6 saptamani?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Din punct de vedere medical ma gandesc ca e important sa se inchida colul. De aceea ma gandeam ca poate stie cineva in cat timp se inchide.

Am 3 saptamani de la nastere, lohiile s-au terminat, fizic ma simt recuperata, cheful e la cote maxime. Si mai e si WE.

Multumesc de raspunsuri, ma gandeam eu ca nu toata lumea asteapta 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

"Refacerea colului incepe imediat dupa nastere, iar dupa 6-8 zile colul are o consistenta ferma, ,,cauciucoasa".
Orificiul internse inchide progresiv fiind reconstituit dupa 24 ore, dar ramane permeabil. Dupa 5-6 zile, nu permite decat trecerea unei pulpe de deget, iar dupa 12 zile, orificiul intern este bine inchis."
Sper sa te ajuteEu citisem ca nu trebuie sa astepti 6 saptamani.Viata sexuala se reia atunci cand femeia este pregatita.La unele femei dureaza cateva luni,la altele cateva saptamani.6 saptamani,dureaza in general pana se reface femeia,depinde de organismul fiecareia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

daca te simpti pregatita si mai ai si chef....da-i drumul

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

cryss-oana

SuperMami...spre rusinea mea nu am mai avut rabdare sa primesc raspunsuri. Dar e bine de stiut ca nu am riscat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Mersi lali mete ... mi a cazut net-ul .
Acum depinde cum considera fiecare ... noi am asteptat de fiecare data ...
Numai bine tuturor .

Adela mami de Maria Luiza (18.06.2002)si Adrian Stefan (23.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mittzzi spune:

Dupa primul copil am asteptat 6 saptamani si chiar si asa au fost dureri la inceput dar la al 2-lea dupa 3 saptamani faceam nebunii si nici urma de durere.

Mergi la inceput