Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
ellanik spune:
Mirio , sa pui fata ca-i tare frumos,zau!Jur pe rosu!Io ti-l vazui la avatar.Cat despre poze pierdute eu m-am invatat.Le tin in mai multe locatii(avem 5 calculatoare in casa)si daca se strica unul...Oricum le pun pe dvd.Si dupa ascunse bine sa nu le arunci sotu'din greseala cand il apuca harnicia exacerbata!!!
frumshel!
Am poze noi!Intr-unele e pozat Geo cu protectie de cap pt spalare.de-aia care tine sa nu-i intre sampon in ochi.E haios rrau!Faza e ca in realitate el si rade cand o are pe cap insa cand vede camera sta serios.Regizor il fac,parol!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
andra_s spune:
miria, fato, ti-am mai spus ca esti multilateral dezvoltata, esti as si in teologie, da, stiu ca ai terminat o facultate si un master in domeniu, dar constat ca tu chiar ai fost la cursuri, bravo
alina astept filmuletele cu nerabdare
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s alina astept filmuletele cu nerabdare POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Numai ca a picat netul si am luat-o de la capat.
Las calculatorul deschis in noaptea asta, si vad maine ce s-a copiat.
Tu ce filmulet ai vazut?
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miria_cristina spune:
ANDRA - Saru'mana, dar nici nu stii cat am uitat!! Asa ca, nu ma lauda prea tare, ca ma rusinez.
miria_cristina spune:
ELLANIKO - Gata, m-ai omorat cu parabolica lu'fii-tu!!! E mortaaaaal!!
De unde i-o luasi?
dayanara spune:
ioanact nu merge linkul cu dezvoltarea pe luni
ella frumusel geo si creste repede si el nu se dezminte la inaltime
viziera de aia de baie caut eu pt ivan si nu am mai gasit la mothercare
eu te.am adaugat in yahoo cand eram gravide dar mi.ai dat eject :)) cred ca nu stiai ca.s eu ca stau pe yahoo.ul sotului mereu, acolo sunt toate fetele
miria pai eu in avatar la tine vazui doar o zana
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
denisa ah capac, da, capac din ala au si cele avent, eu am nuk si avent, alea nuk le tine intr.o cutie pt suzete si poti agata cutia de carucior
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
ellanik spune:
Din Carrefour de la Chicco e vreo 20 de ron.I-am luat-o ca e haioasa.Nu e exagerat de buna dar ne distram de minune cu el asa costumat!Mama zice ca ne-am facut jucarie!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Poveste fara sfarsit
ellanik spune:
Dayanara mai da o data invite.daca ai dat de pe al sotului...sigur i-am dat reject ca-s fomeie maritata si nu stau la discutii cu barbatii altora.Na!Ca nu stiam ca tu esti.Eu cand am dat invite am scris si cine mi-s.Ntz ntz ntz!Ce oameni dom'ne!sa intinda capcane sa ma bata uriasul meu chelos!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Poveste fara sfarsit
miria_cristina spune:
ROXANA - Uite, pun "special de la mine pentru tine" poza lu'fii-miu pe mess, ca numai cu aia am ramas. Salvata acolo.Asa...ca sa-ti faci o idee.