Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
babyangel spune:
Annyal-am vazut si eu pe simpaticul inotator
..dar eu am o curiozitate: cum il speli daca el e scufundat in apa?? Nu de alta , dar am comqndat si eu colacel si vreau sa stiu inainte de a-l folosi..fara sa fac experimente si sa-l sprii pe Codrin![]()
Honey, stai tu linistita cu dintisorii ca nu e chiar asa...sant copii care se manifesta ziua, nu neaparat noaptea..de ex Lucas al meu...cateodata mai striga prin somn, dar nu se trezea..
Mai rau e la maselute si canini, dar pana atunci te inveti![]()
Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
Botez Codrin
andira spune:
Honey - nu e neaparat sa planga la dintisori, eu n-am avut probleme.
Mie acum imi mananca nervii, zici ca le ies toate maselele odata
.
Nino - imi pare rau de incurcatura . Noi ne ducem in Albena, si am rezervat direct prin hotelul de acolo.
Cei de la agentie ne dadeau 2 camere cu 1400 eur, iar la hotel am luat cu 1078 eur, deci mult mai bine.
Cred ca asa o sa fac si anul viitor, cer un pret si de la hotel, ca vad ca e mai ieftin.
Cu conditia sa nu dormim pe plaja anul asta, binenteles
.
Iar au trezit bebelusul, iar ma duc sa o mufez....
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
greenfrog spune:
fetelor,
vad ca ati scris nu gluma de aseara!
Andira distractie placuta la concert!
Miria multumim frumos pentru vorbele intelepte! Clar e ceva in aer, Petru nu a mai plans asa de cand cu vremurile de colici! azi e mult mai bine, m-am organizat din timp, i-am dat Bonisan si jumate de supozitor cu glicerina si a facut un kk de s-a murdarit jumate de spate. dupa aceea sa vezi chiote si veselie pe capul lui
! acum a adormit, fug si eu poate dorm o ora.
sa nu uit, Ella am vazut poze tare faine cu printul tau! Foarte frumos, foarte elegant! 
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
babyangel spune:
Honey, am inteles gresit, credeam ca te sperie dintisorii...apoi cu hibernarea fi happy ca nu e de durata![]()
Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
Botez Codrin
andira spune:
Am culcat-o iar. Poate reuseste sa doarma macar 15 min, pana la urmatorul racnet al lui Nati.
Pentru orice eventualitate, am pus si masina de spalat, poate acopera tipetele... ![]()
Miria - pana la urma veniti la inot?
Tocmai am auzit azi o mamica vorbind la telefon, si gasise undeva 12 sedinte de inot cu 150 lei, dar n-am indraznit sa intreb unde
, dar mai caut si eu, dupa ce termina aici, ca vad ca le place.
Annya - ce tare e Raducu!!!
Mi-au placut pozele, si vad ca nu-i e frica deloc, ii place, asa-i? Colacelul e special pt bebelusi, nu?
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Am vazut poze cu MaraRebi , ai 2 copilasi tare frumosi ..Si tu mami, esti chiar neserioasa sa ne si spui ca ai 55 kg...Aoleu cat Montinac trebuie sa mai tin ... |
Multam' frumos, Anca! Ma simt, ca si voi, binecuvantata cu doi copii frumosi si sanatosi.
Regimul alimentar incearca sa-l personalizezi... banuiesc ca e mai simplu de tinut. Elimina, un timp, prajelile, tocaturile; fa diverse tipuri de salate...
sigur vei ajunge la silueta pe care ti-o doresti, desi mie mi-a placut tare mult cum aratai in pozele de la botezul lui Codrin.Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Erina spune:
Honey am facut o greseala. In loc sa transfer in cont 240 ron pentru ERgo am transferat 415 ron. Te rog cind ajung banii sa imi transferi inapoi suma in plus
. Plingea David si nu stiu cum a ramas selectat pe suma cind bagam parola de la semnatura. OFFFFFF! E prima data cind mi se intimpla!!![bang]

-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Delia13 spune:
De ieri tot citesc, dar nu mai apuc sa scriu
.
ELLANIKO- vad ca ai aparut, ca te dadeam disparuta. Pai se poate sa lipsesti tu cateva zile, sa nu stim nik? [:D.In privinta colacelului, sa stii ca nu e strans la gatut, ne-am luat mai multe de pe forum de la o tipa, asa ca poti sa arunci un ochi la semnatura sa-l vezi si pe David cum da din bulanase.Bebe Geo mi se pare ca seamana din ce in ce mai mult cu tine]
.
ANNYA- vazut inotatorul scump foc
. Tu intrebai de ochisori, ca nu mai stiu exact. Al meu a avut conjunctivita si i-am dat Tobrex si Netacina si picaturi de laptic direct din san.
DAYANARA-vazut pozici, erai dulcica foc cu obrajorii aia
.
BABYANGEL-eu nu-l spal cand e cu colacelul ,ca nu pot. De obicei la pranz il pun sa inoate si seara baita.
Fug ca s-a trezit piticul.
ALINA - o sa-ti las putin mai tarziu un PM
Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010
AM SI EU COLAC:
http://family.webshots.com/photo/2252883460105762323FxSIwC
POZE DE LA BOTEZ http://community.webshots.com/album/577871762vhGPQy
Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY
miria_cristina spune:
Buna, fete!
Am aparut si noi de la cumparaturi. Azi imi programasem piata si cumparaturi diverse, dar nu-mi mai faceam iluzii, ca nu stiu niciodata ce apare din cauza alor mei.
Dar uite, ca am avut noroc.
Mi-am luat ce-mi trebuie si am spanzurat toti banii. As mai fi avut de luat, dar mi-am pus frau ca n-or fi zilele intrate in sac.![]()
Daca tot v-am auzit vorbind de dozatorul de lapte, mi-am luat si eu unul pentru 3 bibicuri. Dar faceti-ma sa inteleg....apa este deja masurata in sticla doar rastorn peste ea laptele, nu?
In fine, luai si din asta, na!![]()
Acuma, fiind racoare si bine, ar trebui sa ma apuc de gatit, dar sunt lenesa rau, asa ca voi dormi nitel.![]()
ANNYA - Tare simpatic RADUCU cu colacelul de gat1 Multumesc de pozitze!
ANDIRA - Da, vom veni, dar sa ia concediu sotul, ca sa se duca el cu ea la bazin, ca eu nu pot.![]()
miria_cristina spune:
ANCA - Nu cred ca se pune problema spalatului in cada. Il lasi acolo sa se balaceasca, sa se dezmorteasca, sa se joace.
Baita propriu-zisa tot in cadita lui i-o faci.![]()

...