Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatzaaaaaaaaaaa

multam de cofe al3csa....vroiam sa o dau eu..ca-s treaza de mult dar...am preferat as citesc din urma...

io am radiat cand aseara jiji a mancat portia de LP cu cereale...k eram moarta de obo...sperand ca se va trezi...dupa 24 de ore...ete nu...de la 1 a inceput tzatzaiala obisnuita...dar parca nu-s obo...si ma distreaza asa de tare cum cauta el cu ochii inchisi tt noaptea....de-am aj dimi io sa cad din pat....si el lipit de mine....

acu dorm ambii jijei...si io am studiat ...biblia alimentatiei copilului cumparata ieri....o porcarie
nu spune nik concret...ceva logic ar fi ca dupa 6 luni copilul are nevoie de fier, zinc si alte vitamine. e ok sa se introduca cerealele si in rest cam ce stiti. sa nu se depaseasca 110 ml de suc.

ma intreb cum ai rabdare ayannna sa scrii kilometri la acele ore??? dar daca nu ma insel..te si trezesti tarziu....hm

cand vb de sotul tau....park vb de al meu...si intrasem la banuiala dar...dupa ce-ai incheiat spunand formula magica...scorpion...s-a dezlegat misterul..

iar legat de siecs...imi aduc aminte de o statistica a lui cristies...ete ca io fac parte din categoria aia..care nu prea mai are chef...si asta din cauza oboselii dar....iubitul meu scorpion..zilele trecute.....s-a gandit sa ma faca posesoarea unui vibrator...astia( scorpionii) au pasarici...i-am zis ...bine omule...par io nimfomana..ti se pare ca sunt nesatula???....nebun, ce mai.

simplicity...mda si mie imi cade groaznic parul...groaznic...treaba asta de vreo luna-doua. si eu stau la fel..il prind dar oricum e par prin toata casa....si mi-e frica sa nu ajunga pe manutele lui jiji

ruxita...inot...doamne ce-mi place sa inot...tin mine anul trecut ca plecam in larg...desi eram gravi ..dar se pare ca i-a placut lui jiji....( tasu zicea ca ma duc sa ma combin cu personajul de pe iahtul stationat in larg..nebun)....el nu mergea decat pana la gat ca ....de..daca venea vreun rechin...a vz el pe discovery..ca ar fi sanse 1/10000 sa se intample asta in grecia.....
dar nebun cum el....il iube....are acel ceva...ce-mi umple mie toate golurile

gataaaaaa o intrec pe ayannna...si e dimi...
jiji m s-a trezit..ma apuc de facut papa...am chelit via din fatza sa fac niste sarmale...dietetice..cu orez integral...sper sa iasa

sa aveti un we super

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna dimineata si noi! Multam de cafea Al3csa!

Pe mine ma dor oasele de nu mai pot. E vina sotului. Noi cand ne nimerim amandoi pe-acasa ne jucam ca niste copii tembeli si ne-am cam tavalit, dar el are multa forta si am cedat. Nu va inchipuiti chestii cu tenta sexuala. Mai degraba ca niste copii de gradinita...

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neatza!
Ioana nu am primit nimic. Mai astept pana dupa amiaza si daca nu vrea si nu vrea adauga-ma in lista ta de mess. Adresa e pe cotul comun de mail.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Neatza!

Multu' de cafea Alecsa

Cum suntem pe alte meleaguri(aka. la buni in capitala) am picat amandoua de somn pe la 8 jumate (niciodata asa devreme)...dar noaptea...noaptea a fost groaznica..s-a trezit de pe la 12 din ora in ora..io abia puteam sa-mi tin ploapele deschise ...dar nu am mai pus-o in patut..am luat-o cu noi in pat..si cand scancea..repede bagam tzatza in gura....si am dormit cam incordata (io)..sotul si Diana au dormit ffff confortabil

Sper noaptea care vine sa fie mai linistita.

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Fiindca printesa mea face astazi 5 lunite va ofer un bucatar maiestros(sa arate ca actorul preferat-la mine ar fi Pierce Brosnan)care sa va serveasca cu ce dorti,ca eu astazi imi tradez spiritul de moldoveanca gospodina si nu gatesc............

Daca aveti ocazia sa vedeti filmul The Thomas Crown Affair(in care joaca Pierce Brosnan si Rene Russo) eu,personal,zic ca merita,la mine e top 1.Tot la capitolul actori l-as adauga pe Russel Crowe pt maniera in care joaca.La feminim............ma mai gandesc..........Catherine Zeta-Jones,Rene Russo(dar nu in toate mi-a placut cum a jucat).

Cat despre somnul bebelinei mele eu nu pot spune decat ca m-am obisnuit..........ea de cand s-a nascut si pana acum face la fel,se trezeste din 2 in 2 ore(hai 3 cateodata,am avut si exceptii ca s-a trezit o sing data),eu mai mult de ora 5-6(dimineata) nu am cum sa dorm,ca nici ea nu doarme(dar la ora 9-9.30 seara adoarme)
Am adaugat ceva pozilici pe picassa.....

O zi frumoasaaaaaaaaaa sa aveti alaturi de printi si printese
Am uitat sa multumesc pentru cafea Al3csei

Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata si de la noi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vad ca nu ati pre Avut somn..unele................

Ayanna si eu sunt scorpie, cam am tot din zodia respectiva......si e al naibii de greu sa ma abtin sa nu ma cert, cand stiu k am dreptate, dar chestia e, ca atunci cand imi sustin parerea sua si tare, el nu si nu si nu, si se ajunge la cearta de aia foarte misto.cand nu mai vorbim, sau ma apucam de plans, sau mai stiu eu, si el se gandeste, se gandeste si iara se gandeste.....si dupa ce reflecteaza asa vro juma de ora, vine si se pune in fata mea si bla bla bla........daaaa.........ai dreptate, ca iarta-ma si de alea alea, zic nici o iertare, de ce nu gandesti inainte sa zici ceva, nu dupa..ca deja dupa e apa de ploaie/....zic poti sa te tarasti in genunchi, absolut mnu ma intereeseaza.

deci in final, e genul care zice, apoi ii pare rau si isi da seama ca tot ca mine facem, dar s-a intamplat deja de nshpe mii de ori, si tot nu s-a invatat minte, asa ca nu ma mai agit...tratez cu calm situatiunea si asta e.........pana la urma tot ala e rezultatl ca si cand m-as enerva, sau poate un rezultat mai bun............

e ca si copiii de gradi, ca ii trebuie explicat ca la copii ca de ce asa, de ce nu asa si etc........................

mno asta e....................

dar cum ziceti si voi.in the most of the time il iubeeeeeeee.....................chiar si atunci cand ne certam din toate stupideniile...............

sooooooooooooooo

mama locca ce am fost aseara................................

al meu Ivan a dormit de la 23.10-7.30 dimineata, si nici macar nu s-a foit, si nu si-a dat jos paturica de pe el.......................

sper sa devina obisnuinta..............

eu inca la 12.30 nu dormeam.....nu imi era somn, m-a pus dracu sa beau cola, si nu am mai baut de...................ohoooooooo nici nu stiu cand, si nu puteam dormi............si imi era asa de ciuda de nu mai puteam.....

desi aseara la 8 a papat cereale, si la 10 a papat 60 ml lapte praf......foarte putin.............................

si la 7.30 nici nu i-a trebuit papa
a papat 30 ml, apoi cu chiu cu vai i-am mai bagat vreo 60.cred........nici nu stiu ca imi era asa de somn......
apoi am mai dormit pana la 9...................

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neata fetele!

al3csa pt cofee

mesteacan bine ai revenit! Mai da-ne cate o veste din cand in cand macar(daca nu poti mai des)

bea tare simpatic Ivan, stie baiatu ce vrea
are si bandana rosie sa nu il deochem

simplicity de tratatie, asa mai merge
am vazut-o si pe Ariana frumoasaaaaa foc sa va traiasca!si sa fie sanatoasa!

decenuela m-ai luat tare de dimi cu vibratorul
cum sa-ti urez? "sa-l folosesti cu placere"?
ma gandesc ca poate omu' a vrut sa mai incinga atmosfera
si al meu avea ganduri d'astea dar i-am zis ca nu vreau

nici eu nu mai suport parul prins dar nu am incotro, a inceput sa traga si mai tare, si cum prinde "haarsti" si a inceput sa si cada rau

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimi!

am intrat sa va pupicesc, desi sunt tot nerecuperata rau, ca nu prea mi-a venit randul la laptop in lobby. ieri am fost in Balcik, ca a plouat,dar eu nu am vazut nik, ca a adormit ema in bratze in masina si nu aveam umbrela. Ana a fost cu nashii la palatul regal si gradinile aferente. cik fain de tot.

btw, nu ne-a furat nimeni nik inca, nici acum nici datzile trecute (3) in bulgaria. de fapt, noua nu n i s-au intamplat chestii "legendare" pe aici deloc, ba, dimpotriva, am fost foarte multumitzi de conditzii, hotel (2 ori in Albena, o data in Constantin si Elena, langa varna, 4 stele). pentru mers cu copiii la mare ni se pare ideal: all inclusive inseamna ca nu mai trage de noi toata ziua ca sa ;luam suc/inghetzata, etc. anul asta Ana s-a dezlipit total de noi, sta cu cei de la animatzie toata ziua si cu alti copii. e ff fericita.si pt noi e ok, desi eu nu sunt genul shoparla, nu-mi place sa stau la plaja, marea nu a fost "my thing", ci muntele. ma rog, cum ziceam, all in all, raportand si banii la oferta, e alegerea cea mai buna pentru noi. la fel ar fi si turcia, dar anul asta nu am vrut avion

am citit pagina asta, inteleg ca Decenuela a dat/luat licentza. BRAVO, MAMI!! mai ales pentru motivatzia de a face faculta pentru sufletzelul tau

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

simplicity, la multi ani fetitei tale!
sa fie sanatoasa si sa va faca fericiti!!!!!!!!!!!!!!!!
la multe lunite sarbatoritilor de azi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

cris d ma bucur ca va e bine!!!
cand veniti acasa?????????????????
pupici la ema.................si ana cumintica...................
aveti grija de voi!
si distractie placuta in continuare!!!!!!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput