6 saptamani?
Exista contraindicatii medicale pentru activitatea sexuala in mai putin de 6 saptamani de la nastere?
Fetelor, voi ati asteptat 6 saptamani? Eu la prima nastere da, am avut o episiotomie destul de dureroasa, asa ca ne-am limitat la tandreturi. Insa acum, dupa o nastere fara episiotomie, exista un motiv de asteptare?
Raspunsuri
sdcristian spune:
eu am nascut cu cezariana si da,am asteptat 6 saptamani, cand am fost la control
oricum cam atata am avut si lohii si dureri
si imi era sooomn
bb_yasmi spune:
cred ca depinde de tine, cum te simti, daca esti pregatita fizic si psihic. noi am reluat activitatea pe la 4 sapt jumate. nu am avut nici o pb. am nascut natural.
numai bine.
happy mom & 2+ si 5+
AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!
Mindy spune:
eu am asteptat 6 sapt si cand am venit de la dr i-am tras o minciunica sotului sa ii vad reactia: mai trebuie sa asteptam inca 6 saptamani :)
si eu zic ca depinde de tine, si de cum te simti.
eu personal daca ar fi dupa mine as astepta si 10 saptamani.
kj74 spune:
mie nu mi a zis nimeni de nici o contraindicatie la 3 saptamani dupa ce trecusera lohiile eram in formamaxima
SuperMami_1 spune:
6 saptamani mi se pare exagerat de mult.Eu am stat cam 3 sapt, timp in care am terminat si lohiile si ma simteam confortabil.Mentionez ca am facut cezariana, probabil ca in cazul nasterii naturale cu epiziotomie e mai mare termenul.
Albumele noastre
ivanoiuadela9 spune:
Depinde in ce forma esti tu ... eu am avut lohii 7 sapt si dureri de spate ... si oricum am facut-o dupa molifta de 6 sapt .
SuperMami_1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ivanoiuadela9 Depinde in ce forma esti tu ... eu am avut lohii 7 sapt si dureri de spate ... si oricum am facut-o dupa molifta de 6 sapt . |
Adela, ce-i aia molifta?
Albumele noastre
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui SuperMami_1
Adela, ce-i aia molifta? Albumele noastre |
Buna!Pana raspunde Adela,raspund eu . Molifta de 6 saptamani este o serie de rugaciuni citita de preot ,pentru curatire ,sanatate trupeasca si sufleteasca. La ortodocsi se face,nu stiu daca si la catolici.
Cat despre sex pana in cele 6 saptamani,iar spun ce au spus si fetele inaintea mea,depinde de tine,dar este mai bine sa asteti sa iti dea voie doctorul. Din popor,se spune ca mama "este spurcata" pana la molifta,asa ca depinde cat de credincioasa esti,si cat de bine te simti.Sper ca te-am ajutat .
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
SuperMami_1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali_mete
Buna!Pana raspunde Adela,raspund eu . Molifta de 6 saptamani este o serie de rugaciuni citita de preot ,pentru curatire ,sanatate trupeasca si sufleteasca. La ortodocsi se face,nu stiu daca si la catolici. Cat despre sex pana in cele 6 saptamani,iar spun ce au spus si fetele inaintea mea,depinde de tine,dar este mai bine sa asteti sa iti dea voie doctorul. Din popor,se spune ca mama "este spurcata" pana la molifta,asa ca depinde cat de credincioasa esti,si cat de bine te simti.Sper ca te-am ajutat . Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noi trei...un inceput de viata! |
Merci Lali de lamuriri.
Recunosc ca nu sunt religioasa, si chiar ma amuza vorbele astea din popor
Albumele noastre
Gabi_K spune:
Daca nu mai ai scurgeri, nu te doare, ai pofta, nu e cazul de asteptat 6 saptamani. Insa e bine totusi sa-ti confirme si dr-ul ca totul e ok, mai ales dupa epiziotomie. E totusi o interventie, care trebuie sa se vindece.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert