Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

Si...yuppi!!!! Vine H&M in RO anul viitor. Noi avem multe hainute de bebe de la ei (inclusiv palariuta alba) si ne plac maxim.

Mda...si banuiesc ca tot in Bucuresti, no?

Motiv in plus sa ne vizitezi.

Vreti sa votati o delfinitza in concurs?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Da! Dac-ar fi dupa mine...

Ma duc sa ma uit la o bucata de film..e cam panarama...baby on board...da ma duc sa-l termin de vazut.

S-aveti o noapte dulce!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Sper doar ca H&M sa pastreze preturile de afara , ca am mai vazut noi firme d'astea cu preturi la jumate afara...

Ruxita, eu sper sa iti treaca cu tratam naturist, dar daca nu a cedat la ovule...slabe sanse. Stiu ca eu m-am chinuit ani la rand cu o nenorocita d'asta si am scapat doar cu pastile, diflucan se numesc. E doza unica si se ia si de catre partener. Faza nasoala e ca e contraindicata in sarcina. Eventual daca nu trece si ai rezerve de lapte matern poate poti lua (in 72 h iese din sistem...) iti cam trebuie 2 - 3 litri de LM.

Lorex, you rule!!!

Simplicitybine ai venit!

Mesteacan bine ai revenit! Te mai asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Apropo de par,mie imi cade foarte tare parul,cand eram gravida luam Elevit,acum reinceput sa iau si parca are ceva efecte..........nu stiu ce sa fac altceva.Am parul lung si mi-l tin mereu prins in coc,altfel ma prinde de par si-l gasesc in manutele ei..............vai ce dor imi e de o iesire din aceea cocheta,cu parul fluturand in vant,machiata si sotul uitandu-se lunggggggggggg la mine,de parca as fi o noua "gagicuta de cucerit"

Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simplicity nici sa activezi PM nu poti?

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

hai sa zic si io un scurt raport Monti
dupa 5 zile de abtineri serioase (pentru noi a fot o schimbare majora), familia mi se plange de foame dupa ce i-am tot hranit cu brocoli (sufleu de brocoli cu ciuperci), sos de rosii si ardei, iaurturi degresate, clatite cu tarate si alte minunatii culinare... eu am aruncat peste bord numa un kil, sotul nu stiu (el era miza de fapt) ca nu-l tine cantarul meu de pana in 130 de gradatii... si fiica-mea mi se plange de foame desi ei nu-i era foame de obicei, putea sa nu manance o buna bucata de zi, un sandvish cu sunca ii era suficient... nu mai stiu ce sa inventez ca sa le ridic moralul si sa o tinem tot asa... sotul imi spune ca se scoala de la masa flamand si mancam destul de mult, dar geaba, daca nu e cum am fost obisnuiti.

Presupun ca pe langa dieta tre sa mai si fac miscare, nu? Eu ma ambitionez sa strang cei 1000 de euro necesari pentru abonamentul complet la complexul spa de la Mariott si argumentul e ca numai un bazin simplu la berry-si-nu-mai-stiu-cum-spa abonamentul redus de la 8 la 16 e de 250 de lei pe luna sau 350 de lei complet (doar bazinul!) si e la dracu in praznic (Iancului)... la Mariott ar veni pe luna in jur de 290 lei (1000 euro la 14 luni, un an plus 2 luni gratuite, la promotie) deci comparabil cu acel bazin care se lauda cu cele mai mici preturi, dar in plus si fitness si aerobic si sauna... incep prin a pune bani de-o parte cate 100 euro lunar sau mai mult daca se poate... din pacate nu ma pot dispensa - am mare nevoie de inot - scolioza, fost luni la un medic meserias de la centrul V. Babes care m-a asigurat ca se poate corecta cu inot, deci m-am decis si mi s-a pus pata, un imbold in plus...
Miremia, acum te inteleg si mai bine de ce dai iama prin retetele de dulciuri Monti la 12 noaptea...

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:

Mandruta, tu de ce nu ai alapatat? Daca nu deranjeaza intrebarea..

