Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - intrebare, pls: cam cat mananca Silvana la o masa?
Nu stiu cat sa-i las lui Iris, si Silvana e cea mai apropiata ca varsta, care bea LP, si deci care are masuratorile deja facute .
Multam!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Delia, Mriaam inteles..colacelul e pt sport..
Miriaexact asa se procedeaza..apa e masurata in bine, in incalzitor..si doar pui doza de lapte..sau daca apa e in termos, masori apa pe loc.

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

[quote]citat din mesajul lui andira

Honey - nu e neaparat sa planga la dintisori, eu n-am avut probleme.
Mie acum imi mananca nervii, zici ca le ies toate maselele odata .

Nici eu, cu Bianca n-am simtit ce inseamna sa-i iasa dintii! Nici ziua, nici noaptea. Acum insa.... Si chiar i-au mai iesit 2 masele! Din cele care ar trebui sa-i iasa pe la 6 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Scuze a sunt asa vajaita!!! am intrat sa citesc repede, am vazut ca imi daduse child add pe mess si cand am intrat de pe mail pe messenger nu am mai vazut-o in lista!!!

Child pls mai da-mi odata add sau va rog ziceti-mi careva id`ul ei!!!

Andira iertare!!! eu scriu fara cratime cand e intuneric in camera si imi e f greu sa le caut pe bajbaite!! promit sa ma stradui!!! sorry:(

am fugit la inot!! vb deseara fete cucuiete!! va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

fetelor,
de unde ati luat voi ergo? nu am apucat sa recuperez capitolele din urma...

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gaby - nu era vorba de asta, stai calma, si eu gresesc cand sunt pe fuga, am si zis. Altceva spuneam eu .

Marina, Cenia, Nino, Delia, Miria - intrebare: voi mai culcati picii dupa-amiaza? Si la ce ora se culca seara?
Mie imi ies peri albi seara la culcare, e o chitaiala de nu se poate. Daca nu stau sa le pazesc, si asta poate sa insemne si 30 min, nici gand sa se culce singure. Bufonul mic Nati o antreneaza si pe Irina, si sunt in stare sa o trezeasca si pe Iris cu harmalaia.
Asa ca azi de ex nu le-am mai culcat dupa-masa, si sper ca diseara la 9 in 10 min sa cada. Sunt singura cu toate 3, si altfel ma fac creata...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Miria te intrebasem daca ar putea sotul meu sa se duca cu Bia la medicul homeopat. Adica sa nu-l intrebe lucruri ref la copil pe care un barbat nu le-ar cunoaste. Pt ca mi-ar fi greu sa ma duc si eu, dar daca altfel nu se poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

alina astept filmuletele cu nerabdare

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Numai ca a picat netul si am luat-o de la capat.
Las calculatorul deschis in noaptea asta, si vad maine ce s-a copiat.
Tu ce filmulet ai vazut?

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

doar Vorbirea, esr singurul care mai era disponibil

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Andira m-ai lovit! Aici e marea mea pb. Fi-mea nu se culca decat pe la 12 noaptea. S-a obisnuit sa o culc eu, adica sa-i citesc, spuneam rugaciunea si dormeam cu ea pana adormea ea. Dupa care ma trezeam si plecam la mine. De cand o culca tati, e mai nasol, pt ca el, daca se aseaza langa ea, adoarme primul si trebuie sa fie si el gata de culcare, adica se face f tarziu. Mai nou, o culca si ii spune ca daca nu adoarme pana vine el nu se mai uita la desene a doua zi. Dar asta n-are niciun efect. Asa ca prefer sa o las dupa-amiaza sa doarma mai mult, asta inseamna si 3 ore, dupa care o trezesc, pt ca dc ar fi dupa ea... ar mai dormi. Nu inteleg cum poate dormi atat la pranz si seara zici ca e titirez. Zilele trecute nu dormise deloc la pranz, s-a dus si la dansuri si la 12 noaptea nu dormea. Chiar nu pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MARINA - Scuze, da, se poate duce si singur sotul tau. Este asa de speciala tipa de n-o sa spuna nimic chiar daca ii ingreunezi consultul. Daca vrea neaparat sa stie ceva in plus de ce stie sotul tau, vorbiti prin telefon.

La mine a venit acasa, deci poti incerca si varianta asta, doar s-o luati.

Mergi la inceput