Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
andra_s spune:
Citat: |
Si m-a mai pus sa-l DECALOTEZ!!!! Eu???? Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
noua seful sectiei de neonato de la giulesti ne-a spus sa nu ne atingem sub nicio forma de cuc sa-l decalotam ... a vazut f multe cazuri care au ajuns la bistruriu din cauza asta
am mai intrebam mamici de baietei, inclusiv pe mama si pe soacra-mea (ea are 3 baieti si unuia stiu sigur ca ii functioneaza "aparatul" ) si nu i-a decalotat pe niciunul
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
miria_cristina spune:
ANDRA - Cine e sef la neonatologie la Giulesti? Dr. Toma?
Pai, sa stii ca eu nu-l trag de putza nici moarta. Il las asa, ca n-o ramane el decalotat la ce dotari are.
Cum sa ma apuc sa-l fac sa planga degeaba. Plus ca are un rol de protectie, ce-i pe acolo. Ete, ma apuc eu sa imi iau belea pe cap!
greenfrog spune:
andra noua ni l-a decalotat basca chirurghical si de atunci trebuie sa il curatam la fiecare baita. la inceput imi era teama, acum m-am obisnuit. Inainte de aceasta interventie insa pediatra ne-a recomandat sa nu il decalotam sub nicio forma.
sa stiti ca nici noi nu folosim blitzul la poze. de aceea nici nu avem asa de multe, daca nu e lumina suficienta nu ies.
Miria ti-am scris un PM in legatura cu medicul homeopat.
Ina ce bine ca ai ajuns acasa cu bine! Relaxare si rasfat maxim pentru mami si Robin.
puiul meu s-a trezit azi noapte doar de doua ori, yuppy!
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
nafi spune:
Buna fetelor!
Miria - sa-ti traiasca voinicutul Sa stii ca si al meu tot asa arata ca unul de 4 luni. de masurat nu l-am mai masurat de cand a implinit o luna ( atunci avea deja 57 cm) dar acum body-urile de 62 cm ii sunt cam fixe deci cred ca are in jur de 62-63 cm. iar ca greutate miercurea trecuta ( la 2 luni) avea 6.270 kg. a luat cam 1.3 kg pe luna.
Cat despre decalotat am intrebat pediatra si a zis ca noi sa nu facem nimic. doar ea la control verifica sa nu aiba vreo infectie si-l decaloteaza un pic cu grija. eu oricum nu m-as fi indurat sa-i jumulesc putzulica!
Si sa stii ca si eu folosesc blitzul cand ii fac poze.
Fug ca s-a trezit pisicul. maine pleaca si mama de la mine , asa ca adio si celor cateva minute in plus de timp liber. dar macar scap de cicaleala!
Pupicei tuturor
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
child spune:
INA bine ai revenit acasa, la Brasov! astept sa ne vedem! In ce zona stai?
Fetelor, ma plangeam zilele trecute ca Albert nu vrea sa manance de la san. No, toata noaptea si dimineata mi-a stat agatat non-stop de tzitzi, ca saracele nici nu mai stiau ce sa creada , nu au mai avut parte de asa tratament niciodata .
Acum incerc totusi sa-i spatiez mesele, vad ca a mancat la 11 si a rezistat pana la 14, acum sper sa reziste si pana la 17. Daca nu, nu-i bai, daca mananca de la tzitzi sunt fericita, ca m-am saturat de pompa. Plus ca am vazut ca nu-i place laptele reincalzit, doar cel proapat
Nu v-am spus ca sambata am fost de m-am rasfatat la coafor, tratament, masaj si intins parul si pentru ca ma minunam de bretonul coafezei, ce fain e, ea s-a oferit sa mi-l taie si pe al meu , de nu m-a recunoscut Albert .
Nu am mai avut breton de ceva ani si nu ma obisnuiesc cu noua mea imagine.
Miercuri ma duc la pedichiura, sper sa nu ma mai minunez de ceva, sa o apuce si pe asta demonstratiile . Adica eu sper sa vin cu toate degetele intregi acasa.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
bluekidoo spune:
Am inceput tratamentul cu ceai de musetel, crema de galbenele, ulei de masline, bephantene si fundu gol toata ziua, dar spre dezamagirea mea a inceput sa se extinda iritatia .. m-am intalnit azi cu asistenta dr mele de familie care are o fetita de 2 ani si mi-a spus ca si cea mica a patit la fel tot de la pampers si nu a tratat-o corespunzator iar acum se chinuie pe la dermatolog ca a facut o eczema din cauza asta astazi o sun pe dr pediatra sa ne spuna ce avem de facut.. sper sa se vindece mai repede ca ma sperie cand o vad asa rosie
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
bluekidoo spune:
da i-am schimbat si pampersii.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila Ce nu stiu eu este ce fel de cereale sa rasnesc? ca astia le zic la toate "oats"!! Rebiana citeam si de faina de orez, care zic ei ca ar fi bine sa folosesti orez brun, salbatic sau basmati cu bob mic. Eu ma gandesc sa fac niste teste si sa gust eu. daca e sa fie buna, imi rasnesc multe si le depozitez in cutii ermetice. |
Faina idee! Eu folosesc orez brun la gatit. Tu banuiesc ca vei incepe diversificarea alimentatiei lui Joy inainte sa incep eu asa ca astept sa spui daca ai folosit faina rasnita de tine.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ioanact
Buna! Rebiana eu am colicii, nu Justina. Multumesc lui Dumnezeu ca nu are ea, la ce dureri indur, nu as vrea sa le aibe ea. Sper sa nu ma tina pana la 6 luni. POZE RECENTE ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Uff, ce-am citit eu la ora aia! Credeam ca Justina are...
Nu stiu ce sa zic cu colicii de care te plangi (stiu ca ai mai scris ca ai problema asta)... ma gandesc sa faci o ecografie abdominala - sa elimini ipoteza ca ar fi vreo problema la colecist - eu aveam dureri asemanatoare colicilor insa erau doar debutul adevaratelor crize.
Incearca sa iei Espumisan, sper sa ajute!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!