Fulgusorii de nov.dec2009 si vara ploioasa(77*)
Raspunsuri - Pagina 14
A_driana spune:
deci camy m-am referit ca se vor intoarce fetele ,noastre'....din vacante, calatorii, etc......despre celelalte nu am ce sa zic...pot sa revina oricand...
si daca asa se aduna gasca noastra pai atunci dau de baut, de mancat ce doriti voi....
A_driana , de minunea mea David-Andrei
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus eu nu!!!!!! Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
glumeam...mie mi-e indiferent de vin sau nu...cu ele(a se citi cele cu "clontzul mare"..nu chiar toate...) sau fara ele tot se invarte Pamantul...soooo...what ever...
ady...felicitari..eu am joi..cum stau???????fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff prost.
mai vorbim..candva.fete...
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
My_Lady noi iti tinem pumnii...si de miercuri scoatem iar agitatele...bine?????? Si pe A_driana o rugam sa ne ierte ca nu i-am facut asa galerie
Si mai fac un anunt...eu la anu' mai fac un copil ...si nu e o gluma...chiar mai fac un copil!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
haideti mai fetelor...mai cu pofta de scris va vreau!!!
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
ma cam plictisesc...ca ii facusem plan lui Pustache in seara asta dar a adormit...si nu-l mai trezesc..azi a scapat...dar maine nu mai are scapare...
Nu stiu ce-i cu mine...m-au navalit hormonii!
Cine mai face copil la anu'???????????
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
sunshine2009 spune:
'Seara si de la noi,
felicitari A_driana! mersi de "bautura virtuala" mi-a picat tare bine!
Camy: si tie multumesc pentru dulceata si felicitari lui Flavius pentru performanta! CU Bebe cred ca mai asteptam la anu, chiar daca ne dorim mult, si daca asteapta evident si el. Va tin insa voua pumnii, sa fie cum va doriti!
Lady: tin pumnii si tie pentru examene!
Azi am auzit primul "Mami" "mama"! Sunt asa de fericita!!!!! CHiar daca nu este inca acela constient, nu conteaza
Merg la somnic, ca juniorul doarme si el deja de vreo 2 ceasuri bune. Si a si adormit fara scandal, ce bine este asa!
_
Don't feed the trolls!
vias spune:
'neata
sunt treaza din cauza lui Flavius de la ora 5:30...nu stiu frate de ce e asa de matinal. M-a omorat, nu alta!!!
Dau si va urez o saptamana minunata la toate!!!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
'neata,
si david ii tare matinal de-o vreme, pe la 6-6 jumate ii prezent, sta cat sta si se uita si se joaca fara ,zgomot' si apoi incepe vorbaria si jucariile zdranganind...si io as mai dormi de numa...nu-i bai...macar asa fac si eu mancarea pe racoare
camy da cum te-ai hotarat asa brusc? ca zilele trecute ziceai ca mai vrei dar mai tarziu....oricum va tin pumnii...
noi nu la anu ne-am gandit ci probabil celalalt, adica pe la 3 ani ai lui david....vrem sa ne mutam din garsoniera, macar la un ap. cu 2 camere si atunci automat vine o surioara, asa vrea sotu, sa aiba si o fetita........dar nu stiu de ce am eu un sentinemt ca va fi tot baiat.......la fel cum am simtit si cu david.....parca o pereche ar fi mai frumos......in fine, sanatosi sa fie...
lady, succes...dar sunt sigura ca vii cu nota maxima...
busymummy spune:
A_driana BRAVOOOOOOOOOO
Lady BAFTA
Fetelor, eu nu am vesti bune... dupa ce ca eram la pamant cu ecografia de azi a lui Vlad, in we mi-a facut febra - 38.9 care abia i-a scazut cu antitermice si a si varsat... e o combinatie de enterocolita (de unde o fi luat-o) cu iesit de dinti... oricum, sunt nedormita de vreo 3 nopti si cu emotii mari pentru dupa-amiaza...
Sa- mi tineti pumnii - vin cu vesti ori diseara ori maine dimi.
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI
A_driana spune:
mummy, of ce rau imi pare....iti tin pumnii, Doamne ajuta sa fie bine .....sa vii repede sa ne spui rezultatul...