Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 18
simplicity spune:
Fiindca sunt si eu treaza,ma alaturi Mandrutei si urez si eu La multe lunite pufuletilor de azi-27-
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le micki, ce mandra sunt de ginerele meu, cum sta el ceas in fundulet la 6 luni! Si cat e de frumos! de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 10 pan'la nunta
al3csa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ruxita
noi tot cu mancarurile mai traditionale asa, dar mi-am notat pe un stickynote asa (cu copy-paste): alimente de incercat tofu avocado rucola rubarba andive humus gulie quinoa rodie deci bifat avocado, bun! AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi! |
Doamne ce ciudatenii de plante .. a trebuit sa caut pe google ca sa-mi dau seama macar ce sunt . Dintre toate am auzit de avocado, gulie, andive si rodie . Si cu siguranta am sa le incerc
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi
miremia spune:
Bine atunci, nu mai astept pana maine cu cinstea.
Va rog poftiti la si
si monti si nemonti, dupa placul inimii.
si celorlalti pufuleti nascuti pe 27!!!
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
micki_mica spune:
citat din mesajul lui miremia Bine atunci, nu mai astept pana maine cu cinstea. Va rog poftiti la si si monti si nemonti, dupa placul inimii. si celorlalti pufuleti nascuti pe 27!!! Vreti sa votati o delfinitza in concurs? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
LML mandrei Delfi!
Multumim de cinste (aleg nemonti )!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 10 pan'la nunta
plateea spune:
neata, flurelele mele dragi.
in caz ca ma mai priiti, vreau sa va ofer asa, in ciuda lui monti un tort cu vanilie si ciocolata, cu blat pufos care se topeste in gura, bineinteles ornat cu pacatos de multa frisca si ciocolata neagra.
noi mai traim, doar ca de-acum astept soacra acasa, deci o sa fim nitel mai... strsati. mai odihniti, dar stresaaati si nervosi. asta e.
bbTo e un suuper copil. doar ca refuza orice mancare. nimic nu ii place. am rezistat sa ii dauvreo 3 zile printre urlete mar, caisa, cereale, am mai incercat cirese si banana, nimic nu vrea. sunt eu mama loca, sau copilul meu e grozav de conservator? mai e vreun pufulete in odisee care nu vrea papa?
heeelp cu o idee, pls. aaa... cerealele la biberon patesc aceeasi poveste: refuzul pana la lacrimi!
pup pufuletii, ofer un brat de mamicilor sexoase si va urez o duminica placuta si flutureala fericita!
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
Nik0le spune:
citat din mesajul lui plateea neata, flurelele mele dragi. in caz ca ma mai priiti, vreau sa va ofer asa, in ciuda lui monti un tort cu vanilie si ciocolata, cu blat pufos care se topeste in gura, bineinteles ornat cu pacatos de multa frisca si ciocolata neagra. |
Neatza, plateea! Razi tu, razi, dar ai noroc ca stai in capatul celalalt al tarii, ca daca erai mai aproape, riscai sa te trezesti intr-o zi cu tot forumul la usa, asa .
bbTo e un suuper copil. doar ca refuza orice mancare. nimic nu ii place. am rezistat sa ii dauvreo 3 zile printre urlete mar, caisa, cereale, am mai incercat cirese si banana, nimic nu vrea. sunt eu mama loca, sau copilul meu e grozav de conservator? mai e vreun pufulete in odisee care nu vrea papa? heeelp cu o idee, pls. aaa... cerealele la biberon patesc aceeasi poveste: refuzul pana la lacrimi! I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Poate n-o fi pregatit, eu zic ca nu-i bai daca mai astepti o saptamana-doua si mai incerci pe urma. Pupici multi!
de Isabela si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
La multe lunite Mara de Miremia, Sebi de Mariucasara, Dragos Andrei de DandanaG, George Ioan de Valiburu, Dominiq Gabriel de Suzy78! Multumim pt tratatie, miremia!
Nik0le spune:
onitza, te declar mama eroina ca ai reusit (si reusesti in continuare) sa alaptezi atat de mult in conditiile astea! Imi pare rau ca te chinui asa, dar bine macar ca i-ai dat de cap. Ce crema ti-a dat dr dermatolog?
Nik0le spune:
larisel , ma bucur ca mai treci pe la noi! Felicitari pentru unda verde la diversificare si sper sa scapati de tratamentul pt DA! Pupici gemanutelor energice!