Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Salutari, dragelor

N-am prea reusit sa mai intru ca am avut ajutoare care-au stat cu Maia si-am facut prin casa treaba...Acum trebuia sa ies si eu afara, da-i frig si n-am chef, asa ca tati, dupa o saptamana de munca, rupt de oboseala, a zis c-o plimba el, sa ma uit eu la film o dulceata de sot am...

Simplicity, bine-ai venit imi plac si nick-ul tau si numele fetitei. si multumim de urari

LML sarbatoritilor de azi

despre diversificare...pot sa pun la congelator pungute cu un morcov, o bucatica de dovlecel, pastarnac, patrunjel, cat pentru o supa? si sa dezghet la momentul potrivit? rezista ok congelate toate legumele astea?

va pup, ma duc la filmulet, sa nu pierd ocazia

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Daca e nevoie platesc ce trimiteti.
Ce frumos miremia ca Mara se rostogoleste si papa picioruse.Fetele abia astept ca si Ucuta mea sa faca ce fac pufuletii vostriii,deja papa degetele si pumnisori si gangureste e un inceput..

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

lorex Lupu e prezent

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

ma bucur mult ca sunteti bine pentru Mariuca si mami ei

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Miremia, tu nu ne mai iubesti? Ce face Mara?

Dulcineea, nu prea ne nimerim amandoua. Multumesc ca ati intrebat de noi! Pup dulceata de Andrei! Cum e vremea pe la voi?

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Cum sa nu? Foarte mult chiar.
Mara se rasuceste pe pat, isi roade picioarele si se inveleste cu waterproof-ul, deci se distreaza! Eu vreau sa o scot la aer dar ma supara ploicica.

Cristi ce face? Imi pare rau de pb cu sfarcurile si te inteleg perfect, ne-am luptat si noi cu asta. Din fericire dupa o luna de dat la pompa noi am reusit sa ne reatasam.:D

Si...yuppi!!!! Vine H&M in RO anul viitor. Noi avem multe hainute de bebe de la ei (inclusiv palariuta alba) si ne plac maxim.

Vreti sa votati o delfinitza in concurs?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Miremia ne intalnim maine?unde si la ce ora?Te cam bat la cap...dar de ...colacelul

Si noi am primit palariuta exact ca a Marei tot de la H&M.

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Simplicity sa-mi zici daca sunt corecte toate datele de pe prima pagina, sa nu fi incurcat ceva. Valabil si pt celelalte fete...daca e ecva in neregula dati un PM si corectez.

_

AMR 9 kg

Miremia,la mine e totul ok.....multumesc

Tocmai i-am achizitionat fetitei un scaunel chicco polly 2in1,sper sa fie ok...........pe drum a fost tare cumintica,cred ca a stiut ca tati al ei ii cumpara ceva frumos

Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Cristi da din picioare non-stop. Am incercat si eu aseara sa fac la fel ca ea. Obosesc al naibii de repede. Cum sa puna copilul asta sunculite pe fund cand face atata sport? Inchipuiti-va ditamai animalul dand din picioare ca un bebelus. Spre amuzamentul sotului.
Ce-o fi fost in mintea mea?

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Rox_y ai PM.

Uitasem sa va zic ca Mara a invatat sa ceara jucarii. Daca vrea o jucarie se uita spre ea si scoate un tipat lung.

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simplicity poate ne pui niste poze cu voi, sa o cunoastem si noi pe Ariana (era si pe lista mea de nume).

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Miremia,mi-ar placea si mie sa pun poze,dar nu ma lasa ca sunt in perioada de proba

Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:

Rox_y ai PM.

Uitasem sa va zic ca Mara a invatat sa ceara jucarii. Daca vrea o jucarie se uita spre ea si scoate un tipat lung.

_

AMR 9 kg

Am primit

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput