Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui SorinaF

Salutare mamicilor...
N-am mai scris de la primele capitole cred...dar am mai citit asa printre picaturi...so... nu aruncati cu rosii va rog.
Si acum am nevoie de un sfat...so Help!!!
Din motive financiare sunt nevoita sa ma intoc la serviciu peste o luna. Luca are aproape 5 luni si papa doar lapte de la san. Ca sa pot pleca la munca trebuie sa-l trec pe LP. Cum fac asta? Aveti idee? Il combin la inceput cu laptele meu sau i-l dau direct asa?
Sunt foarte stresata ca n-o sa reusesc si mai ales ca trebuie sa-l las cu cineva. Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca n-o sa mai stau cu el toata ziua, ca n-o sa mai fiu eu prima care vede toate lucrurile noi pe care le face.

Astept sfaturile si ideeile voastre, va rog.
multumesc.

de Luca Stefan

de ce trebuie? nu trebuie, conform legii angajatorul trebuie sa-ti ofere pauze pentru alaptat care inseamna si timpul petrecut in transport, cate 2 ore pe zi, documenteaza-te mai mult ref. la acest aspect, plus te poti mulge cu pompa si lasa lapte de-al tau pentru pitic in congelator, in frigider, dupa caz...

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

eu azi vreau sa fac gulas de fasole....sa vedem daca iese..........................

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

io am facut azi linte... arabeasca rosie si al nabii de scumpa (1 kg in jur de 16 lei), un fel de supa-crema de linte, asa cum servesc in restaurantele turcesti-arabesti... si mi-a venit sa-l iau la palme pe barbatu-meu, atata s-a strambat, a facut vreo 3 imbunatatiri de gust, a mancat cu paine plus cu furculitza(!!!)... cum vine gulashul de fasole? eu am ramas cu un fix pe naut (deci sunt in zona 'boboase') cu carne...

asta il fac.acum fierbe, ca deh, nu am av cu cine sa las cupilu' minune, k ta-su o trebuit sa doarma................si mai nainte am evadat si eu in bucatarie...............

pofta buna la linte, nush ce e aia si cum vine...........

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Bea....ce ne-ai facut cu melodia aia cu mama..

Citat:

dincolo e tati cu Ivan.....si e uimit de cate face........si tot ma striga..Bea...........hai sa vezi ce face............ma duc,...........vin..mai stau..Bea...........hai sa vezi ce face...................dar nu i-am zis ca vaii eu stiu TOT ce face.............am fost si eu entuziasmata de ceea ce a facut...................
el super uimit..vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mancati-as sufletul....vai ce mare esti....vai de multe faci.....vaiiiiiiiiii si vai si vai.....................

si la noi la fel se intampla, dar io ii zic...ce crezi ca a facut prima data? eu stau cu ea toata ziua si vad chestiile astea, nu ma mai striga intruna..

sunt rea?

f tare rostogolirea lui ivanel..ce scump este!

Mie imi place Clive Owen..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

am admirat si eu ivanelul care se rostogoleste dupa jucarii , pupam copilul rostogolitor la noi rostogolirile sunt mult-mult mai stangace si nici macar complete si mult mai chinuite si gafaite cu fatza in cearsaf...

multumim...................

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SorinaF

Salutare mamicilor...
N-am mai scris de la primele capitole cred...dar am mai citit asa printre picaturi...so... nu aruncati cu rosii va rog.
Si acum am nevoie de un sfat...so Help!!!
Din motive financiare sunt nevoita sa ma intoc la serviciu peste o luna. Luca are aproape 5 luni si papa doar lapte de la san. Ca sa pot pleca la munca trebuie sa-l trec pe LP. Cum fac asta? Aveti idee? Il combin la inceput cu laptele meu sau i-l dau direct asa?
Sunt foarte stresata ca n-o sa reusesc si mai ales ca trebuie sa-l las cu cineva. Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca n-o sa mai stau cu el toata ziua, ca n-o sa mai fiu eu prima care vede toate lucrurile noi pe care le face.

Astept sfaturile si ideeile voastre, va rog.
multumesc.

de Luca Stefan

nu stiu.......in primul rand te inteb daca nu ai posibilitate sa te mulgi....................si sa trimiti acasa lapticul, sau sa il pui in congelator.............?????????????????
sau sa fugi la alaptat?
sau nu sunge asa cat de cat dupa program?????????????????

ar fi pacat, daca ai lapte sa renunti la alaptat/..............
pacat ca trebuie sa te intorci la servici...imi pare foarte rau, ca pierzi niste momente foarte importante din viata copilului tau.........................
nu stiu ce sa zic..................................

pai macar daca nu poti sa alaptezi.....zic si eu sa nu dai cu rosii.........sa te mulgi cumva la servici, bagi laptele in frigi.................daca ai...........si il tii pt ziua urmatoare...............si i-l da cu bine maine..sa nu pierzi laptele, iar dupa ce vii acasa si noaptea poti sa il alaptezi in continuare.......................

nu stiu, sa zic mamele care alapteaza, ca eu nu mai asa ca poate am vorbit prostii, iar daca am zis prostii va rog sa am iertati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

totusi imi pare rau ca tre sa te intorci la servici.........
ai grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!va pup

