Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Eu sunt lesinata dupa placinta cu rubarba, yumiiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

E si acum sa zic si eu buna dimineata! Multumim de cafea si tratatii, eu deja am infulecat niste dulciuri neMonti . Ruxita ideea ce monti a venit de la sot nu de la mine, nu am idee cum sa ii convingi ca e bun sa manance asa...plus ca Monti inseamna in primul rand carne...zic eu, fa-le fripturi la cuptor, de ex ceafa de porc la cuptor, cu maghiran, fff buna. Da un semn daca vrei reteta.

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!

Noi plecam la vaccin, BCG!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81
Noi plecam la vaccin, BCG!

Catalutza mami de Irina

Bafta la vaccin, Cata! Bine ca-l faceti! La mare ati mai ajuns?

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Fac capitol nou.

Mergi la inceput

Capitol nou aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui SorinaF

Salutare mamicilor...
N-am mai scris de la primele capitole cred...dar am mai citit asa printre picaturi...so... nu aruncati cu rosii va rog.
Si acum am nevoie de un sfat...so Help!!!
Din motive financiare sunt nevoita sa ma intoc la serviciu peste o luna. Luca are aproape 5 luni si papa doar lapte de la san. Ca sa pot pleca la munca trebuie sa-l trec pe LP. Cum fac asta? Aveti idee? Il combin la inceput cu laptele meu sau i-l dau direct asa?
Sunt foarte stresata ca n-o sa reusesc si mai ales ca trebuie sa-l las cu cineva. Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca n-o sa mai stau cu el toata ziua, ca n-o sa mai fiu eu prima care vede toate lucrurile noi pe care le face.

Astept sfaturile si ideeile voastre, va rog.
multumesc.

de Luca Stefan

n-ai putea sa vb pt inceput sa mergi cate 5-6 ore? sa incerci sa te mulgi si sa-i dea macar inca o masa LM? adik sa-i dai sa suga inainte sa pleci tu....apoi sa amesteecv LM cu LP de 2 ori si....sa papa din nou cand vii tu? sau serviciul pe care il ai nu-ti permite....sau sa lucr de acasa, nu se poate..macar 2-3 ore?

zic si io....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Bea....ce ne-ai facut cu melodia aia cu mama..

Citat:

dincolo e tati cu Ivan.....si e uimit de cate face........si tot ma striga..Bea...........hai sa vezi ce face............ma duc,...........vin..mai stau..Bea...........hai sa vezi ce face...................dar nu i-am zis ca vaii eu stiu TOT ce face.............am fost si eu entuziasmata de ceea ce a facut...................
el super uimit..vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mancati-as sufletul....vai ce mare esti....vai de multe faci.....vaiiiiiiiiii si vai si vai.....................

si la noi la fel se intampla, dar io ii zic...ce crezi ca a facut prima data? eu stau cu ea toata ziua si vad chestiile astea, nu ma mai striga intruna..

sunt rea?

f tare rostogolirea lui ivanel..ce scump este!

Mie imi place Clive Owen..

am admirat si eu ivanelul care se rostogoleste dupa jucarii , pupam copilul rostogolitor la noi rostogolirile sunt mult-mult mai stangace si nici macar complete si mult mai chinuite si gafaite cu fatza in cearsaf...

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

caius e mai dovlecel as, cre ca de asta...
l-am admirat in poze...doamne...cate de dulce...cu gropitele alea si cu ochisorii aia...ce privire sexy are..

tare mi-ar placea sa-l vad live...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput