Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
Brumari spune:
dayanara eu am stat in 13 septembrie inainte de a ma casatori...
cunosc zona f bine.Creata nu sunt si nici prea frumoasa.
kossir spune:
Miruna merci de explicatii, eu de fapt ma refeream la ideea de a da vitamine si Ca la copii asa mici. Se pare ca depinde de crestere. Probabil noi suntem in grafic de nu ne-a dat dr. nimic. As fi fost surprinsa doar daca dadadea cineva cu de la sine putere.
Stefi - Cata e mall in Valcea? Nu stiam. Tocmai asta e problema mea, ca in Craiova nu gasesc si sa ma depplasez asa mult cu copila, nu stiu zau, mai ales pe drumurile din tara . In sensul ca faci foarte mult ca timp. Ma rog, gasim noi o solutie, poate rugam pe cineva in Buc.
Alina Ioana zambareata si dansatoare. Am senzatia ca chiar tine ritmul si a retinut ceva pasi
http://community.webshots.com/user/kosscar
miria_cristina spune:
ROXANA - Hai, ca m-ai facut sa rad cu intepaturile tale.
BRUMARI - Esti haioasa la faza cu "Creata nu sunt si nici prea frumoasa." Acuam pe unde stai, ca am ramas eu in 13.
DENISA - Sa o ajute Doamne Doamne pe fatuca ta maine sa fie totul bine si tu sa fi linistita! Eu cu toate temerile mele te cred din tot sufletul ca ti-e greu. Doamne ajuta!
miria_cristina spune:
CARMEN - La firma Aramis, de unde am luat eu lucrusoarele baiatului erau si costumase si rochite pentru sindrofii. Da o cautare sa-ti faci idee.
Scrie "aramis lucrusore pentru copii", c-o sa-ti apara site-ul lor.
miria_cristina spune:
ONITZO - Bine v-ati reintors!
Cum aveti, mai, asa mici ceara?! Poate ar trebui sa mai intrebi pe careva, totusi. Ceara nu doare, doar cand esti ceva mai mare simti ca ti se infunda urechea respectiva, dar e totusi relativ simptomul.
Eu nu prea cred ca-i vorba de ceara la un bebe asa mic, dar zic si eu numai.
Yaia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
Puteam sa jur, Irina, ca tu esti blonda! Asa vazusem eu intr-o poza de-a ta cu Tudor - era de-un Craciun - ... sau nu vazusem bine? Alexia e o frumusete; iti seamana; are ochii tai. Scumpei foc ambii copii; Tudor pare absorbit de surioara lui! |
De Craciun mai fac poze cu o scufie de Mos pe cap, rosie cu margine alba. Poate de acolo ai ramas cu impresia ca sunt blonda, dar nu am fost blonda niciodata. Doar muuult mai slaba decat acum!
Multumim mult. Da, la Tudor cuvantul cheie e 'pare'. Absorbit e numai de desene, reclame, muzica si orice are motor si face zgomot infernal.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Erina
------------------------------- Exact asa am zis si eu!!! E o frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!! |
Sunteti prea amabile cu mine. Mersi mult!
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia Yaia -- please, trimite-mi si mie cateva poze unde pot sa le vad (photobucket sau flickr sau pe email) pleeeeeaseeee |
O sa incerc sa trimit cateva pe contul comun de mail.
Cu copii, ce sa zic, rabdare multa! Nici Tudor nu mai vrea sa manance singur, desi la gradinita numai singur manca, acasa vrea sa-i dau eu.
EDIT: am trimis cateva pe contul de gmail.