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Noi tot in lupta cu kk cu mult mucus si sange Inca nu i-am dat de capat Am vorbit cu o dr.care lucreaza la Clinica de Pediatrie si de saptamana viitoare mergem la ea sa ii dam de capat situatiei astea L-am diversificatcu supica de morcovei si orez/sau ceva cereale Bessau cu orez si morcovi pt copii cu probleme de genul lui Andrei Azi mi-a facut un scaun normal (oare ce inseamna asta),unul cu mucus si sange si al treilea numai mucus si sange Toata tremuram M-am apucat de palans Il strangeam in brate si nu mai vroiam sa-i dau drumul M-a mai linistit Dr.asta cu care am vb Mi-a zis ca nu are ce sa i se intample rau acum O sa vedem analizele amanuntite la kk,saptamana viitoare

cea mai fericita mamica :)

Ne pare rau sa auzim ca tot mai aveti probleme, sper dn tot sufletul sa o dati de capat (sa va ajute acea doctorita)! dar pentru a te lamuri complet nu vrei sa scoti din alimentatia lui tot ce inseamna aliment solid (zici ca-i dai in continuare supici)? si apoi sa reintroduci totul treptat, dar iarasi in functie de kaka?

Eu am scos pentru cateva zile supica si am ramas doar cu sucul de dimineata si asa am reglat, cred ca asta a fost smekeria... altfel nu-mi explic. Ieri a facut primul lui kaka in pampers (dupa diversificare, adica dupa cateva saptamani), nici n-am bagat de seama cand a facut, deci a fost fara efort pentru el...

noi am introdus supica(daca o pot numi asa)si cerealele tocmai pt ca sa se normalizeze kkLa indicatia medicului

mami de sumudica cu ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am uitat sa va zic ca m-ati facut sa caut pe imdb poze cu actorii de care ziceati (pe Banderas nu l-am cautat, pe el il stiu ). Si daca e vorba sa fie mai trecuti, dati o cautare si dupa Jeffrey Dean Morgan.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

aha, stim actorelul, yammi - de ce mai trecuti?, domnul e in voga (Grey's anatomy)! ma rog nu e la prima tinerete, dar asa's barbatii frumosi, mai copti...

De asta ziceam, nu mai e la prima tinerete. De acord cu tine, barbatii frumosi sunt mai copti, ce ma enerveaza ca ei imbatranesc frumos si chiar arata mai bine spre 50 de ani decat in tinerete. Pe cand noi, la varsta asta, poate doar un lifting sa ne mai salveze nitel si mult fitness.

Edit sa nu se inteleaga altceva.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

si pe mine ma 'nerveaza chestia, si sa traiasca chirurgia plastica! mai stiam poanta cu femeia la 50 de ani ca siberia?

gasit... (ce chestie tare gugalul)

la 20 este ca AFRICA,insuficient de cercetata.
la 30 este ca INDIA, calda, coapta si misterioasa.
la 40 este ca AMERICA, tehnic perfecta.
la 50 este ca EUROPA, uzata si plina de istorie.
la 60 este ca SIBERIA,toti stiu unde se afla, dar nimeni nu se incumeta.

super tare!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

lorex ti-a placut melodia?????????????????ma bucur.............eu am plans prima data cand am ascultat-o............

multumim de complimente....da bobitza cu narile in forma de inimioara ce face??????????????????????

Poze

Mergi la inceput

nicole...uite:)
pare delicios............................
http://adamache-laura.blogspot.com/2009/06/inghetata-de-ciocolata.html

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Am si eu o intrebare.........a mancat cineva avocado?cica e fructul cel mai complex,poate inlocui cica o masa,dar are un gustttttttttttttt iacsssss.....cum as putea sa ii dau ceva la bebe care mie imi provoaca greata?!

Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)

Mie imi place f. mult. Eu il mananc cu putina zeama de lamaie pe deasupra. Sara il papa asa cum e si ii place, desi e destul de mofturoasa la fructe si legume crude.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

am vazut pufuletii,vai ce frumosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sunt,toata ziua o sa fiu cu zambetul pe buze,ca am vazut atatia bebei fotogenici......................ei si ce mamici(siecsoase cum ziceti).........te pui domnule cu mamicile de pufuleti?!

am admirat si noi pufuleata de UK, sa-ti traiasca e o dulce (eu cred ca am ramas cu nostalgia dupa fetite cu rochite...)

Vroiam sa te intreb, uite in tara s-au taiat indemnizatiile, acolo voi mamicile ce ajutor social aveti pentru cresterea copilului, ai concediu de ingrijire a copilului?

Ruxita,eu sunt in concediu de ingrijire copil,iau banuti din Romania(astept sa imi intre,mai exact),aici nu am lucrat,numai sotul meu.DE aici primesc numai alocatia de copil(la aia din tara am renuntat,ca nu ai voie sa primesti din 2 locuri),care e echivalentul a 400 Ron.Sotul meu mai trebuie sa primeasca bani de aici,in functie de venit(mai exact in fctie de impozitele platite),daca as fi lucrat si eu as fi primit si eu(asta e dif fata de tara noastra,ca daca ambii parinti lucreaza ambii primesc ceva bani,dar si aici daca ai depasit un anumit plafon nu iti mai dau).Sunt mai multe beneficii,dar nu stiu exact si nu as vrea sa ofer informatii eronate.

Mergi la inceput