_

_

De ce sa ma deranjeze? Am avut lapte, n-am avut sfarcuri. Prin urmare, pana la 2 luni si 1/2 am tras cu pompa, dar era atmosfera incarcata in casa, copilul n-a supt direct sa stimuleze lactatia, prin urmare a secat. Am incercat s-o infometez 2 saptamani (la inceput)ca cica formeaza ea sfarcul, degeaba. Nu era si pace, mai ales cand era sanul plin. Am incercat chestii babesti cu masaj, apa rece, etc. Si-mi zisese dr. gine de cand m-a vazut prima data (aveam vreo 4 luni de sarcina) ca o sa am problema asta. Deh, ochiul format!
M-am simtit mereu vinovata ca nu am incercat suficient. Important e ca totusi a prins o perioada cu LM. Dar nu prea stie ce e aia tzatza.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Am o prietena care a trecut prin treaba asta..plus ca a facut pietroi la san care nu a cedat la antibiotic si pana la urma a intrerupt alaptatul...si alaptatul asta...nu-i o treaba usoara..

_

_

Eu nu am avut probleme din astea. M-am muls cu pompa pana nu a mai ramas nimic. Iar acum sanii mei sunt in stare flasca.

Fetele, va pup pe toate, sa aveti o noapte linistita, cu mult somn, maine sa fiti fresh ca incepe o noua runda! Ma duc sa-mi iau una bucata sot obosit in brate.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

catalutza, salvat prospect diflucan pentru viitoarele discutii cu medicul, multam de recomandare ... eu am invatat sa convietuiesc cu candida, si sa-i dau in cap numai daca deranjeaza, se acutizeaza dupa antibio... si zici ca ai scapat de tot? nu prea imi vine sa cred o asa chestiune neverosimila...

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

IOIIIIIIIII ce de fete de dupa cortina......hai sa mai zicem, poate mai apar din ele, ca tare bine ar fi sa mai vedem niste pufuleti pe care nu i-am vazut de cand s-au nascut, sau poate niciodata............dar se vede ca unele mamici sunt prea ocupate...speram sa se faca cuminti pufuletii si sa aiba timp sa isi impartaseasca trairi, si noile reusite ale pufuletilor..............

dincolo e tati cu Ivan.....si e uimit de cate face........si tot ma striga..Bea...........hai sa vezi ce face............ma duc,...........vin..mai stau..Bea...........hai sa vezi ce face...................dar nu i-am zis ca vaii eu stiu TOT ce face.............am fost si eu entuziasmata de ceea ce a facut...................
el super uimit..vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mancati-as sufletul....vai ce mare esti....vai de multe faci.....vaiiiiiiiiii si vai si vai.....................

azi am fost sa sparg niste bonuri de masa, si i-am luat ceva la Ivanelu' lu' mama............

uite:
http://img714.imageshack.us/img714/6003/ivan049small.jpg

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

si intr-un final mi s-a incarcat si filmuletul cu Ivan , cand se intoarce................:)
http://www.youtube.com/watch?v=z49JCoA8Nrc

nopate buna!!!!!!!!!

ruxita spor la monti..eu cred ca organismul vostru, fiind obisnuit cu .........un aport caloric mai ridicat, sau proteine mai multe sau glucide......nu stiu, acum reactioneaza la minusuri, si cred ca e doar o chestiune de timp, pana se obisnuieste cu "noul stil de viata"...............parerea mea, desi nu stiu despre ce e vorba cu monti asta, k inca nu am apucat sa citesc................eventual inlocuiti minusurile cu fructe, daca se paote, nu stiu cat perminte Mr. Monti

acu ,ma bag si eu la somn.......................
sa aveti o noapte cat mai linistita, sa gasesc asta ultima postare maine dimineata la 9.........cand sa dea decenuela cafeaua........sper sa nu fiu eu prima............numai la 10 vreau sa ma trezesc................

noapte buna pufuleti si mamici de pufuleti!!!!!!!!!!!!!!

aaaaaa.lorex mersi de link..............

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Simplicity nici sa activezi PM nu poti?

_

Miremia daca imi spui cum sa activez incerc

AMR 9 kg

Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)

Mergi la inceput