Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neata, flurelele mele dragi.
in caz ca ma mai priiti, vreau sa va ofer asa, in ciuda lui monti un tort cu vanilie si ciocolata, cu blat pufos care se topeste in gura, bineinteles ornat cu pacatos de multa frisca si ciocolata neagra.

noi mai traim, doar ca de-acum astept soacra acasa, deci o sa fim nitel mai... strsati. mai odihniti, dar stresaaati si nervosi. asta e.

bbTo e un suuper copil. doar ca refuza orice mancare. nimic nu ii place. am rezistat sa ii dauvreo 3 zile printre urlete mar, caisa, cereale, am mai incercat cirese si banana, nimic nu vrea. sunt eu mama loca, sau copilul meu e grozav de conservator? mai e vreun pufulete in odisee care nu vrea papa?

heeelp cu o idee, pls. aaa... cerealele la biberon patesc aceeasi poveste: refuzul pana la lacrimi!

pup pufuletii, ofer un brat de mamicilor sexoase si va urez o duminica placuta si flutureala fericita!

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

mmmmm
neeeeeataaaaaaa

pe langa atatea baunatati de la miremia si plateea dau eu o cafelutza...

dupa o noapte a la jiji....din ora in ora...merge o cafea mareeee

la multe lunitze tuturor...si fara monti...

maraie...ma dul la el

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata
la multe lunite puilor de azi (miremia )

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Salata de vinete... Avem voie daca alaptam? Ma duc sa ma uit in congelator, sa vad daca mai am vinete.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Eu alaptez si am mancat salata de vinete,varza,ceapa verde,chiar si fasole(putin),porumb fiert,capsuni etc..........nu au avut nici un efect asupra fetitei,cel putin nu s-a manifestat,ce e drept le-am introdus treptat si cate putin,acum mananc orice...........cineva imi spunea ca bebelusul e obisnuit cu alimentele consumate de mama in timpul sarcinii,cel putin in cazul meu se adevereste

Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)

si eu la fel...am mancat di tati....fara efect la jiji...( fasole n-am incercat...n-am av pofta) si nici mazare inca....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neataaa

azi implinim 6 luni

dublez toate portiile de la miremia
si tortul de la plateea
si, mai dau si un capucino pe langa de la decenuela

Va rog poftiti la si
si monti si nemonti, dupa placul inimii.

mai mult nemonti (mandruta )

multumim mult tuturor ptr urari

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Mara de Miremia
Sebi de Mariucasara
George Ioan de Valiburu
Dominiq Gabriel de Suzy78

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Neata! Ce cafea buna, multam, Decenuela!
Miremia, ca te-ai indurat sa faci cinste cu mancare serioasa. Multe pentru Mara si mamica ei!
SorinaF, ma gandeam la tine, tu oricum trebuie sa-ti golesti sanii ca sa nu faci mastita. Ai de gand sa arunci tot laptele ala? Nu mai bine il pui la pastrare sa-i dai lui bebe?

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

neataaa

azi implinim 6 luni

dublez toate portiile de la miremia
si tortul de la plateea
si, mai dau si un capucino pe langa de la decenuela

Va rog poftiti la si
si monti si nemonti, dupa placul inimii.

mai mult nemonti (mandruta )

multumim mult tuturor ptr urari

poze

Multumim pt. bunatati! Aici e de mine!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

88............
lorex...ce tare nu te-ai trezit.... ...'balcon si covor' ...........
al3csa ce fain k are program mini
dandana ...superbe poze....
ioana ... am inteles...eh,nu sunteti dementi,fiecare isi alinta puiul cum vrea
ruxita ...'glume'....
bea ms ca ai intrebat de mine
nikole,haircut ma bucur ca e totul ok cu irina si maia
andrelina ma bucur ca v-ati simtit bine multumim de info ...iar romanik nu va calca vreodata pe urmele germaniei... din pacate
evyme
mandruta eu din caza smulsului mi-am schimbat cerceii k imi rupea urechile pana la urma

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

cam atat ramane 89 si asta pe maine
o duminica frumoasa...la noi s-au anuntat musafiri

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Ruxita am uitat sa iti zic, cand faci tratam cu antibio, ia si stamicin, ca sa previi aparitia candida, dar NU in alaptare. Iei o pastila de antibio, o pastila de stamicin, mie nu mi-a mai aparut dupa ce am facut asa. Si la mine tot de la antibio am facut candida. Iar cat priveste streptococul B, si eu l-am avut, nu are niciun efect asupra colului, stai linistita. Apare, dispare, scapi fff greu de el. Ideea e ca e periculos pt bb la nastere ca daca il ia (mai ales la nastere naturala, ca poate inghitii secretii vaginale), poate face septicemie sau meningita...Noi am stat cu morcovul in dos pana la 6 sapt (pana atunci se poate manisfesta infectia fetala) si am facut analize din doua in doua sapt. Si voi la fel, nu?adik ma gandesc ca ai avut streptococ si in sarcina nu? Concluzia e ca il poti lasa acolo linistit daca nu vrei sa mai ai o sarcina...

dap, streptococ B in sarcina (ma tot intreb de unde m-am procopsit cu el???) am tot tratat la el in 2 ture pana s-a negativat, a iesit negativ de 2 ori si dupa primul tratament (al doilea trat l-am facut la indicatia medicului jus in case), apoi cu cateva zile inainte de a naste - tot negativ, deci negativ! la nastere mi-au administrat antibiotic tot just in case, apoi saracutul a urmat si el la 2 zile de la nastere bah! antibio (am avut un balci cu nashu ca de ce am acceptat sa-i administreze antibiotice si ca sa opresc magaria si sa ma cert cu medicii sa-mi dea copilul pe semnatura acasa, am zis ca nu sunt medic, nu stiu ce e mai bine pentru copilul meu si de aia nu ma risc, daca ei considera ca asa e mai bine, cu antibio din primele zile de la nastere (proteina C pozitiva, fara alte investigatii)) si la cateva luni m-am dus la gineco, a constatat ca epiziotomia mea e varza si hai sa repare, dar pentru asta e nevoie de col si vagin curat fara infectii, si din nou acest streptococ B... se ia din apa? as putea contagia copii cu infectia asta folosind aceeasi cada, in piscina, lenjerie de pat? eu vreau totusi sa-l tratez... poate mai fac un bebe, pana in 35 de ani...

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

Si noi la fel, cu streptococ B. I-a iesit proteina C reactiva negativa (adik mai mica decat 5,5) dar oricum nu 0, asa ca ne-a recomandat medicul sa refacem analiza. Sa stii ca ai facut fff bine ca i-ai facut antibio daca aveai CRP pozitiv. riscurile erau mortale in cazul in care se ajungea la infectie declarata. Asa mi-a zis mie o prietena care e medic si stie ce vb. Da, se poate lua si la copii din cada (desi in mod normal se transmite pe cale sexuala). Mie mi-a zis ca nu trebuie sa asez copilul cu capul unde stau eu cu fundul. Asa ca Irina si acum sta pe scutecele ei cand sta cu noi in pat/canapea etc.

Stiu ca e pacatos streptococul. Oricum nu are semn sa te stresezi pt ca apare, dispare (cu tratam sau nu), noi ne chinuim cu el de 2 ani. Oricum daca nu face si sotul tratament, e inutil...a facut si el analiza de secretie uretrala sa vedeti daca are pozitiv strept? Cel mai bine (asa mi-a recomandat mie dr gine) e ca atunci cand vreau sa mai fac un copil sa repet analiza si sa facem tratament. Se scapa ff greu de streptococ din cate stiu eu.

Mergi la inceput