Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simplicity nici sa activezi PM nu poti?

Vreti sa votati o delfinitza in concurs?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

Miremia daca imi spui cum sa activez incerc

AMR 9 kg

Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)

Nici nu mai tin minte cum dar incearca prin cont pe la tine, pe la mesaje private.

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Citat:

Citat:

_

AMR 9 kg

Nici nu mai tin minte cum dar incearca prin cont pe la tine, pe la mesaje private.

_

AMR 9 kg
Am dat activare,sper sa mearga

Mergi la inceput

Multumesc Lorex,Haircut,Catalutza81(de fapt tuturor....sper ca nu am uitat pe nimeni) pt primirea in casuta voastra de discutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

_

AMR 9 kg

_

AMR 9 kg
Am dat activare,sper sa mearga

Merge! Verifica-ti mesajele private din stanga paginii.

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

[/quote]

Merge! Verifica-ti mesajele private din stanga paginii.

_

AMR 9 kg
[/quote]
Am vazut,ai reply

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna seara…mi-am adormit zgubilicea… mai cu cantec, cu plimbare, admirat in oglinda, maimutarit in toate felurile, avioane, elefanti leganati pe o panza de paianjen etc…. intr-un final a adormit. Si acum se zambeste prin somn! Nu stiu de ce e asa de maraita seara…pica de somn, isi freaca ochisorii, dar se agita si se frichineste incontinuu. Si se arcuieste ca o pisica, abia pot s-o tin in brate…si nimic nu-i place. Cauta incontinuu tzitza iar cand o gaseste o intinde ca pe guma…si face asa la nesfarsit….ca sa scap cu tzitzili cat de cat ok tre’ s-o obosesc cu alte metode..si uite asa incepe show-ul. Dupa ce adoarme insa…e toata numai un zambet. Oare ce o deranjeaza? Burtica? Dintisorii? A devenit deja regula frichineala asta…si ma doare inima cand o vad ca se chinuie asa si eu nu stiu cum s-o ajut, iubita lu’ mama…

De citit v-am mai citit si azi asa printre picaturi, dar nu mai retin mare lucru…nu cat sa raspund nominal...mi-amintesc asaaa, subiecte, franturi, flash-uri...

…stiu ca am ras in hohote cand a povestit LOREX de peripetiile nepotelului

…m-am bucurat cand am vazut mesaj de la CRIS_MARIO

…am picat si eu in nostalgia amintirilor cand povesteati de momentul nasterii si mi-am recitit si eu povestea „puiului meu de iubire” pe care n-am indraznit inca sa v-o arat pentru ca nu e asa spectaculoasa, dar pentru mine e unica…na, stiti cum e…fiecare simte la fel…

…am analizat si eu capitolul nostru de „dependenta de mama si tzitzi” si nu am ajuns la nici o concluzie…inca! Mai studiez fenomenul…ca eu am un „cui” la acest capitol si incerc sa fiu cat mai prudenta in ceea ce-o priveste pe fii-mea…dar desi stiu teoretic cum ar trebui sa fie, practic …sunt varza si alte legume. Na, nush daca intelegeti ce-am vrut sa zic, dar n-are nimic…treceti mai departe cu cititul, nu va bateti capul…

…m-am distrat cu BEA si calmul ei…si io fac la fel (cand imi aduc aminte)…dar, de obicei, in ceea ce priveste ‚certurile’ astea cotidiene sunt cam impulsiva si irascibila, manca-mi-as!!! Deh, barbat-meu e scorpion…iar eu sunt taur. El ma zgandare ca asa ii este firea, eu ma aprind greu…dar cand vad rosu, impung! Asta cu barbat-meu…ca in reeeest, is „daltonista” …fata buna, calma, pacifista, impaciuitoare…

…ma gandeam, cand zicea SIMPLICITY de faza cu amantul ca zice sotul ca e numai gura de ea daca nu pune si in practica… la mine asta e o strategie curata….il toc toata ziua la cap cu siecsul, mai ales cand nu e posibil treaba asta…ii zic ca vreau, musai, neaparat si uite ca el nik, nu percuteaza……bla, bla….si sfarseste prin a-mi spune: “doamne, femeie…esti nebuna dupa siecs! Vrei sa ma omori nu alta, dar cat mai pot si io!?!?!?!...dar de fapt nu se intampla nik concret…insa daca il intrebi cum sta la acest capitol (ca mai facem noi glume intre prieteni) zice…doamne, lasa-ma! Ca nevasta-mea asta a mea e nimfomana…(de parka nu-si da seama ca e numai gura de mine …dar si cand ma ‘impiedic’ prin teritoriul lui…iooooooi, ce nebunie iese!!!…in fine, hai c-am luat-o pe aratura, sa trecem la subectu’ urmator…

...Banderas…Antonio Banderas…hmm…toata treaba asta pleaca din “tinerete”…eu am avut norocul sa am o singura mare iubire la viata mea, inca din adolescenta…actualul meu sot! Si cum monsiu’ Banderas ala semana tare de tot cu pletosul meu iubit (nu invers )...pe vremea cand eram indragostita asa in secret de el aveam tapetata camera la camin numai cu postere cu Banderas (si Slash de la Guns’n’roses…dar asta-i alta poveste)…si… deh, am ramas cu o slabiciune pentru ‘el mariachi’… dar de cand il am pe latin-loverul meu in carne si oase mi-am mai schimbat si eu optiunile…si intradevar, Keanu Reeves rocks!!!
Eu sunt mai ciudatica asa de felul meu si am cochetat o perioada si cu idea de Andy Garcia, desi nu epateaza in nici un fel, dar ma rog…nush ce-mi venise…George Clooney, daaaa…dar de la distanta asa, n-as avea curaj…mi se pare alunecos si cu priza la gagici, iar mie-mi place sa fiu in top…iar pe Christian Bale nu reusesc sa-l asociez acum in mintea mea cu o imagine, tre’ sa googalesc……in fine, hai ca incep sa devin offtopic daca mai insist cu subiectu’…ati pricipit voi cum sta treaba cu psihologu’ lu’ peste…om serios, la casa lui…

ALAPTATUL…hm, n-am nascut natural, am pierdut acel ceva, acel sentiment unic …si cred ca alaptatul e „recompensa” mea, ca sa am si eu momentul meu de bucurie intima cu copilul meu…si da, alaptatul imi creaza acest sentiment unic! Ma face fericita… asta m-a ajutat sa fiu ‚vaca-loca’ buna de lapte si sa nu-mi pierd lapticul nici in cele mai dificile si stresante perioade...si ,a bucur cat pot de aceste momente, timpul zboara iute si bebelasii nostri cresc si evolueaza lasandu-ne cu ‚tzitza-n soare’…

SOTIORII NOSTRI DRAGI…si ‚toanele’ lor…al meu e asa cum mi l-am ales…incapatanat, gica-contra, egocentric (ca sa nu zic chiar egoist), imatur, cateodata superficial…ce mai, barbatul perfect …dar mai are si el defecte ca tot omul, cum ar fi…are un suflet bun, e ambitios, deschis la minte si istet, e sociabil si placut, are simtul umorului…(si al ironiei), iubeste cu patima, e prieten de nadejde, sot cuminte si fidel si amant salbatic…ioi, na c-am zis-o…
…dar fereasca sfantul sa-l calci pe coada aia de scorpion…stiti cum e…iarta, dar nu uita!!!...of, of, mai, mai…

SITUATIUNE FINANCIARA…hm…crek ne permitem sa platim campingul pentru cort in fata hotelului Mariott…
1000 de euroi ne chinuim si noi sa strangem pana la anu’…dar nu pentru me, my self and I, ci pentru un concediu mult asteptat…ca de vreo 3 ani tot ne ‚sacrificam’ tineretile pentru investitii la casa…dar la anu’ gata, zicem pas. „Aut of Romanica” scrie pe noi….doamne ajuta!!! Mai bine sa nu-mi fac planuri ca tiganu’…sanatosi sa fim, ca in rest, bucurosi le-om duce toate…

FORUM…da, ma gandeam la ce a zis DECENUELA…nu credeam ca o sa am aceasta indeletnicire…daca ma intrebati acum vreo ceva timp, un an-doi, ziceam ca-i pierdere de timp sau mai stiu eu ce aberam…dar uite ca a inceput sa-mi placa, spre disperarea si mirarea unor personaje din mediul meu ambiant… neamuri, pretini etc…e foarte interesant sa comunici si sa socializezi asa virtual, desi recunosc ca mi-am facut de cateva ori procese de constiinta daca nu cumva e un ‚virus’ si asta…si nu creaza dependenta…hm, e mult de discutat la acest aspect, iar eu nu ma mai simt in stare acum, e tarziu…a trecut deja o ora de cand m-am apucat de crosetat la mesaj…poate revin la subiect, ca in mintea mea e mai ‚complicat’…

Hai, va tzuc...v-am lasat de lucru pentru cafeaua de dimi...ce sa fac, na...daca ziua ne trezim la 11, noaptea fac de garda pana tarziu...

gata, am plecat…noapte buna si linistita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

si intr-un final mi s-a incarcat si filmuletul cu Ivan , cand se intoarce................:)
http://www.youtube.com/watch?v=z49JCoA8Nrc

nopate buna!!!!!!!!!

ruxita spor la monti..eu cred ca organismul vostru, fiind obisnuit cu .........un aport caloric mai ridicat, sau proteine mai multe sau glucide......nu stiu, acum reactioneaza la minusuri, si cred ca e doar o chestiune de timp, pana se obisnuieste cu "noul stil de viata"...............parerea mea, desi nu stiu despre ce e vorba cu monti asta, k inca nu am apucat sa citesc................eventual inlocuiti minusurile cu fructe, daca se paote, nu stiu cat perminte Mr. Monti

acu ,ma bag si eu la somn.......................
sa aveti o noapte cat mai linistita, sa gasesc asta ultima postare maine dimineata la 9.........cand sa dea decenuela cafeaua........sper sa nu fiu eu prima............numai la 10 vreau sa ma trezesc................

noapte buna pufuleti si mamici de pufuleti!!!!!!!!!!!!!!

aaaaaa.lorex mersi de link..............

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata fetele

Haideti ca e gata aburinda

Mai fetelor vi s-a mai intamplat sa nu va fie somn??? ca mie nu . Nu am inchis un ochi in noaptea asta .. e bn ca maine ma duc la mama si pot sa dorm acolo ca are ea grija de asta mic .. Mi-e o ciuda .. toata lumea doarme eu ioc .. Imi vine sa-i trezesc de nervi .

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata si multam de cofe al3csa
dorm puii,incerc sa recuperez ceva,sper sa-mi iasa

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

mamidepuiti,miremia,alexutzzza
alexutzzza multam de explicatia cu pampersii
Mp felicitari k i-ai reclamat,trebuia mai de mult
ana sa ii fie de bine botezul
MP si noi suntem pe akl....in concurs..
ayanna...sper s aaveti un concediu cat mai curand si cat mai frumos ...nu te mai scuza cu concursul...asta este
danyelana superbe pozele de la botez,Arthur e un scump
diversificare...hmmm...ati inceput majoritatea
lorex...deci nu ai castigat??///bine i-ai explicat ayannei cu concursul ...ai castigat...felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiii
MS ...e o scumpa SAra... cu perlele ei...
gata 87....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Mergi la inceput