Ghiocei de mart.apr 09 -(222)Felicitari Alina!!
Raspunsuri - Pagina 13
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Hellou !! Eu astazi am avut o zi urata pt ca a trebuit sa dau telefoane - stanga si dreapta tarii ca sa gasim un chirurg cardiolog de copii ca sa o poata opera pe o fetita de 10 zile a unor amici de-ai mei care sunt de miercuri in Cluj unde nu i-a bagat nimeni in seama adica abia azi cand fetita nu mai respira bine se chinuie sa ii trimita undeva sa o opereze si culmea e ca trebuie sa-si caue ei medic !! Asa ceva doar la noi cred ca se intampla !!! Din pacate inca nu s-a rezolvat problema, adica au gasit medic in Tg Mures dar nu se pun de acord cu cei din Cluj care ii mai iau si de sus pe saracii ! Imi pare asa de rau ca nu sunt acolo ca stergeam pe jos cu cei de acolo si chemam si toate televiziunile (ceea ce pot face si de aici si cred ca o voi face )In rest, ploua again aici chiar cand ma pregateam sa iesim, noroc ca am baut cafeaua de dimineata in centru la joaca cu gasca InaPreda, esti o persoana deosebita si originala in interior si exterior !! Sa fie clar !! Jambo Asteptam cu interes pozele !! ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu |
Doamne cite povesti de groaza!
Imi pare sincer rau pentru prietenii tai; doctori ca ai nostri, sigur nu gasesti altundeva; sper sa gasiti chirurgul potrivit si povestea sa aiba un final fericit.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Novus, multu' de urari SI de "complimentarile" categorice care nu lasa loc de replica ![]()

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
petrean spune:
ziua buna..s-au mai linsitit apele si la noi..si am intrat sa va dau ceva de baut..si o felie de tort..ca e ziua sotului meu azi

Ina, La multi ani si sotului tau, sa fie sanatos si sa va fie alaturi 100 ani
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
novus spune:
Petrean
sotului tau
!! Sa fiti fericiti impreuna mereu
!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu
(03.03.09)
anca_nicolae spune:
novus
prietenii tai sa mearga neaprat la tg mures, la noi pe scara e un baiat [acu are 13 +] si cand era in burtica au depistat la 7 luni ceva la inimioara, l-au scos repede cu ceza, si apoi, parintii l-au dus la tg mures, l-au operat si e fff bine. Acum, dupa N ani, doar i-a schimbat bateria de la simulator, insa in rest e totul ok! Sa mearga cu incredere acolo! Succes mult!
Ploaia de noiembrie de la donsoara IlincaM v-a aburit ecranul mazgalit de titi ian si nu ati remarcat ce am scris azi mai devreme, ca azi e ziua celor 2 Daviduti... Las ca le mai zic eu inca 1 data La multi ani, ca fiind "printre mamele tinere si invidiate
:))))" e clar ca urarea mea poate fi reprezentativa pt toata gasca!
boss si mutzu!!!!
petrean la multi ani sotului tau si bravo ca sunteti toti bine!!!
.
Si acum...., tre sa inchid calcu si sa merg la treaba, pentru ca pisoiul [apropo, eu nu prea vad mare lucru pe sub coada, am ceva dubii, tre sa merg iarasi la vet :)))], deci dragul pisoi..., a ramas din greseala inchis in casa [fara acces la balcon] si... a udat cateva haine..., daaar nu din alea de cosul de rufe murdare, nuu, din alea pregatite pt calcat
. Dragul de el, vedeti ce mama blanda si AP sunt? ![]()
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
novus spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae novus prietenii tai sa mearga neaprat la tg mures, la noi pe scara e un baiat [acu are 13 +] si cand era in burtica au depistat la 7 luni ceva la inimioara, l-au scos repede cu ceza, si apoi, parintii l-au dus la tg mures, l-au operat si e fff bine. Acum, dupa N ani, doar i-a schimbat bateria de la simulator, insa in rest e totul ok! Sa mearga cu incredere acolo! Succes mult! |
Pai acolo vor sa mearga doar ca nu e asa simplu
adica pana nu ii accepta un medic de acolo, nu pleaca ambulanta cu ei, fetita e la aparate conectata deci nu o pot duce altfel !!Sper sa fie totul bine ca m-am saturat de vesti din astea in ultima saptamana

anca_nicolae spune:
Vrei sa intreb acum pe vecinul de sus despre numele medicului? ca pot afla in 5 min.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
Ilinca_M. spune:
Care-i faza, Anca, e sfantul David sau ce, ca nu m-am prins?
Daca-i asa, La Multi Ani! si de la mine
Of, Novus, mi se face pielea de gaina cand aud de asemenea lucruri
Sper sa fie totul bine cu fetita!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
novus spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Vrei sa intreb acum pe vecinul de sus despre numele medicului? ca pot afla in 5 min. Poze cu noi Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor ![]() |
Probabil e vorba de dr Suciu care tocmai e in concediu

denisamada spune:
Ce liniste pe-aici!
Fuseram la shopping azi!
I-am lua fetei canutza cu pai, ca a invatat-o soacra-sa.
Cum am luat-o de pe raft a si inceput sa traga din ea!
Ne-am luat scutece "subacvatice", okelari de soare si mami un nou costum de baie.
Ne pregatim de maaaaaare!!!!
Ana, ne-ai omorat cu pozele de la mare! Le-am mai vazut o data, si cu motanul! 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

!! Sa fie clar !!