Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
andira spune:
Dayanara - intrebare, pls: cam cat mananca Silvana la o masa?
Nu stiu cat sa-i las lui Iris, si Silvana e cea mai apropiata ca varsta, care bea LP, si deci care are masuratorile deja facute .
Multam!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
babyangel spune:
Delia, Mriaam inteles..colacelul e pt sport..
Miriaexact asa se procedeaza..apa e masurata in bine, in incalzitor..si doar pui doza de lapte..sau daca apa e in termos, masori apa pe loc.
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
rmkristine spune:
[quote]citat din mesajul lui andira
Honey - nu e neaparat sa planga la dintisori, eu n-am avut probleme.
Mie acum imi mananca nervii, zici ca le ies toate maselele odata .
Nici eu, cu Bianca n-am simtit ce inseamna sa-i iasa dintii! Nici ziua, nici noaptea. Acum insa.... Si chiar i-au mai iesit 2 masele! Din cele care ar trebui sa-i iasa pe la 6 ani.
GabyHila spune:
Scuze a sunt asa vajaita!!! am intrat sa citesc repede, am vazut ca imi daduse child add pe mess si cand am intrat de pe mail pe messenger nu am mai vazut-o in lista!!!
Child pls mai da-mi odata add sau va rog ziceti-mi careva id`ul ei!!!
Andira iertare!!! eu scriu fara cratime cand e intuneric in camera si imi e f greu sa le caut pe bajbaite!! promit sa ma stradui!!! sorry:(
am fugit la inot!! vb deseara fete cucuiete!! va pup!!!
greenfrog spune:
fetelor,
de unde ati luat voi ergo? nu am apucat sa recuperez capitolele din urma...
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
andira spune:
Gaby - nu era vorba de asta, stai calma, si eu gresesc cand sunt pe fuga, am si zis. Altceva spuneam eu .
Marina, Cenia, Nino, Delia, Miria - intrebare: voi mai culcati picii dupa-amiaza? Si la ce ora se culca seara?
Mie imi ies peri albi seara la culcare, e o chitaiala de nu se poate. Daca nu stau sa le pazesc, si asta poate sa insemne si 30 min, nici gand sa se culce singure. Bufonul mic Nati o antreneaza si pe Irina, si sunt in stare sa o trezeasca si pe Iris cu harmalaia.
Asa ca azi de ex nu le-am mai culcat dupa-masa, si sper ca diseara la 9 in 10 min sa cada. Sunt singura cu toate 3, si altfel ma fac creata...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
rmkristine spune:
Miria te intrebasem daca ar putea sotul meu sa se duca cu Bia la medicul homeopat. Adica sa nu-l intrebe lucruri ref la copil pe care un barbat nu le-ar cunoaste. Pt ca mi-ar fi greu sa ma duc si eu, dar daca altfel nu se poate...
andra_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Numai ca a picat netul si am luat-o de la capat. Las calculatorul deschis in noaptea asta, si vad maine ce s-a copiat. Tu ce filmulet ai vazut? POZE RECENTE ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
doar Vorbirea, esr singurul care mai era disponibil
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
rmkristine spune:
Andira m-ai lovit! Aici e marea mea pb. Fi-mea nu se culca decat pe la 12 noaptea. S-a obisnuit sa o culc eu, adica sa-i citesc, spuneam rugaciunea si dormeam cu ea pana adormea ea. Dupa care ma trezeam si plecam la mine. De cand o culca tati, e mai nasol, pt ca el, daca se aseaza langa ea, adoarme primul si trebuie sa fie si el gata de culcare, adica se face f tarziu. Mai nou, o culca si ii spune ca daca nu adoarme pana vine el nu se mai uita la desene a doua zi. Dar asta n-are niciun efect. Asa ca prefer sa o las dupa-amiaza sa doarma mai mult, asta inseamna si 3 ore, dupa care o trezesc, pt ca dc ar fi dupa ea... ar mai dormi. Nu inteleg cum poate dormi atat la pranz si seara zici ca e titirez. Zilele trecute nu dormise deloc la pranz, s-a dus si la dansuri si la 12 noaptea nu dormea. Chiar nu pricep.
miria_cristina spune:
MARINA - Scuze, da, se poate duce si singur sotul tau. Este asa de speciala tipa de n-o sa spuna nimic chiar daca ii ingreunezi consultul. Daca vrea neaparat sa stie ceva in plus de ce stie sotul tau, vorbiti prin telefon.
La mine a venit acasa, deci poti incerca si varianta asta, doar s-o luati.