Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 6
haircut spune:
Salutari, dragelor
N-am prea reusit sa mai intru ca am avut ajutoare care-au stat cu Maia si-am facut prin casa treaba...Acum trebuia sa ies si eu afara, da-i frig si n-am chef, asa ca tati, dupa o saptamana de munca, rupt de oboseala, a zis c-o plimba el, sa ma uit eu la film

o dulceata de sot am...
Simplicity, bine-ai venit
imi plac si nick-ul tau si numele fetitei. si multumim de urari
LML sarbatoritilor de azi 
despre diversificare...pot sa pun la congelator pungute cu un morcov, o bucatica de dovlecel, pastarnac, patrunjel, cat pentru o supa? si sa dezghet la momentul potrivit? rezista ok congelate toate legumele astea?
va pup, ma duc la filmulet, sa nu pierd ocazia![]()
de Maia Ilinca (29.01.10)
ioana_fota spune:
Daca e nevoie platesc ce trimiteti
.
Ce frumos miremia ca Mara se rostogoleste si papa picioruse
.Fetele abia astept ca si Ucuta mea sa faca ce fac pufuletii vostriii,deja papa degetele si pumnisori si gangureste e un inceput.![]()
.
de
Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
haircut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adina_bulina lorex ![]() Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
ma bucur mult ca sunteti bine
pentru Mariuca si mami ei
de Maia Ilinca (29.01.10)
rox_y spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Cum sa nu? Mara se rasuceste pe pat, isi roade picioarele si se inveleste cu waterproof-ul, deci se distreaza! Eu vreau sa o scot la aer dar ma supara ploicica. Cristi ce face? Imi pare rau de pb cu sfarcurile si te inteleg perfect, ne-am luptat si noi cu asta. Din fericire dupa o luna de dat la pompa noi am reusit sa ne reatasam.:D Si...yuppi!!!! Vine H&M in RO anul viitor. Noi avem multe hainute de bebe de la ei (inclusiv palariuta alba) si ne plac maxim. Vreti sa votati o delfinitza in concurs? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Miremia ne intalnim maine?unde si la ce ora?Te cam bat la cap...dar de ...colacelul
Si noi am primit palariuta exact ca a Marei tot de la H&M.
31.12.2009 Roxi
de Diana Poze
Bebe Diana
Poze noi
simplicity spune:
| citat din mesajul lui miremia Simplicity sa-mi zici daca sunt corecte toate datele de pe prima pagina, sa nu fi incurcat ceva. Valabil si pt celelalte fete...daca e ecva in neregula dati un PM si corectez. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Miremia,la mine e totul ok.....multumesc

Tocmai i-am achizitionat fetitei un scaunel chicco polly 2in1,sper sa fie ok...........pe drum a fost tare cumintica,cred ca a stiut ca tati al ei ii cumpara ceva frumos
Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)
mandruta spune:
Cristi da din picioare non-stop. Am incercat si eu aseara sa fac la fel ca ea.
Obosesc al naibii de repede. Cum sa puna copilul asta sunculite pe fund cand face atata sport? Inchipuiti-va ditamai animalul dand din picioare ca un bebelus. Spre amuzamentul sotului.![]()
Ce-o fi fost in mintea mea?
Oana, mami de
Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
miremia spune:
Rox_y ai PM.
Uitasem sa va zic ca Mara a invatat sa ceara jucarii. Daca vrea o jucarie se uita spre ea si scoate un tipat lung.![]()
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela
fericita de
Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
miremia spune:
Simplicity poate ne pui niste poze cu voi, sa o cunoastem si noi pe Ariana (era si pe lista mea de nume).
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela
fericita de
Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
simplicity spune:
Miremia,mi-ar placea si mie sa pun poze,dar nu ma lasa ca sunt in perioada de proba 
Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)
rox_y spune:
| citat din mesajul lui miremia Rox_y ai PM. Uitasem sa va zic ca Mara a invatat sa ceara jucarii. Daca vrea o jucarie se uita spre ea si scoate un tipat lung. Vreti sa votati o delfinitza in concurs? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Am primit

31.12.2009 Roxi
de Diana Poze
Bebe Diana
Poze noi

Maria Dalia (06.02.2010)