Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Mandruta, tu de ce nu ai alapatat? Daca nu deranjeaza intrebarea..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

De ce sa ma deranjeze? Am avut lapte, n-am avut sfarcuri. Prin urmare, pana la 2 luni si 1/2 am tras cu pompa, dar era atmosfera incarcata in casa, copilul n-a supt direct sa stimuleze lactatia, prin urmare a secat. Am incercat s-o infometez 2 saptamani (la inceput)ca cica formeaza ea sfarcul, degeaba. Nu era si pace, mai ales cand era sanul plin. Am incercat chestii babesti cu masaj, apa rece, etc. Si-mi zisese dr. gine de cand m-a vazut prima data (aveam vreo 4 luni de sarcina) ca o sa am problema asta. Deh, ochiul format!
M-am simtit mereu vinovata ca nu am incercat suficient. Important e ca totusi a prins o perioada cu LM. Dar nu prea stie ce e aia tzatza.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

La fel am patit si eu cu sanii Nu aveam sfarcuri,piticul nu deschidea gurita mare,nu avea de ce prinde chiar daca o deschideaNici lapticul nu a prea venit decat dupa o luna si 2 mastitesi muls din greu si pus copilul la san ...si chin dar a meritat Am folosit mameloane false dar de pe la 2 luni am inceput sa-i ofer si sanul"gol" La inceput mai rar dar apoi am vazut ca i-a placut asa si a refuzat mamalonul fals Si mi-a format el sfarcurile Toata lumea imi zicea sa-i dau lapte praf,sa nu mai chinui...dar am reusit pana la urma Am fost un caz fericit

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Neata si de la noi la amiaza.A ieist soarele la noi e f frumos in cosecinta am zbughit-o afara.Acum ne-am intors ea doarme in carut eu am intins o amsina de rufe de ale ei.Citesc si recuperez ma incolo.Am intrata sa va cinstim ca azi facem 3 LUNI.Deci fetele cu monti si fara poftiti va rog:

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Au majorat TVA-ul la 24%.

Am vazut beblina frumoasa de rox_y azi. O minunatie de copil bucalat cu niste ochi superbi.

Simplicity am propus ca limita unui album sa fie de 18 MB, sa fie loc pt toata lumea.

Decenuela cate ai facut mama azi. Eu doar ma mancat si m-am jucat cu copilul. Sunt putin supi.....aveam agatat de lant simbolul zodiei scorpion, iar ala are o codita care agata si mi-a zgariat fetita cand ma jucam cu ea. L-am scos, sa fiu sigura ca nu se mai intampla. Am bagat de seama ca suntem multe "scorpii" pe aici.

Crid.d ce frumos va plimbati voi pe acolo.

Vreti sa votati o delfinitza in concurs?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

LML pufuletilor de astazi! Sa cresteti mari si sanatosi!

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Si noi azi facem 5 luni,deci poftiti la chef
P.S. nu mai pun poze cu tortul de 5 luni,sa nu starnesc pofte,adeptelor lui 'nea Monti !

Mergi la inceput

Ce liniste......

Ioana_fota, dulcineea multumim d ecinste.

Trebuie sa va zic ca am vazut si familia frumoasa a catalutzei . Printesa este adorabila, iar ei se potrivesc atat de bine.

Daca tot ati fugit toate ma pregatesc si eu de plecare.

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ce liniste......

_

AMR 9 kg

doar e week end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Bea....ce ne-ai facut cu melodia aia cu mama..

Citat:

dincolo e tati cu Ivan.....si e uimit de cate face........si tot ma striga..Bea...........hai sa vezi ce face............ma duc,...........vin..mai stau..Bea...........hai sa vezi ce face...................dar nu i-am zis ca vaii eu stiu TOT ce face.............am fost si eu entuziasmata de ceea ce a facut...................
el super uimit..vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mancati-as sufletul....vai ce mare esti....vai de multe faci.....vaiiiiiiiiii si vai si vai.....................

si la noi la fel se intampla, dar io ii zic...ce crezi ca a facut prima data? eu stau cu ea toata ziua si vad chestiile astea, nu ma mai striga intruna..

sunt rea?

f tare rostogolirea lui ivanel..ce scump este!

Mie imi place Clive Owen..

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

La multi ani pufuletilor care fac azi lunite...de la mic la cel mai amre!
Sa cresteti frumos in continuare!

va pupacesc pe colacei!

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Incep prin a ura la multe lunite pufilor care se serbeaza azi!

micki, ce mandra sunt de ginerele meu, cum sta el ceas in fundulet la 6 luni! Si cat e de frumos!

ayanna, ma impresionezi mereu cu mesajele tale atat de calde si de empatice! Da, era gen barza testul meu si a fost negativ. Se pare ca am ramas si eu cu o predispozitie spre greturi dupa sarcina, sa nu uit cum mi-a fost.

lorex, mersi de pont, io n-am cum sa dau patul la perete ca e montat pe o tablie lata, pe care sunt fixate si noptierele. Nu stiu daca ai inteles cum vine... Pana una-alta, Irina doarme la ea in patut.

miremia, multumim de capitol! Oare aia cu merele bio de pe Decebal or mai avea magazine prin Bucuresti? Io n-am sursa sigura de la tara si cred ca o sa apelez la borcanele bio in ultima instanta. Da-s scumpe... Io am reusit s-o zgarii pe Isa (cand era bebe) cu inelul de logodna si nu l-am mai purtat de atunci. Mi-am luat altul, babyproof, fara colturi. Oricum la varsta asta le trece repede orice. Pupici Marei!

simplicity, ti-am admirat familia frumoasa, Ariana e dulcica foc!

haircut, sunt superbe pozele cu Maia, de fapt ea este! Imi place mult poza cu voi doua!

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput