Fulgusorii de nov.dec2009 si vara ploioasa(77*)
Raspunsuri - Pagina 15
roxyaly spune:
va lipseam? no iaca ca am aparut
am fost plecati la mare 2 zile
Adriana felicitari pt. nota!!!!!!!!asa da mamica !!!!!!
My lady hai iesi afara din butoi , noi suntem aici si te asteptam cu bratele deschise.Tiza mea imi lipsesc posatile tale.iti tin pumnii pt lucrare.
Camy ma bucur tare ca Flavius sta deja in picioare.e harnic tare=.
Si io ma bag la bebe la anul , dar sper de data asta sa nu mai fiu nevoita sa stau in pat toata sarcina ca morrrrr.de injectii nu poate fi vorba sa nu le fac dar asta e trec 9 luni.
Sunshine te pup.ai un bebe frumos foccccccccccccc.
Mummy sper ca totul e ok.Doamne ajuta si te asteptam cu vesti.
mami
Matei Constantin
roxyaly-poze
vias spune:
bussymummy si eu ma
pentru voi...si ai sa vezi, ca Vlad este perfect sanatos!!!
Neaparat sa intri sa ne spui ce face, ce a spus medicul. Si sper sa vina nopti mai bune cat de curand!!
A_driana nu stiu de ce maivreau unul...poate din cauza ca Flavius creste prea repede...si mai vreau bebelus... As opri timpul in loc sa-l pot dragali la nesfarsit! Plus ca ma gandesc la el.... nu vreau ca viata asta sa fie grea cu el, imi doresc sa aibe pe cineva aproape. Cine e oare mai aproape decat un frate...sau o sora...
Eu "stiu" ca va mai veni o fetita!!
Ce frumos este afara...iar eu am caruciorul in masina sotului..si e plecat cu ea..asa ca noi pana diseara stam in casa ![]()

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
allexa06 spune:
Salutare !
Camy - m-ai innebunit cu dulceturile tale 

.Noi venim la Brasov dupa data de 12.07 , dar voi atunci sunteti plecati la mare,nu ?Parca asa am inteles eu
...ca as veni sa-ti gust dulceata
.
My_Lady - bafta cu licenta
.( Nu ai mai scris poezii ....
)
Noi suntem singurei acasa,sotul de astazi este internat in spital
,are probleme cu plamanii
.
Maine trebuie sa mergem la pediatru cu Stefanut, nu are nimic, doar vreau sa-l consulte si sa-mi spuna ca este totul ok,sa ne mai dea sfaturi ca abia am inceput diversificarea,mi-am pus mari sperante in consultarea asta,programarea e facuta de acum 3 saptamani
,da, asa de ocupat este medicul asta
...dar am vrut neaparat sa merg la el.Abia am asteptat data de 6, sa mergem si acum...sotul este in spital
. Mi-a spus ca va pleca maine dupa amiaza din spital cateva ore si va merge cu mine,vrea sa fie si el de fata
o seara buna la toata lumea 
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexa06 Salutare ! Camy - m-ai innebunit cu dulceturile tale ![]() ![]() .Noi venim la Brasov dupa data de 12.07 , dar voi atunci sunteti plecati la mare,nu ?Parca asa am inteles eu ...ca as veni sa-ti gust dulceata .My_Lady - bafta cu licenta .( Nu ai mai scris poezii .... )Noi suntem singurei acasa,sotul de astazi este internat in spital ,are probleme cu plamanii .Maine trebuie sa mergem la pediatru cu Stefanut, nu are nimic, doar vreau sa-l consulte si sa-mi spuna ca este totul ok,sa ne mai dea sfaturi ca abia am inceput diversificarea,mi-am pus mari sperante in consultarea asta,programarea e facuta de acum 3 saptamani ,da, asa de ocupat este medicul asta ...dar am vrut neaparat sa merg la el.Abia am asteptat data de 6, sa mergem si acum...sotul este in spital . Mi-a spus ca va pleca maine dupa amiaza din spital cateva ore si va merge cu mine,vrea sa fie si el de fata o seara buna la toata lumea ![]() http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor |
Fac niste clatiteeeeeeeee

Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
si tot pt Allexa, sanatate multa sotului tau! 
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
| citat din mesajul lui roxyaly va lipseam? no iaca ca am aparut am fost plecati la mare 2 zile Adriana felicitari pt. nota!!!!!!!!asa da mamica !!!!!! My lady hai iesi afara din butoi , noi suntem aici si te asteptam cu bratele deschise.Tiza mea imi lipsesc posatile tale.iti tin pumnii pt lucrare. ![]() Camy ma bucur tare ca Flavius sta deja in picioare.e harnic tare=. Si io ma bag la bebe la anul , dar sper de data asta sa nu mai fiu nevoita sa stau in pat toata sarcina ca morrrrr.de injectii nu poate fi vorba sa nu le fac dar asta e trec 9 luni. Sunshine te pup.ai un bebe frumos foccccccccccccc. ![]() Mummy sper ca totul e ok.Doamne ajuta si te asteptam cu vesti. ![]() mami Matei Constantinroxyaly-poze |
poate mai mergem impreuna la o alta odisee..ce zici?????? si de data asta facem amandoua 2 fetite

Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
allexa06 spune:
Camy - clatitele sunt preferatele mele ![]()

http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
sunshine2009 spune:
'Seara,
ne faceti o pofta imensa cu clatite si dulceata de casa
cred ca ne autoinvitam!
Busy, Alexa, va tinem pumnii pentru problemele cu spitalul, sa treceti cat mai repede si fara complicatii!!!

Roxy: multumim mult! dar nici cu "concurenta" lui Matei nu mi-e rusine...
Am mai pus cateva pozici pe picasa, de cand am fost zilele trecute la strand. Micul "musulman" blond ![]()
_
Don't feed the trolls!
vias spune:
| citat din mesajul lui allexa06 Camy - clatitele sunt preferatele mele ![]() http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor |
am burta plina de clatite..ca iar m-a rasfatat iubitul meu sot....ca am incercat dulceata de visine acum
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
deci mai am cateva clatite...pentru cine mai doreste...
ca mi-am spart burta in seara asta iar...

Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE