Ghiocei de mart.apr 09 -(222)Felicitari Alina!!
Raspunsuri - Pagina 16
Anaan spune:
Denisa, si eu am crezut ca nu-i tine Andrei in picioare nicio secunda, dar n-a fost asa; chiar i-a preferat celorlalti papuci. Sa luati insa din cei cu bareta la spate, sa nu cada din picior.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
O, pai voi sunteti dotate la marele fix! De fapt, top modelele au tone de tinute...e normal...tre' sa-si etaleze nurii invesmantate cat mai divers!Da, neaparat crocsi sau ceva de genul pentru zona piscinei (e alunecos, Andrei mi-a tras un drag de tranta); in plus, sunt practici si pe plaja, ca nisipul se incinge destul de rau! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Senc iu

! O sa vad ce gasesc potrivit pt labutele manechinului care sunt cam de elefantel www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Da, neaparat crocsi sau ceva de genul pentru zona piscinei (e alunecos, Andrei mi-a tras un drag de tranta); in plus, sunt practici si pe plaja, ca nisipul se incinge destul de rau! |
Aha... am bagat la cap. Sa ne dotam.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
citat din mesajul lui novus![]() ![]() ![]() Mai nu stiu ce sa zic, e mascota unei firme care se ocupa de modelling ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu |
Asa, deci debuteaza oficial cariera frumoasei noastre!

Anaan spune:
Simina, deci ranjita mica se-ntretine cu celebritati!
Mai, mai!
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Simina, deci ranjita mica se-ntretine cu celebritati! ![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Aha, mi se parea mie ca o stiu pe d-na din poza
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu
novus spune:
Anaan, cand ai vreme si chef mai ales imi prezinti un pic meniurile de pici de la Duni ? asa informativ ce si cum au pe acolo ...
Si mai povesteste-ne de pe acolo orice, ca tare mi-a placut ce ne-ai spus pana acum , parca ma si vedeam acolo

(03.03.09)
Anaan spune:
Novus, sper sa se rezolve lucrurile cu fetita amicilor tai! Ma doare sufletul cand aud de asa ceva!
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Denisa, si eu am crezut ca nu-i tine Andrei in picioare nicio secunda, dar n-a fost asa; chiar i-a preferat celorlalti papuci. Sa luati insa din cei cu bareta la spate, sa nu cada din picior. Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Voi de unde ati targuit crocsii ?

!