Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Auzi, ROXANO, nu incepe sa iti pui intrebari retorice la ora asta, ca nu te vaz bine la noapte.
Poate, lui Dumnezeu I-a fost mila de tine si ti-a dat o bucatica de noroc, iar parintilor care te-au crescut le-a dat fericire, ca-o fi stiind ca merita.
Asa ca, lasa filosofia in seama Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxi capat am scris ??? CAPAC au . Pt mie e util . Mereu nu stiu cum sa pun suzi in carut fara sa se atinga de ceva. Are un capac asemanator cu cel de la biberoane

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Gaby uite www.sarcina-nasterea.ro/bebelusi/evolutia-bebelusului-de-la-nastere-pana-la-6-luni.html" target="_blank"> evolutia inaltimii si a greutatii in primul an de viata !
A luat foarte bine 750 g in luna a 5 a.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria ah nu, zic merci de fapt, dar ma gandeam acum ca am alt bebe si fara sa vreau ma gandesc ce.o fi in capul unora de fac din astea
nu ca eram eu bebe frumos, doamne fereste, din contra eu cand am crezut ca silvana are sd (chiar am crezut pt o clipa pe bune)am simtit ca o iubesc mai mult, deci chiar nu gasesc motiv

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Dayanara esti mare figura.Nu stiu daca eu as fi putut sa tratez in modul in care tratezi tu acest subiect delicat("ca te-a dat mama ta).Oricum haioasa rrau bre cu ochii aia in cap.cat despre berbac'tu si socrella....faini ochi respectiv misto coafura.Hainele cele noi ale lui Gaby....hmmm!are ea un status pe mess si nu pot sa zic mai multe ca nu am voie ...aici.By the way,Dayanara eu cum de nu te am in lista de mess?
Mirio fata tu te cari cu armata de bibe dupa tine?Umbli cu remorca sau ai masina cu bena?Tzucaturi!Poate arati si tu la lume copchilu ala ca nu ti-l deochiem prin uariles.
Andrutzo, lasa cupilu in pace nu-l vezi ce fain e?Ce turbez eu pe incadrarea copilului in sablon.Doctorii astia parca-s nebuni.Nu exista frati care sa semene d-apai copii.
Hai sa va impartasesc cate ceva din ce m-a invatat o tipa de afara.Lucreaza cu mamici si bebelusi .Un bebelus invata sa faca anumite lucruri :sa prinda cu o manuta apoi cu amandoua, sa se ridice in fundulet, sa se intoarca de pe o parte pe alta, etc.Trebuie ca mama sa ii arate cum se face.Eu am experimentat cu o jucarie si in aproape o saptamana (eu ii puneam in manuta jucaria corect pozitionate manutele si ii aratam cum sa puna manutele chiar daca el nu strangea efectiv si o scapa ulterior)a invata sa prinda singur cu amandoua manutele exact cum i-am arata.Faza e ca am inceput sa exersam cu jucarii diferite pt ca o tinea strans doar pe aceea ca doar pe ea exersasem.Mai nou e in tandreturi cu o vacuta de plus din acela fin si ce o mai pupa.Are niste ciucurasi neflocosi si-i suge ca pe tzitzi.I-am mai luat si o broasca cu niste tortitze cu niste margele care zornaie si e fascinat si de aia .In schimb nu da doi bani pe jucariile acelea cu lichid inauntru pe care i le-am luat din exasperare.baga mainile in gura pana la cot.
Am exersat cu el si ridicatul in fund tinandu-l de manute.I-am sprijint spatele si acum stie cum sa se ridice.La inceput il ridicam in fund dar venea cu fata inspre talpitze si isi admira degetele sau ciorapii (Dayanara ceva de genul Silvanei).Acum insa nu se mai da asa in fata.Si vorbitul cu copiii trebuie sa fie cat mai clar, nepocind niciun cuvant ba dimpotriva accentuand anumite sunete mai greu de pronuntat.Eu incerc sa dezvat si bunicii de vorbit aiurea (vezi Look who's talking) si cu cuvinte pocite.Bunicii toti ii vorbesc folosind cuvinte aiurea de genul "flumosu'","picioale","de ce plangeam ????".Nu vreau sa-l scot doctor in gramatica dar sunt exasperata de chestiile astea.O scot eu cumva la capat cu ei.
Somn usor!!!
capul si-l tine singur de vreo 2 saptamani.

