Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ella - ai atins un punct sensibil...
De cand vad ca se scrie "i-mi", "eu a-si manca...", " eu v-a trebui sa..." si "voi a-ti merge..." incep sa ma gandesc ca poate s-au schimbat regulile de ortografie, o sa dau cautare pe google inainte de a mai scrie .
Sper sa nu va suparati pe mine, recunosc cu mana pe inima ca e foarte posibil sa o fi dat si eu in bara la un moment dat, din graba sau necunostinta de cauza, cu altele. Dar astea mi-au sarit in ochi .

Noapte buna, ma duc sa sforai langa iepuras.

PS. M-am hotarat, ma duc la concert! (multumesc pt pareri )

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

A plecat Coleman :((( sunt singurica o saptamana, noroc ca mai sunt ai mei aici pana miercuri...

Irina -- nici Jane nu se intoarce inca si suntem doar cu 10 zile mai mici ca voi. Nu iti face probleme

Babyangel -- pe mine nu ma ingrijoreaza deloc ca unii copii se trezesc sa pape noapta pana la 2 ani. Mi se pare normal sa lasi copilul in ritmul lui, nu sa il fortezi. Unii copii se trezesc doar pentru senzatia de a suge la sanul lui mami. Altora chiar le este foame, nu toti ne dezvoltam in acelasi ritm.

Ella -- si eu vorbesc asa cu Jane, ca parintii tai :) mi se pare tare dragut :)

Andira -- distractie placuta la concert!

Fug sa duc copiii la scoala -- azi e ultima zi, de acum incolo sa te tii, fratioare!!!!

Va pup

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am intrat ca s-a trezit Justina sa pape.
Merge filmuletul!

www.dump.ro/download.php?action=download&type=video&id=29259&act=" target="_blank"> Aici e primul. Pana pe la 9 mai uploadez unul.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Nu s-a trezit nimeni?
Va las -ua pt cand va treziti.
Al doilea filmulet m are 15%.
Merg sa m dorm 1 h pana se trezeste Ioana.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor. azi ma bag si eu la cafeluta.
fredelia multumesc .
ellanik citisem si eu gluma aia inainte de botez, si cand l-am botezat pe pitic cand l-m vazut cum se uita el super curios la noi, la preot, la lumini de zici ca vedea extraterestrii, mi-am amintit-o si chiar ma amuzam intrebandu-ma cam ce ar putea fi in mintea lui la varsta asta...
fetelor care stiti pt ce varste este tetina nr 2 de la dr brown? eu am primit niste biberoane de la dr brown si tetine nr 2 si nu stiu dc sunt bune pt 4 luni sau nu.
o zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

buna dimineata,

Ioanact, multumim de cafeluta si de filmiletz...dar trebuie sa-l downladez? ca nu am vazut nika...

Ehe fetele....nu am mai avut "discutii in contradictoriu" de cand eram gravi asa ca Alina, Ela...ATI SPART GHIATZA

Ela e grozav bebelunuhaios rau, fata. bulanase cu cretzi

dayanara am vazut si pozele voastre...ei, tu erai mi dulcica...brunetica si ochioasa, parca erai un pui de mongoleza..si acuma ai trasaturi mai..exotice cum zicea Ela Z(parca)

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

neata fetelor, vreau si eu o gurita de cafea.

ELA am vazut un pitic frumos foc, chiar bestial de frumos mai ales cand zambeste.
voi chiar trebuie sa mai faceti copii pt ca stiti reteta bine.

ANCA felicitari baschetbalistului, sa ramaneti tot asa si pe viitor.

pana la urma am cumparat si noi vaccinul PENTAXIM si marti o sa ma duc sa i-l faca.
acuma astept sa vedem daca vom putea face bcg-ul dupa o luna.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Neatza!

Delia - nu apucasem sa-ti raspund: nu ma pot duce cu bb la concert, desi la un moment dat imi trecuse prin cap.
Holograf nu e Rammstein, cred c-as imbolnavi bebelusul de nervi. Iar tati oricum nu cred ca ar fi de acord.

Am aflat ca vor canta spre seara, deci sper sa-i las doar o masa acasa.

Imi pare rau ca esti singura o saptamana, dar chiar sunt curioasa cum o sa fie cu toti 3 acasa, sa vad daca e la fel ca la mine .

Babyangel - razi tu razi, dar serios ca am zis ca sunt eu pe dinafara .
Bine, o sa mananc fursecurile cu gandul la tine, na!

Ma duc sa pregatesc picii de inot, azi mergem toti 5...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

vreau si eu cafea, desi de regula nu beau! Dar sunt cam chiauna pt ca fi-miu s-a frichinit toata noaptea. Are gaze saracutul cu tot gripe water-ul si sab simplex-ul pe care i le dau. Nu mai stiu ce sa-i dau.
Miria- te intrebasem eu de dr homeopat. Voiam sa te mai intreb ceva... Ar fi ok sa se duca sotul cu fi-mea? De ce intreb asta, pt ca el nu ar putea sa rasp la intrebari de genul cand s-a inceput diversificarea la copilul resp, pt ca nu le stie si stiu ca homeopatii mai intreaba si d-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Fetelor, aseara am inotat, am facut lungimi de cada si mi-a placut la nebunie. N-am zis nici pis, m-am relaxat la maxim!!! Vreti sa ma vedeti? Bagati un ochi la semnatura!
Va pupa, Raducu inotatorul!

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze Raducu inotatorul

Mergi la inceput