Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anca

irina tetinele numarul 2 de dr brown sunt de la 3 luni in sus, acum fiecare cum ii place, stiu o fetita care a baut cu nr 1 pana la 2 ani si bea bine ca e f grasa, deci nu e musai sa le schimbi, altii cu numarul 2 trag mult aer si nu mananca deloc, simt ca le vine mult si inghit si aer pe langa

azi noapte m.a spart silvana, noaptea asta a facut cat toate de cand s.a nascut, mi.am adus aminte de ivan :)))
s.a frichinit pana la 2 noaptea cand a dat.o in plans si a tinut.o pana la 4 dimineata de.s chiauna
eu sper sa aibe program gen 24 cu 48 ca nu mai pot

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Am apucat sa-l vad doar pe Raducu care inoata si e superb Annya ptr un iepuric asa frumos.

Ieri Riccardo a facut primul vaccin , de fapt sunt 6 in 1, asa se fac aici! Poliomieltita, hepatita b, tetanos , meningita si inca 2 care nu-mi vin acum in minte. urmatoarul vaccin va fi la 4 luni. Pana acum n-a facut febra, e inca in limitele normale desi catre limita superioara...adica 37.7 rectal. i-am bagat preventiv un supozitor cu paracetamol cum mi-a recomndat pediatra.

Mama mai are un pic si pleaca, marti are avionul...Mersi Vladi ptr sfaturi, pana la urma s-a mai dat pe brazda si ne-am mai relaxat si noi. Am reusit sa iesim la plimbare cu motocicleta, am fost la cina doar noi doi...am bantuit pe strazi mancand inghetata si facand planuri de viitor asa cum faceam cu un an in urma! Eram un pic nostalgici vazand cat de drastic s-a schimbat viata noastra dar dupa cateva secunde de nostalgie deja ni se facuse dor de Riccardo si am dat fuguta acasa sa vedem ce face odorul

Riccardo creste vazand cu ochii si e tot mai fomila ...ma lupt mult sa am suficient lapte caci as vrea sa-l alaptez macar 4 luni. mananc , beau, ma odihnesc, iau suplimente homeopatice si abia abia fac fata caci tot trebuie sa-i mai dau un supliment de LP seara , cam 100-150 ml. asta in conditiile in care el bea cam un litru de lapte in 24 de ore.

Si-a redus numarul de mese de la 7 la 6 chiar 5 in 24 de ore. seara mananca pe la 22.30 ultima masa si doarme pana la 5 am . papa din nou si doarme iar, dar mai agitat caci are multe gaze de eliminat..., pana pe la 8.30 . pe timpul zilei nu doarme f mult, doar 2-3 reprize de 30 minute fiecare.si asta ma cam lasa fara energie. cand va pleca mama o sa-i simt lipsa din pct asta de vedere, caci cu ea aici mai reuseam sa atipesc un pic la pranz...

Laptopul meu e mort! n-am reusit sa-l resuscitez si fiind vechi de 2 ani si ceva nu cred ca merita sa dau 150 euro sa-l repar asa ca-l folosesc pe al sotului cand pot si mai astept pana cumpar unul nou.

Va pup pe toate cu drag si sa aveti o vara superba!

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna!
Se pare ca a fost ceva in atmosfera asta-noapte si Albert a plans noaptea pe la 3, de nici tzitzi nu a mai vrut!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Anca, da, tb downloadat filmuletul.
Sunt 6..dar cel de-al doilea nu-l m gasesc, asa ca uploadez iar.
Il voi pune pe prima pagina, sa nu se piarda.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana -- nu ma speria. Deci poate sa- i apuce asa din senin si pe copii calmi?

Child - e ceva in aer in toata Europa de a ajuns si la Roxi si la tine

Maya a dormit 23 - 8 , papat somn, trezit la 11,30 papat , acum doarme

Annya - am vazut inca un baietel bronzat ca cel al Ancai

lilake parca tu intrebai de Similac??Am vazut ieri in farmacie

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multi ani, mami25_7!
Sa fii sanatoasa si mereu fericita!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Multumim pentru pupici si transmitem si noi "la multi ani!!!" pentru Mami25_7.

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze Raducu inotatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Radu mamii baietel
Ce-ti mai place-n colacel
Radu mamii, Raduuleee!!!

ce frumos sta Radu in cada!!!!Si ce frumos e el!!!Ia intreaba-l nu-l strange colacul ala prea tare la gatuletz?

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

DENISA nu rade ca ceva-ul ala din aer poate ajunge si la Bucuresti, cam bate vantul .
Ma faci invidioasa cu dormitul asta al Mayei. Auzi la ea, de la 23 la 8!

Ma plangeam pentru ca niciodata Albert nu a plans noaptea, chiar daca se trezeste, mananca si doarme. Dar sa planga asa isteric...ma face sa ma gandesc la dintisori, ca prea isi freaca degetelele de gingie.

Chiar ROXANA, eu de ce nu te am in lista de mess?

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Child pe mine ma SPERIE !!! Zici ca hiberneaza de cand s-a racorit. Doarme si mananca atat.
Asa am o frica de dinti !!! Nici nu vreau sa ma gandesc

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput