Ghiocei de mart.apr 09 -(222)Felicitari Alina!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Denisamada eu ieri am fost la caracal si am semnat tot, miercurti-joi astept sa imimintre banutii in cont, asa ca te inteleg cu asteptarea asta pana la contractul final, dar sigur mai e putin si rezolvati si voi!!!

Noi cu vandutul am terminat de ceva timp, acum asteptam sa ne improprietarim in capitala! Pe luni cica devenim apropitari.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

DENISA, unde ai gaist scutece de apa? Ca eu tare mi-e ca uit, chiar azi ma gandeam ca am toate cele trebuincioase pt mare, mai putin cateva medicamente sa completam valiza

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ina la multi ani pt Jambo. Petrecere frumoasa. Si despre "oama": pai noi ne conversam cu tine dinainte de vazutul in poze, deci am luat contact cu "oama" mai intai. Daca nu ne placea de oama, nu ne uitam la poze.
Si nu mai sunt asa tanara... Am indata 26 de ani

Tufete, mi-a smuls piticul blancul si nu reusesc sa-l pun la loc, daca va treziti cu mesaje in scriptio continua sa nu va suparati.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

ziua buna..s-au mai linsitit apele si la noi..si am intrat sa va dau ceva de baut..si o felie de tort..ca e ziua sotului meu azi
Ina, La multi ani si sotului tau, sa fie sanatos si sa va fie alaturi 100 ani

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

La multi ani, Catalin!

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

anca multumim de urari; e un sfantulet mic de tot si nebagat in seama... ata de nebagat ca nici macar nu l-am serbat... ca nu stiam daca se serbeaza sau nu; oricum stiu ca nu mi s-a parut a fi sfant atunci cand am pus numele si habar nu am avut ca azi e sf david; sunt tampita la cap sau nu??????????

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Novus groaznic Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor.

Chiar, de Karina stie cineva ceva? Fetele din Canadaaaa,aloooo???

Apropo, sa va zic faza. Am o mamica in parc care a nascut al 2lea copil la diferenta de 1 an si 10 zile de primul. Cezariene amandoua. Doctorul a zis ca o baga in lucrarea de doc la studii de caz si ca nu mai lasa niciodata pacientele sa faca ceza la 1 an distanta. Ma rog, ei is bine, sanatosi, dar emotiile au fost mari.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

DENISA, unde ai gaist scutece de apa? Ca eu tare mi-e ca uit, chiar azi ma gandeam ca am toate cele trebuincioase pt mare, mai putin cateva medicamente sa completam valiza

La DM, ca asa au zis fetele. Intre timp a zis Aris ca nu-s prea grozave, dar altele nu am stiut de unde sa iau...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara fetele

Si eu am citit la "25 de saptamani" dar n-am putut sa scriu ceva, este cumplit

Novus sper sa reuseasca prietenii vostri, sa se faca bebe bine!

A pai daca zice Anca, zic si eu la multi ani mutzu si boss, chiar nu stiam ca azi a fost sf.David, nu m-am uitat in calendar

Denisamada si pe mine ma intereseaza sa stiu de unde ai luat "scutecele de apa" ca eu nici nu stiu cum arata, si vrem sa plecam la mare

Imi pare rau ca n-am ajuns la IOR, dar am avut (si inca mai am) probleme cu stomacul, asa ca jumate de zi stau pe wc.....de 4 zile mi-e teama sa plec de acasa, ca nu stiu pe unde ma apuca+ca ma doare ingrozitor stomacul si-mi da frisoane.Doar la mama am indraznit sa ma duc , ca sta la 3 blocuri distanta
In alta ordine de idei,noi ne-am hotarat sa facem bb 2 cand implineste Maya 2 anisori, deci o sa merg cu CM-ul in continuare
Am prins-o azi cu maxilarul "la vedere" si-am vazut ca i-au crapat alti 2 dinti de sus (stg si dr incisivilor- care nu stiu acum cum se numesc_....dar se vad perfect in acest emoticon)....6 dinti in 2 luni
Si avem si niste poze de azi

all

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Noi am luat scutele de apa Huggies adica astea din Real http://www.littleswimmers.com/na/

Pisik, merg maine si daca mai sunt iti iau, ok ?!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Simina, ce ati mai crescut !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu (03.03.09)

Mergi la inceput