)hop-top PM...si intinde-ooooooooooo,deci...I'm free opened minded..si not guilty at all"
va pupa mama
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
salutare natiuneee....
azi am avut sustinerea lucrarii de disertatie si am luat 9,50...

....dau de baut ce vreti voi......vai ce as bea si io un vin rosu......iupiiiiiiii......gata cu scoala, gata cu stresu, gataaa....
lady tu cum stai?
noi suntem bine, david s-a comportat absolut normal dupa incident, Doamne fii laudat...i-am dat vineri prima data galbenus de ou si sambata cereale cu gluten....
eu cred ca nu se scrie prea mult in perioada asta, ca toata lumea ii plecata, timpu frumos te tine pe afara...sau au fetele o perioada in care numa citesc dar n-au starea necesara sa scrie (si mie mi se intampla de multe ori)...dar sunt convinsa ca vor reveni si se va anima atmosfera....
va pup pe toate...
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
vias spune:
eu nu!!!!!!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
A_driana felicitari...si ma bucur ca dai de baut....poate asa se strange gasca

Cat despre celelalte fete..cred sincer ca si daca ar veni inapoi..ar iesi un kk...dar nu se intorc ele

Am facut dulceata de visine...cine doreste???????
haideti ca am pt toata lumea..fac cinste pt ca Flavius se tine in picioare nesprijinit cateva secunde!!!

Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE