Ghiocei de mart.apr 09 -(222)Felicitari Alina!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Noi am luat scutele de apa Huggies adica astea din Real http://www.littleswimmers.com/na/

Pisik, merg maine si daca mai sunt iti iau, ok ?!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu (03.03.09)

saru'mana....am Real-ul chiar langa mine

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Tufete cucuiete, viitoare calatoare la mare (atunci am sa va invidiez eu pe voi!), mai bine luati un scutec refolosibil, dati vreo 40-60 ron pe unul, dar e mai practic decat alea de unica folosinta. Eu am fost foarte multumita de ala al lui Andrei. L-am folosit doar la piscina( desi rusii nu se sinchisesc sa le puna copiilor scutec!), pe plaja am fost naturalisti, si ne-am aratat nudul cui a vrut sa-l vada

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Novus www.flickr.com/photos/31088780@N05/4663713437/" target="_blank">asta-i Pufy al meu???????.....umbla haimana si eu nu stiu?????

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Ina, noi suntem cam unite-n cujet si-n simtiri, ca si mie mi-s tare dragi zvarlugile astea de mamici tinere. Am toata admiratia pentru felul in care dau tineretii lor un sens adevarat, prin minunile lor de copii si prin felul in care au ales sa-si traiasca varsta!Eu recunosc ca n-am fost in stare de asa ceva si acum tare-mi pare rau, ca bine ar fi fost sa fi facut vreo trei pui mici pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, noi avem asa : 2 costume baie, 1 slip impermeabil + 12 scutece impermeabile sunt convinsa ca o sa-i purtam doar la poze sau la piscina putin !
A propos de piscina, am vazut ca aveti crocsi in picioare, era nevoie ? aluneca in zona aceea ? ca eu am primit unii dar ne sunt mari si nu stiu daca sa-i mai iau sau nu ceva incaltaminte de plaja, ce zici e nevoie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Tufete cucuiete, viitoare calatoare la mare (atunci am sa va invidiez eu pe voi!), mai bine luati un scutec refolosibil, dati vreo 40-60 ron pe unul, dar e mai practic decat alea de unica folosinta. Eu am fost foarte multumita de ala al lui Andrei. L-am folosit doar la piscina( desi rusii nu se sinchisesc sa le puna copiilor scutec!), pe plaja am fost naturalisti, si ne-am aratat nudul cui a vrut sa-l vada

Eu nu pot sa o las la randunica goala ca nu stiu cand imi face surpriza, si as vrea sa o bag in piscina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Novus www.flickr.com/photos/31088780@N05/4663713437/" target="_blank">asta-i Pufy al meu???????.....umbla haimana si eu nu stiu?????

Mai nu stiu ce sa zic, e mascota unei firme care se ocupa de modelling ne-au agatat sa-i facem Alexandrei niste poze profi pt reclame, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Da, da si io m-am zgait azi la niste papucei de-aia de plaja pt pitic, dar am zis ca oricum nu o sa stea cu ei... Trebe sa ne dotam cu ei?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:

Anaan, noi avem asa : 2 costume baie, 1 slip impermeabil + 12 scutece impermeabile sunt convinsa ca o sa-i purtam doar la poze sau la piscina putin !
A propos de piscina, am vazut ca aveti crocsi in picioare, era nevoie ? aluneca in zona aceea ? ca eu am primit unii dar ne sunt mari si nu stiu daca sa-i mai iau sau nu ceva incaltaminte de plaja, ce zici e nevoie?

O, pai voi sunteti dotate la marele fix! De fapt, top modelele au tone de tinute...e normal...tre' sa-si etaleze nuriiinvesmantate cat mai divers!

Da, neaparat crocsi sau ceva de genul pentru zona piscinei (e alunecos, Andrei mi-a tras un drag de tranta); in plus, sunt practici si pe plaja, ca nisipul se incinge destul de rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

Mai nu stiu ce sa zic, e mascota unei firme care se ocupa de modelling ne-au agatat sa-i facem Alexandrei niste poze profi pt reclame, etc

Haaa... azi la shopping ne tot arata Adela cu indarjire in sus, cand ne uitam... era un poster mare (reclama la ceva bebelushesc) cu o fetita care semana tare-tare cu Alexandra. Tare s-a bucurat sa o vada!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput