Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Am si eu o intrebare.........a mancat cineva avocado?cica e fructul cel mai complex,poate inlocui cica o masa,dar are un gustttttttttttttt iacsssss.....cum as putea sa ii dau ceva la bebe care mie imi provoaca greata?!

Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

eu azi vreau sa fac gulas de fasole....sa vedem daca iese..........................

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

io am facut azi linte... arabeasca rosie si al nabii de scumpa (1 kg in jur de 16 lei), un fel de supa-crema de linte, asa cum servesc in restaurantele turcesti-arabesti... si mi-a venit sa-l iau la palme pe barbatu-meu, atata s-a strambat, a facut vreo 3 imbunatatiri de gust, a mancat cu paine plus cu furculitza(!!!)... cum vine gulashul de fasole? eu am ramas cu un fix pe naut (deci sunt in zona 'boboase') cu carne...

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Bea....ce ne-ai facut cu melodia aia cu mama..

Citat:

dincolo e tati cu Ivan.....si e uimit de cate face........si tot ma striga..Bea...........hai sa vezi ce face............ma duc,...........vin..mai stau..Bea...........hai sa vezi ce face...................dar nu i-am zis ca vaii eu stiu TOT ce face.............am fost si eu entuziasmata de ceea ce a facut...................
el super uimit..vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mancati-as sufletul....vai ce mare esti....vai de multe faci.....vaiiiiiiiiii si vai si vai.....................

si la noi la fel se intampla, dar io ii zic...ce crezi ca a facut prima data? eu stau cu ea toata ziua si vad chestiile astea, nu ma mai striga intruna..

sunt rea?

f tare rostogolirea lui ivanel..ce scump este!

Mie imi place Clive Owen..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

am admirat si eu ivanelul care se rostogoleste dupa jucarii , pupam copilul rostogolitor la noi rostogolirile sunt mult-mult mai stangace si nici macar complete si mult mai chinuite si gafaite cu fatza in cearsaf...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am uitat sa va zic ca m-ati facut sa caut pe imdb poze cu actorii de care ziceati (pe Banderas nu l-am cautat, pe el il stiu ). Si daca e vorba sa fie mai trecuti, dati o cautare si dupa Jeffrey Dean Morgan.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

aha, stim actorelul, yammi - de ce mai trecuti?, domnul e in voga (Grey's anatomy)! ma rog nu e la prima tinerete, dar asa's barbatii frumosi, mai copti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Am si eu o intrebare.........a mancat cineva avocado?cica e fructul cel mai complex,poate inlocui cica o masa,dar are un gustttttttttttttt iacsssss.....cum as putea sa ii dau ceva la bebe care mie imi provoaca greata?!

N-am mancat avocado. Nici Isei nu i-am dat, daca n-am luat niciodata... nu stiam daca e alergen sau nu, acum ca mi-e clar ca nu e, probabil Irinei o sa-i dau (si o sa gust si eu cu ocazia asta ). S-ar putea sa nu-ti fi placut pentru ca nu esti obisnuita cu el, ai deja gusturile formate, dar s-ar putea sa ai surpriza ca Arianei sa-i placa. Nici mie nu-mi place pastarnacul, de exemplu, dar Isei i l-am dat in piureul de legume cand am diversificat-o si n-am intampinat proteste (cel putin nu mai mari ca de obicei).

Mergi la inceput

Citat:

Iar daca nu si nu, cred ca o sa-l caut si eu pe domnul monti, am cartea lui si in format electronic si hard copy, numai de-as citi ceva... asta-mi aduce aminte ca nici nu-mi place sa gatesc... combinatia ideala.

nici mie nu-mi place sa gatesc, dar de cand cu d-l Monti numai eu gatesc, ca sotzul e paralel cu conceptul si mi-a si replicat deja ca e dubios regimul "meu" ca e mai mult vegetarian, ceea ce nu-i adevarat... dar cum ziceau si fetele pe aici, cu Monti e simplu de gatit, in 30 de min gata papa si nici n-ai nevoie de multa maiestrie, totul la cuptor sau fiert... mie imi convine... ma rog, entuziasta ar fi cuvantul, dar cu Monti sotul meu are o gospodina la bucatarie, ar trebui sa fie fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Am uitat sa va zic ca m-ati facut sa caut pe imdb poze cu actorii de care ziceati (pe Banderas nu l-am cautat, pe el il stiu ). Si daca e vorba sa fie mai trecuti, dati o cautare si dupa Jeffrey Dean Morgan.

aha, stim actorelul, yammi - de ce mai trecuti?, domnul e in voga (Grey's anatomy)! ma rog nu e la prima tinerete, dar asa's barbatii frumosi, mai copti...

De asta ziceam, nu mai e la prima tinerete. De acord cu tine, barbatii frumosi sunt mai copti, ce ma enerveaza ca ei imbatranesc frumos si chiar arata mai bine spre 50 de ani decat in tinerete. Pe cand noi, la varsta asta, poate doar un lifting sa ne mai salveze nitel si mult fitness.

Edit sa nu se inteleaga altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Salutare mamicilor...
N-am mai scris de la primele capitole cred...dar am mai citit asa printre picaturi...so... nu aruncati cu rosii va rog.
Si acum am nevoie de un sfat...so Help!!!
Din motive financiare sunt nevoita sa ma intoc la serviciu peste o luna. Luca are aproape 5 luni si papa doar lapte de la san. Ca sa pot pleca la munca trebuie sa-l trec pe LP. Cum fac asta? Aveti idee? Il combin la inceput cu laptele meu sau i-l dau direct asa?
Sunt foarte stresata ca n-o sa reusesc si mai ales ca trebuie sa-l las cu cineva. Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca n-o sa mai stau cu el toata ziua, ca n-o sa mai fiu eu prima care vede toate lucrurile noi pe care le face.

Astept sfaturile si ideeile voastre, va rog.
multumesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

mie dimpotrvia mi s-a parut f. bun, am cumparat un avocado si il tot tin la frigi si tai din el cate-o feliuta, i-am dat si lui dat prin razatoare... alta chestie e ca si la mar dulce "botul iepurelui' el face urat (cand o sa fie mare sa-mi amintesc sa-l bat pentru cati peri suri imi face cu diversificarea asta)... pe scurt mie imi place avocado f.f. mult - sa concluzionez ca e doar o chestie de gust? si noi fetele am mai discutat sa nu le impunem bebeilor gusturile noaste, daca noua nu ne place ceva, nu inseamna ca si bebeilor nu le place sau ar putea sa nu le placa.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

De asta ziceam, nu mai e la prima tinerete. De acord cu tine, barbatii frumosi sunt mai copti, ce ma enerveaza ca ei imbatranesc frumos si chiar arata mai bine spre 50 de ani decat in tinerete. Pe cand noi, la varsta asta, poate doar un lifting sa ne mai salveze nitel si mult fitness.

Edit sa nu se inteleaga altceva.

si pe mine ma 'nerveaza chestia, si sa traiasca chirurgia plastica! mai stiam poanta cu femeia la 50 de ani ca siberia?

gasit... (ce chestie tare gugalul)

la 20 este ca AFRICA,insuficient de cercetata.
la 30 este ca INDIA, calda, coapta si misterioasa.
la 40 este ca AMERICA, tehnic perfecta.
la 50 este ca EUROPA, uzata si plina de istorie.
la 60 este ca SIBERIA,toti stiu unde se afla, dar nimeni nu se incumeta.

Mergi la inceput