Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

yaia pai nu esti blonda?
fetita e superba de.a dreptul , amandoi copiii sunt frumosi, fetisoare de copii blanzi, poate alexia cum seamana cu tine va face gropite in obraji si ea

Nope! Poate sunt si nu stiu eu!
Saru-mana! Sa vedem daca o sa aiba gropite, deocamdata e doar o zambilice fara sunet, doar cand o gadilam vin si sunetele.

eu la tine nu intelem AMRul cu kg nici sa ma bati! M-ai ametit cu cat ai avut inainte de Ivan, cat ai acum, cat ai vrea sa slabesti si, totusi, cu cat esti multumita in plus. Arati bine, te-am vazut. Ce vrei mai mult? Daca nu esti multumita cu prefixul 6, imediat iti dau ceva kg de la mine, ca am mai bine de 20 de dat!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Buna fetelor!
In sfarsit, reusesc sa v-o prezint pe Alexia. Asta daca doriti sa o cunoasteti. Si o sa-l vedeti si pe Tudor alaturi de ea.

irina, sunt superbi puiutii tai tudor are niste mutrite de m-a dat pe spate, alexia este o frumusica si o scumpa, iti seamana f bine. mi-a placut f mult rochita de la botez

Multumesc!
Ia fa repede o fata daca tot iti plac mutrele lu' fii-miu!
Sa stii ca rochia rosie e adusa de nasu din Romania. Si mie imi place tare mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

YAIA - Mor dupa copiii cu parul ca fatuca ta! Al meu dupa ca are parul lipit de cap, i-a inceput si sa cada.

Alexia a venit pe lume cu mult par, da' mult, nu gluma, de se mira toata lumea care o vedea si inca se mai mira. E primul lucru pe care il aud despre ea: ce par are! Si eu nu am avut arsuri deloc...asta asa, sa moara babele! Tudor a avut putin par, dar mie imi plac bebelusii chei. Adica imi placeau pana la Alexia, acum imi place si de ea, ca are freza misto! (Cra-cra!)Numa' nu mi-o pot inchipui cheala!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040
Yaia vazut copilasi si mamica frumosi si voiosi. ce temperatura era in piscina? nu ati avut probleme cu clorul in cazul Alexiei nu? (ma refer iritatii sau ochisori rosii).

Decalotare nu fac nici eu, asa mi-au zis nici sa nu ma ating, in Belgia se face dupa 2 ani, acuma cate capete atatea pareri.

Mersi.
In piscinele in care am fost, habar nu am, ca sunt la hoteluri. Dar stiu sigur ca la piscina unde mergem cu Tudor si unde o sa mergem cu amandoi din august saptamanal sunt 32 de grade.
Nu am avut niciun fel de probleme, dar noi suntem mari amatori de balaceala, Tudor face inot de la 3 luni, de l-au poreclit fetele de la odiseea lui Delfinasul, ca face deja scufundari singur.

Decalotarii eu ii spun un mare NU! Spalam normal, dar nu ne atingem de bijuterie in alt fel, ii lasam lui Tudor placerea sa se bucure de 'first time' cand o fi timpul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Yaia ce frumosi sunteti . Si ce bine va distrati voi. Imi palce de mor parul Alexiei. Iar tudor e asa vesel .

MAi fetelor de ce le dati voi atatea siropuri si siropele? Au lipsuri de vitamine, Ca? Care e schema dupa care se dau toate astea? Noua nu ne-a recomandat nimic. Am tot zis ca intreb de vitamina D si uit mereu. E singura pe care i-am dat-o si lui Mihai.

Multumim mult de complimente.

Cred ca din cauza ca sunt in Romania. Si ma infior ca vad ca se dau dupa ureche, fara niciun fel de analize...Brr. Si aici luam doar Vitamina D, nimic altceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

YAIA ce copii frumosi aveti, si ce par mare are ALEXIA.
ce-mi place cand se proseste si cel mare ca el vrea sa fie bebe.
ce-mi place de mica innotatoare, abia astept sa vad cand va incepe sa innoate singurica.

Mersi!
E frumos cand se prosteste si eu nu o alaptez pe alexia. Cand alaptez si vine si mi se urca in spate, parca nu mai e asa amuzant.
Noi incepem cursul de inot in august, dar ca si la Tudor, vor fi doar scufundari si jocuri in apa, nu ii invata sa inoate efectiv, ci doar sa se distreze in apa si sa nu le fie teama de ea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel
Yaya, ce inotatoare dulce si pletoasa ne-ai aratat!Super!

Multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact
Yaia mi-au placut pozele, f frumoase.

Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ne ducem la la o dr sa mai cerem o parere in legatura cu petele.
Teama mea cea mare e sa nu aiba si pe creier o pata ( sindromul sturge weber )
Desi la eco nu cred ca s-ar vede sa vad cum ii conving sa-mi dea trmitere la CT sau MRI
Am fugit .
Multumim pt urari.
bine ca merge tati cu noi ca nu ma tin picioarele

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata fetele,
Poftiti la de toate pentru toti, facem cinste, azi implinim si noi 5 lunite!!!!Sa ne-o tina Dumnezeu sanatoasa si sa creasca mare!

La multe lunite si lui EDUARD TEODOR de SAMARIA si SAREI de LARA

Am citit din urma in viteza,din ce am retinut,
BRIZA multa sanatate tatalui tau

HONEY,ne rugam sa fie bine mica ta printesa, nu te mai stresa atat ca ii facu rau si Mayei,nu numai tie...

OANAIACOVITA,bine ai revenit,ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu, cred ca primul drum mai lung e totdeauna cel mai greu...dar vezi ca a fost ok!

YAIA,superbe pozele cu inotatorii taisa-ti creasca mari si sanatosi!

FREEDELIA,sper ca Jane e mai bine, multa sanatate!

ALINA,ce frumos dansati voi acolochiar ca un pinguin!

CHILD, foarte frumoasa freza ta...si Albert e un scumpiccare-i da stralucire mamicii lui!

DAYANARA, da, m-ai adaugat corect pe messSubscriu si eu la ce au zis fetele, arati foarte bine!

KOSSIR bine ai revenit!

Fetele care ati facut pasapoarte bebeilor in tara ...pe la voi cat e de aglomerat? Ca aici e jale...
Revin, s-a trezit sarbatorita...

Poze Briana.

Mergi la inceput