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Offtopic!!!
Pfff ce meci!Italia Slovacia a fost senzatie.A curs sange dar a plecat Italia acasa!Yeah!

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Nu vreau sa fac morala nimanui la ora asta si, in general, nu-mi plac observatiile, dar in Sf. Evanghelie, Biblie, Scrierile Sf. Parinti......exista printre alte sfaturi de seama unul care se repeta aproape obsesiv - Nu-l judeca pe cel de langa tine!/ Nu-i cunosti nici sufletul, nici judecata/ Cine iti da dreptul sa te faci judecatorul lui?/ Oricine te-ai crede tu, nu esti decat un pacatos inganfat in momentul ala.
Judecati-va faptele si gandurile voastre si lasati-i pe cei de langa voi cu ale lor.

Si, mai bagati-va si voi mintea in cap cu atata galceava in zi de mare sarbatoare! Oare asta nu-i pacat? In loc sa oferi zambete si bucurie, sa dai suparare si inima rea?

Sau mai bine zis, ete concluzia:
Una, cica "pacatoasa" ofera rasete si veselie, iar cea "pioasa" baga suparare si conflict.

Hai, gata, ca nu merita sa va enervati pentru o simpla glumita.

Mergi la inceput

andra_s a gasit sotul un site unde sa uploadez filmuletele. Deocamadata il incercam pe primul, m are 35%, apoi vedem daca merge ce s-a incarcat.
Site-ul e dump.ro . Dar va trimit link-ul cu primul filmulet (daca merge).

POZE RECENTE

Mergi la inceput

ELLANIKO - Da, fata, merg cu "tatele" dupa mine, toate sterilizate si cu capac sa nu faca bebe pushchea pe limba.
Am o gentoaie d-aia de carut anormal de mare si indes in ea jumatate din zestrea lui fii-miu.

Ma, as pune poze, dar am fost frustrata si suparata o lunga perioada de timp pe motiv ca toate pozele din primele zile s-au sters intr-un mod demn de Dosarele X. Au incercat expertii lui peste sa bage un miliard de programe de citire a memoriei ca sa redea imaginile respective si n-au reusit.

Asa ca, m-am ofticat tare si n-am mai lasat nimic in calc. Le trec pe un disc si-l tin sub perna, na!
Dar o sa pun, totusi, ca-i frumos rau si trebuie sa ma laud!
Maine ma ocup intens de problema ca acus e tarzior.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Nu vreau sa fac morala nimanui la ora asta si, in general, nu-mi plac observatiile, dar in Sf. Evanghelie, Biblie, Scrierile Sf. Parinti......exista printre alte sfaturi de seama unul care se repeta aproape obsesiv - Nu-l judeca pe cel de langa tine!/ Nu-i cunosti nici sufletul, nici judecata/ Cine iti da dreptul sa te faci judecatorul lui?/ Oricine te-ai crede tu, nu esti decat un pacatos inganfat in momentul ala.
Judecati-va faptele si gandurile voastre si lasati-i pe cei de langa voi cu ale lor.

Si, mai bagati-va si voi mintea in cap cu atata galceava in zi de mare sarbatoare! Oare asta nu-i pacat? In loc sa oferi zambete si bucurie, sa dai suparare si inima rea?

Sau mai bine zis, ete concluzia:
Una, cica "pacatoasa" ofera rasete si veselie, iar cea "pioasa" baga suparare si conflict.

Hai, gata, ca nu merita sa va enervati pentru o simpla glumita.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Nu am judecat, si nu sunt in masura sa judec.
Ci pur si simplu mi-am spus pararea legat de biserica. Nu mi-a venit bine sa aud astfel de comparatii.
Eu am incheiat subiectul, dupa cum vezi, nu am m scris nimic legat de acel subiect.

POZE RECENTE

Mergi la inceput