6 saptamani?
Raspunsuri - Pagina 2
accept92 spune:
Din punct de vedere medical ma gandesc ca e important sa se inchida colul. De aceea ma gandeam ca poate stie cineva in cat timp se inchide.
Am 3 saptamani de la nastere, lohiile s-au terminat, fizic ma simt recuperata, cheful e la cote maxime. Si mai e si WE.
Multumesc de raspunsuri, ma gandeam eu ca nu toata lumea asteapta 6 saptamani!
cryss_oana spune:
"Refacerea colului incepe imediat dupa nastere, iar dupa 6-8 zile colul are o consistenta ferma, ,,cauciucoasa".
Orificiul internse inchide progresiv fiind reconstituit dupa 24 ore, dar ramane permeabil. Dupa 5-6 zile, nu permite decat trecerea unei pulpe de deget, iar dupa 12 zile, orificiul intern este bine inchis."
Sper sa te ajuteEu citisem ca nu trebuie sa astepti 6 saptamani.Viata sexuala se reia atunci cand femeia este pregatita.La unele femei dureaza cateva luni,la altele cateva saptamani.6 saptamani,dureaza in general pana se reface femeia,depinde de organismul fiecareia.
accept92 spune:
cryss-oana
SuperMami...spre rusinea mea nu am mai avut rabdare sa primesc raspunsuri. Dar e bine de stiut ca nu am riscat nimic.
ivanoiuadela9 spune:
Mersi lali mete ... mi a cazut net-ul .
Acum depinde cum considera fiecare ... noi am asteptat de fiecare data ...
Numai bine tuturor .
Adela mami de Maria Luiza (18.06.2002)si Adrian Stefan (23.07.2009)
Mittzzi spune:
Dupa primul copil am asteptat 6 saptamani si chiar si asa au fost dureri la inceput dar la al 2-lea dupa 3 saptamani faceam nebunii si nici urma de durere.