Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Annyal-am vazut si eu pe simpaticul inotator..dar eu am o curiozitate: cum il speli daca el e scufundat in apa?? Nu de alta , dar am comqndat si eu colacel si vreau sa stiu inainte de a-l folosi..fara sa fac experimente si sa-l sprii pe Codrin

Honey, stai tu linistita cu dintisorii ca nu e chiar asa...sant copii care se manifesta ziua, nu neaparat noaptea..de ex Lucas al meu...cateodata mai striga prin somn, dar nu se trezea..
Mai rau e la maselute si canini, dar pana atunci te inveti

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Honey - nu e neaparat sa planga la dintisori, eu n-am avut probleme.
Mie acum imi mananca nervii, zici ca le ies toate maselele odata .

Nino - imi pare rau de incurcatura . Noi ne ducem in Albena, si am rezervat direct prin hotelul de acolo.
Cei de la agentie ne dadeau 2 camere cu 1400 eur, iar la hotel am luat cu 1078 eur, deci mult mai bine.
Cred ca asa o sa fac si anul viitor, cer un pret si de la hotel, ca vad ca e mai ieftin.

Cu conditia sa nu dormim pe plaja anul asta, binenteles .

Iar au trezit bebelusul, iar ma duc sa o mufez....

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

fetelor,
vad ca ati scris nu gluma de aseara!
Andira distractie placuta la concert!
Miria multumim frumos pentru vorbele intelepte! Clar e ceva in aer, Petru nu a mai plans asa de cand cu vremurile de colici! azi e mult mai bine, m-am organizat din timp, i-am dat Bonisan si jumate de supozitor cu glicerina si a facut un kk de s-a murdarit jumate de spate. dupa aceea sa vezi chiote si veselie pe capul lui! acum a adormit, fug si eu poate dorm o ora.

sa nu uit, Ella am vazut poze tare faine cu printul tau! Foarte frumos, foarte elegant!

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Honey, am inteles gresit, credeam ca te sperie dintisorii...apoi cu hibernarea fi happy ca nu e de durata

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Am culcat-o iar. Poate reuseste sa doarma macar 15 min, pana la urmatorul racnet al lui Nati.
Pentru orice eventualitate, am pus si masina de spalat, poate acopera tipetele...

Miria - pana la urma veniti la inot?
Tocmai am auzit azi o mamica vorbind la telefon, si gasise undeva 12 sedinte de inot cu 150 lei, dar n-am indraznit sa intreb unde , dar mai caut si eu, dupa ce termina aici, ca vad ca le place.

Annya - ce tare e Raducu!!!
Mi-au placut pozele, si vad ca nu-i e frica deloc, ii place, asa-i? Colacelul e special pt bebelusi, nu?

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Am vazut poze cu MaraRebi , ai 2 copilasi tare frumosi..Si tu mami, esti chiar neserioasa sa ne si spui ca ai 55 kg...Aoleu cat Montinac trebuie sa mai tin...

Multam' frumos, Anca! Ma simt, ca si voi, binecuvantata cu doi copii frumosi si sanatosi.
Regimul alimentar incearca sa-l personalizezi... banuiesc ca e mai simplu de tinut. Elimina, un timp, prajelile, tocaturile; fa diverse tipuri de salate... sigur vei ajunge la silueta pe care ti-o doresti, desi mie mi-a placut tare mult cum aratai in pozele de la botezul lui Codrin.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Honey am facut o greseala. In loc sa transfer in cont 240 ron pentru ERgo am transferat 415 ron. Te rog cind ajung banii sa imi transferi inapoi suma in plus. Plingea David si nu stiu cum a ramas selectat pe suma cind bagam parola de la semnatura. OFFFFFF! E prima data cind mi se intimpla!!![bang]

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

De ieri tot citesc, dar nu mai apuc sa scriu.

ELLANIKO- vad ca ai aparut, ca te dadeam disparuta. Pai se poate sa lipsesti tu cateva zile, sa nu stim nik? [:D.In privinta colacelului, sa stii ca nu e strans la gatut, ne-am luat mai multe de pe forum de la o tipa, asa ca poti sa arunci un ochi la semnatura sa-l vezi si pe David cum da din bulanase.Bebe Geo mi se pare ca seamana din ce in ce mai mult cu tine].

ANNYA- vazut inotatorul scump foc. Tu intrebai de ochisori, ca nu mai stiu exact. Al meu a avut conjunctivita si i-am dat Tobrex si Netacina si picaturi de laptic direct din san.

DAYANARA-vazut pozici, erai dulcica foc cu obrajorii aia .

BABYANGEL-eu nu-l spal cand e cu colacelul ,ca nu pot. De obicei la pranz il pun sa inoate si seara baita.

Fug ca s-a trezit piticul.

ALINA - o sa-ti las putin mai tarziu un PM

Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010

AM SI EU COLAC:
http://family.webshots.com/photo/2252883460105762323FxSIwC

POZE DE LA BOTEZ http://community.webshots.com/album/577871762vhGPQy
Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fete!
Am aparut si noi de la cumparaturi. Azi imi programasem piata si cumparaturi diverse, dar nu-mi mai faceam iluzii, ca nu stiu niciodata ce apare din cauza alor mei.
Dar uite, ca am avut noroc.
Mi-am luat ce-mi trebuie si am spanzurat toti banii. As mai fi avut de luat, dar mi-am pus frau ca n-or fi zilele intrate in sac.

Daca tot v-am auzit vorbind de dozatorul de lapte, mi-am luat si eu unul pentru 3 bibicuri. Dar faceti-ma sa inteleg....apa este deja masurata in sticla doar rastorn peste ea laptele, nu?

In fine, luai si din asta, na!

Acuma, fiind racoare si bine, ar trebui sa ma apuc de gatit, dar sunt lenesa rau, asa ca voi dormi nitel.

ANNYA - Tare simpatic RADUCU cu colacelul de gat1 Multumesc de pozitze!

ANDIRA - Da, vom veni, dar sa ia concediu sotul, ca sa se duca el cu ea la bazin, ca eu nu pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANCA - Nu cred ca se pune problema spalatului in cada. Il lasi acolo sa se balaceasca, sa se dezmorteasca, sa se joace.
Baita propriu-zisa tot in cadita lui i-o faci.

Mergi la inceput