Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 11
decenuela spune:
am fc o gramada de treburi...sarmale..salata de vinete....snitzele din piept si dovlecei....si hranit jiji....acu hatza ..hatza in scaunul de masa..
AOLO... anu se intelege gesit....NU SUNT POSESOAE DE VIBATOr...i-am zis ca nu e o investitie necesara....ca am tot ce-mi trebuie...suficient..
cis.d ma bucu ca esti ok...k nu ti-a s-a furat nik...si ca ana se simte minunat...am impresia ca vremea nu e f ok....
pooop fetili
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
Ruxita spune:
dece, al tau e scorpion? (ca erati mai multe cu posesori de scorpioni - si ayanna si bea?) si al meu e scorpion si orice barbat scorpion care se respecta va oferi femeii sale (de ziua ei)sau un vibrator... nu e nicio chestie (am si io unul nefolosit de un an si... daca nu mai bine) si nu e pentru a-l inlocui, ci pentru a-l dubla... dar ma opresc aici cu explicatia, altfel incep si eu sa dau cu subsemnatul, stiti, de fapt, nu sunt... si n-am avut in vedere asta, si... zic doar "no big deal"... dar s-o lasam asa necomentata fetele treaba, ca e o treaba prea delicata ca s-o laum la despicat si intors pe toate fetzele, eventual pe un alt gen de forum...
ayanna, Christian Bale e Batman din the Dark Knight, in care joaca un alt actor preferat al meu (nu si acest ultim film al sau) - Heath Ledger (de care m-ma indragostit in filmul The Order sau Sin Eater).. fug la beb
AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!
Beatrice1982 spune:
ruxita eu sunt "scorpie" si el fecioara, si ayanna capricorn si al ei scorpion....................
so................nici gand sa primesc vibrator
dar nici ca imi trebuie..................mi-e si mie suficient ce am, ca la decenuela.................
so...un pic de melacnolie.............imi place cum vorbeste despre mama lui....chiar daca nu mai e................
http://www.youtube.com/watch?v=Qh95v9tmnzE
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
dulcineea_cj spune:
Neata la amiaza !
Si al meu sot e "scorpie"Imi mananca zilele dar tot il iubesc Cred ca sunt masochista
cea mai fericita mamica :)
Beatrice1982 spune:
eu azi vreau sa fac gulas de fasole....sa vedem daca iese..........................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
dulcineea_cj spune:
Noi suntem aici,dupa cortina Va citesc mereu dar nu prea reusesc sa mai si scriuImi dau seama ca asa repede trece timpul si bebe creste repede si vreau sa ma bucur pe deplin de el(desi nu imi reuseste tot timpul)nu stiu daca DD va mai randui un copilas pt mine si oricum clipele astea sunt unice Si al meu baiat vrea toata atentia si cand doarme el(jumatati de ora)mai fac si eu un dus,spal vasele,gatesc,spal haine,curatenie si tot ce trebuie in casa Iesim afara de 2 ori pe zi...si gata ziua si bateriile mele
dulcineea_cj spune:
Noi tot in lupta cu kk cu mult mucus si sange Inca nu i-am dat de capat Am vorbit cu o dr.care lucreaza la Clinica de Pediatrie si de saptamana viitoare mergem la ea sa ii dam de capat situatiei astea L-am diversificatcu supica de morcovei si orez/sau ceva cereale Bessau cu orez si morcovi pt copii cu probleme de genul lui Andrei Azi mi-a facut un scaun normal (oare ce inseamna asta),unul cu mucus si sange si al treilea numai mucus si sange Toata tremuram M-am apucat de palans Il strangeam in brate si nu mai vroiam sa-i dau drumul M-a mai linistit Dr.asta cu care am vb Mi-a zis ca nu are ce sa i se intample rau acum O sa vedem analizele amanuntite la kk,saptamana viitoare
dulcineea_cj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta Miremia, tu nu ne mai iubesti? Ce face Mara? Dulcineea, nu prea ne nimerim amandoua. Multumesc ca ati intrebat de noi! Pup dulceata de Andrei! Cum e vremea pe la voi? Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Pupam fetele ! pupam ochiisorii dulci de Cristina !
la noi vremea e de cacao ploua marunt(bani nu avem de numarat,copii nu mai facem,so...clocim in casa )
simplicity spune:
Pe contul de pe picasa e o limita de MB,parca............imi spune si mie cineva cat?nu as vrea sa invadez prea mult
Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)
simplicity spune:
am vazut pufuletii,vai ce frumosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sunt,toata ziua o sa fiu cu zambetul pe buze,ca am vazut atatia bebei fotogenici......................ei si ce mamici(siecsoase cum ziceti).........te pui domnule cu mamicile de pufuleti?!
Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)