Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Am uitat sa va zic ca m-ati facut sa caut pe imdb poze cu actorii de care ziceati (pe Banderas nu l-am cautat, pe el il stiu ). Si daca e vorba sa fie mai trecuti, dati o cautare si dupa Jeffrey Dean Morgan.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

am fc o gramada de treburi...sarmale..salata de vinete....snitzele din piept si dovlecei....si hranit jiji....acu hatza ..hatza in scaunul de masa..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

decenuela, ce harnicuta ai fost azi! Am admirat pozele cu jiji, e un smecheras si jumatate! Iar tu arati foarte bine, chiar si asa, nemachiata si cu parul prins (valabil si pt lorex ).

Mergi la inceput

Salata de vinete... Avem voie daca alaptam? Ma duc sa ma uit in congelator, sa vad daca mai am vinete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Salata de vinete... Avem voie daca alaptam? Ma duc sa ma uit in congelator, sa vad daca mai am vinete.

Eu alaptez si am mancat salata de vinete,varza,ceapa verde,chiar si fasole(putin),porumb fiert,capsuni etc..........nu au avut nici un efect asupra fetitei,cel putin nu s-a manifestat,ce e drept le-am introdus treptat si cate putin,acum mananc orice...........cineva imi spunea ca bebelusul e obisnuit cu alimentele consumate de mama in timpul sarcinii,cel putin in cazul meu se adevereste

Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Eu alaptez si am mancat salata de vinete,varza,ceapa verde,chiar si fasole(putin),porumb fiert,capsuni etc..........nu au avut nici un efect asupra fetitei,cel putin nu s-a manifestat,ce e drept le-am introdus treptat si cate putin,acum mananc orice...........cineva imi spunea ca bebelusul e obisnuit cu alimentele consumate de mama in timpul sarcinii,cel putin in cazul meu se adevereste

Multumesc pentru raspuns, simplicity!

Din celelalte am mancat si eu si a fost ok, mai putin capsunile, din care n-am mancat nici in timpul sarcinii. De fapt, cred ca am vreo 4 ani de cand n-am mai mancat capsuni pe saturate, ca ba am fost gravida, ba am alaptat . Apropo de alcool, nici din ala. Fumat, nici atat, care ziceam ca e viciul meu? Aaaaa, ciocolata. D-aia mi s-a intepenit cantarul si nu incap in haine. Banuiesc ca AMR la semnatura se pune daca ai vreo bruma de vointa sa faci ceva in sensul asta, nu? Eu cred ca mai astept sa se faca 9 luni de cand am nascut sa vad cat de aproape de "normal" o sa fiu si vad io pe urma...

Mergi la inceput

Iar daca nu si nu, cred ca o sa-l caut si eu pe domnul monti, am cartea lui si in format electronic si hard copy, numai de-as citi ceva... asta-mi aduce aminte ca nici nu-mi place sa gatesc... combinatia ideala.

Mergi la inceput

Cred ca o sa dati cu rosii daca va spun ca pe de-o parte ma vait aici ca nu incap in haine si in paralel caut retete de inghetata de lamaie/vanilie cu scuza ca o sa-i fac lu' fii-mea (aia mare, nu va speriati, n-o diversific pe Irina cu inghetata ). N-am vointa, stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Noi tot in lupta cu kk cu mult mucus si sange Inca nu i-am dat de capat Am vorbit cu o dr.care lucreaza la Clinica de Pediatrie si de saptamana viitoare mergem la ea sa ii dam de capat situatiei astea L-am diversificatcu supica de morcovei si orez/sau ceva cereale Bessau cu orez si morcovi pt copii cu probleme de genul lui Andrei Azi mi-a facut un scaun normal (oare ce inseamna asta),unul cu mucus si sange si al treilea numai mucus si sange Toata tremuram M-am apucat de palans Il strangeam in brate si nu mai vroiam sa-i dau drumul M-a mai linistit Dr.asta cu care am vb Mi-a zis ca nu are ce sa i se intample rau acum O sa vedem analizele amanuntite la kk,saptamana viitoare

cea mai fericita mamica :)

Ne pare rau sa auzim ca tot mai aveti probleme, sper dn tot sufletul sa o dati de capat (sa va ajute acea doctorita)! dar pentru a te lamuri complet nu vrei sa scoti din alimentatia lui tot ce inseamna aliment solid (zici ca-i dai in continuare supici)? si apoi sa reintroduci totul treptat, dar iarasi in functie de kaka?

Eu am scos pentru cateva zile supica si am ramas doar cu sucul de dimineata si asa am reglat, cred ca asta a fost smekeria... altfel nu-mi explic. Ieri a facut primul lui kaka in pampers (dupa diversificare, adica dupa cateva saptamani), nici n-am bagat de seama cand a facut, deci a fost fara efort pentru el...

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

Mergi la inceput

ioana_fota, tu intrebasei de slinguri, nu? Gasesti pe slingpunctro mai multe modele, cele reglabile sunt mai potrivite pentru incepatorii in ale purtatului, permit mai multe pozitii. Eu personal am luat unul fix, dar am mai purtat-o pe Irina si in wrap si cred ca am alt curaj fiind la al doilea copil (la Isa nici nu m-as fi gandit sa fac asa). Pana si Diana, fata care le face, si-a exprimat niste indoieli cu privire la alegerea mea, nu i se parea potrivita, dar eu mi-am pastrat parerea si nu-mi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

am vazut pufuletii,vai ce frumosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sunt,toata ziua o sa fiu cu zambetul pe buze,ca am vazut atatia bebei fotogenici......................ei si ce mamici(siecsoase cum ziceti).........te pui domnule cu mamicile de pufuleti?!

am admirat si noi pufuleata de UK, sa-ti traiasca e o dulce (eu cred ca am ramas cu nostalgia dupa fetite cu rochite...)

Vroiam sa te intreb, uite in tara s-au taiat indemnizatiile, acolo voi mamicile ce ajutor social aveti pentru cresterea copilului, ai concediu de ingrijire a copilului?

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

Mergi la inceput