Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 7
mariucasara spune:
Ioana Fota ai PM.
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
mesteacan spune:
Buna fetelor !
Nici nu mai tin minte de cand nu v-am mai scris, dar intre colici, microb luat din maternitate, tratamente si mai nou gingii umflate cu greu gasesc timp pt alte activitati. in general suntem bine, pana acum Matei a crescut cu 1,2 kg pe luna, a stagnat aproape o luna, acum a inceput sa creasca din nou. Eu alaptez cu succes in continuare pt ca m-am incapatanat sa nu renunt in primele zile dupa nastere
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mesteacan Buna fetelor ! Nici nu mai tin minte de cand nu v-am mai scris, dar intre colici, microb luat din maternitate, tratamente si mai nou gingii umflate cu greu gasesc timp pt alte activitati. in general suntem bine, pana acum Matei a crescut cu 1,2 kg pe luna, a stagnat aproape o luna, acum a inceput sa creasca din nou. Eu alaptez cu succes in continuare pt ca m-am incapatanat sa nu renunt in primele zile dupa nastere |
Bine ai revenit!
Poate ne vizitezi mai des de acum.
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
ioana_fota spune:
Mariucasara ai mail.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
Mesteacan ma bucur ca ne-ai mai scris.Mai asteptam acnd poti vesti despre voi.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
decenuela spune:
miremia...felicitari pt mara....ete cum incep de mici sa ceara...:))
doamne bine ca n-am fata..:))....jiji nu cere...isi ia singur
sunt niste scumpi, ce mai......
lorex...si je tot ca tine....nu tin minte sa-mi fi prins de multe ori parul SAU... sa ies sa duc gunoiul nemachiata...ACUM...numai k parul prins..:(...si de machiat...of...din hasti in pasti..
hm ciudat...asta e cap 90? in odisee am nasc in cap 90....
jiji e ciudat adoarme pe la 10 si dupa juma de ora se trez..tocmai vi de la el...mai suge 2-3 min si gata.
mai vroiam sa zic ceva....
a ...adina..mai treci pe la noi...la toate ne e greu...dar uite...mai umplem timpul...
stiti la ce ma gandeam azi? k forumul asta ne determina sa fim noi insine..poate in viatza de zi cu zi..am fi trecut una pe langa cealalta fara sa ne fi imaginat vreodata ca am putea avea vreo legatura. aici vorbim din suflet...io consider tare intime disc noastre de aici,...si ma simt bine dupa ce scriu...poate in viatza de zi cu zi...nu sunt la fel de...zaluda....ba..cred ca tot asa sunt
...asa mama...asa fiu:))
fetili o seara f placuta...cu muuuuulte ore de somn ( ceea ce-mi doresc si mie) si ne auzim la cofe
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
De ce sa ma deranjeze? Am avut lapte, n-am avut sfarcuri. Prin urmare, pana la 2 luni si 1/2 am tras cu pompa, dar era atmosfera incarcata in casa, copilul n-a supt direct sa stimuleze lactatia, prin urmare a secat. Am incercat s-o infometez 2 saptamani (la inceput)ca cica formeaza ea sfarcul, degeaba. Nu era si pace, mai ales cand era sanul plin. Am incercat chestii babesti cu masaj, apa rece, etc. Si-mi zisese dr. gine de cand m-a vazut prima data (aveam vreo 4 luni de sarcina) ca o sa am problema asta. Deh, ochiul format! M-am simtit mereu vinovata ca nu am incercat suficient. Important e ca totusi a prins o perioada cu LM. Dar nu prea stie ce e aia tzatza. Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Am o prietena care a trecut prin treaba asta..plus ca a facut pietroi la san care nu a cedat la antibiotic si pana la urma a intrerupt alaptatul...si alaptatul asta...nu-i o treaba usoara..
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Si...yuppi!!!! Vine H&M in RO anul viitor. Noi avem multe hainute de bebe de la ei (inclusiv palariuta alba) si ne plac maxim. |
Mda...si banuiesc ca tot in Bucuresti, no?
Editez sa ma descarc de tot: toate vin la voi in capitala, toate brandurile mari, toate targurile si expozitiile, toate vedetele sa concerteze
App...am avut bilet cumparat la Depeche mode si mi-au tras teapa (asta-i pt DM)
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Mda...si banuiesc ca tot in Bucuresti, no? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Motiv in plus sa ne vizitezi.
Editez sa spun ca si eu la fel cu biletul.
_
AMR 9 kg
miremia spune:
citat din mesajul lui decenuela miremia...felicitari pt mara....ete cum incep de mici sa ceara...:)) doamne bine ca n-am fata..:))....jiji nu cere...isi ia singur jiji e ciudat adoarme pe la 10 si dupa juma de ora se trez..tocmai vi de la el...mai suge 2-3 min si gata. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
Asa face si Mara....minim 2 treziri de supt scurt pana la somnul profund de noapte.
_
AMR 9 kg