Ghiocei de mart.apr 09 -(222)Felicitari Alina!!
Raspunsuri - Pagina 15
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Noi am luat scutele de apa Huggies adica astea din Real http://www.littleswimmers.com/na/ Pisik, merg maine si daca mai sunt iti iau, ok ?! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu |

saru'mana....am Real-ul chiar langa mine
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Anaan spune:
Tufete cucuiete, viitoare calatoare la mare (atunci am sa va invidiez eu pe voi!), mai bine luati un scutec refolosibil, dati vreo 40-60 ron pe unul, dar e mai practic decat alea de unica folosinta. Eu am fost foarte multumita de ala al lui Andrei. L-am folosit doar la piscina( desi rusii nu se sinchisesc sa le puna copiilor scutec!), pe plaja am fost naturalisti
, si ne-am aratat nudul
cui a vrut sa-l vada![]()
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
simina_kin spune:
Novus www.flickr.com/photos/31088780@N05/4663713437/" target="_blank">asta-i Pufy al meu???????

![]()
.....umbla haimana si eu nu stiu?????
fericita de
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Anaan spune:
Ina, noi suntem cam unite-n cujet si-n simtiri
, ca si mie mi-s tare dragi zvarlugile astea de mamici tinere
. Am toata admiratia pentru felul in care dau tineretii lor un sens adevarat, prin minunile lor de copii si prin felul in care au ales sa-si traiasca varsta!
Eu recunosc ca n-am fost in stare de asa ceva si acum tare-mi pare rau, ca bine ar fi fost sa fi facut vreo trei pui mici pana acum.
novus spune:
Anaan, noi avem asa : 2 costume baie, 1 slip impermeabil + 12 scutece impermeabile
sunt convinsa ca o sa-i purtam doar la poze sau la piscina putin !
A propos de piscina, am vazut ca aveti crocsi in picioare, era nevoie ? aluneca in zona aceea ? ca eu am primit unii dar ne sunt mari si nu stiu daca sa-i mai iau sau nu ceva incaltaminte de plaja, ce zici e nevoie? 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu
(03.03.09)
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Anaan Tufete cucuiete, viitoare calatoare la mare (atunci am sa va invidiez eu pe voi!), mai bine luati un scutec refolosibil, dati vreo 40-60 ron pe unul, dar e mai practic decat alea de unica folosinta. Eu am fost foarte multumita de ala al lui Andrei. L-am folosit doar la piscina( desi rusii nu se sinchisesc sa le puna copiilor scutec!), pe plaja am fost naturalisti Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Eu nu pot sa o las la randunica goala ca nu stiu cand imi face surpriza
fericita de
novus spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Novus www.flickr.com/photos/31088780@N05/4663713437/" target="_blank">asta-i Pufy al meu??????? ![]() ![]() fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009![]() Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |

Mai nu stiu ce sa zic, e mascota unei firme care se ocupa de modelling

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu
denisamada spune:
Da, da si io m-am zgait azi la niste papucei de-aia de plaja pt pitic, dar am zis ca oricum nu o sa stea cu ei...
Trebe sa ne dotam cu ei? 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
| citat din mesajul lui novus Anaan, noi avem asa : 2 costume baie, 1 slip impermeabil + 12 scutece impermeabile A propos de piscina, am vazut ca aveti crocsi in picioare, era nevoie ? aluneca in zona aceea ? ca eu am primit unii dar ne sunt mari si nu stiu daca sa-i mai iau sau nu ceva incaltaminte de plaja, ce zici e nevoie? ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu |
O, pai voi sunteti dotate la marele fix! De fapt, top modelele au tone de tinute...e normal...tre' sa-si etaleze nurii
invesmantate cat mai divers!Da, neaparat crocsi sau ceva de genul pentru zona piscinei (e alunecos, Andrei mi-a tras un drag de tranta); in plus, sunt practici si pe plaja, ca nisipul se incinge destul de rau!
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus![]() ![]() ![]() Mai nu stiu ce sa zic, e mascota unei firme care se ocupa de modelling ![]() ![]() |
Haaa... azi la shopping ne tot arata Adela cu indarjire in sus, cand ne uitam... era un poster mare (reclama la ceva bebelushesc) cu o fetita care semana tare-tare cu Alexandra. Tare s-a bucurat sa o vada!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute