Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
dayanara spune:
e gluma bre alino, lasa ca al tau preot nu e barbos seamana cu marc anthony , care.mi place mie era sa fac si.o gafa cand am vazut pozele da am tacut la timp :))))))
ma duc sa indop copilul
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
babyangel spune:
dayanara, ma intrebai daca si Lucas a fost asa mare Pai la 3 luni Lucas avea doar 64cm dar avea 7 kg . Era mai grasut, desi s-a nascut mai mic cu 400g si mai scund cu 2 cm. Dar el a luat mai bine in greutate.
Stii cum e Codrin? Foarte rau de foame..urla de zici ca-l taie, si cand ii dau bibe, dureaza 25-30 de minute sa pape 150ml..fara exceptie. Mananca extrem de incet, si gandeste-te ca l-am trecut pe tetina de 3-6 luni de Dr. Brown's..ca sa nu ii fie greu, dar degeaba!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Ioanact cu riscul ca te vei supara pe mine (si sigur o vei face)aceasta gluma nu este ceva atat de exagerat precum ai spus tu.Este o gluma si ....atat.Habotnicia nu da bine unei femei tinere .Permite-mi sa te intreb de ce utilizezi internetul pt ca din cate stiu eu unii preoti (mai putin deschisi la minte il condamna considerandu-l unealta necuratului).Incearca sa treci prin filtrul unui om rational aceasta gluma si nu prin filtrul sotiei de preot.oricum ,daca stiam aceasta gluma inainte de Botezul fiului meu nu cred ca m-ar fi determinat sa iau in serios vreunul din randurile de acolo.Poate m-ar fi facut sa zambesc.Si inca ceva.Cand voi mai scrie vreo gluma si voi considera ca nu este cazul sa ffie citita de o sotie de preot voi anunta mare cu rosu astfel incat sa stii sa ocolesti postarea mea.Ok?In felul acesta nu te vei mai simti lezata. Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai... Poveste fara sfarsit |
Nu, nu ma supar!
Initial am crezut ca tu ai gandit ca asa s-ar gandi un bebel la botezul sau, si credeam ca asa s-a intamplat la botezul lui Geo..dupa aia mi-am adus aminte ca l-ati botezat in Aprilie.
In fine..sa trecem peste.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ellanik spune:
citat din mesajul lui Ioanact Ellanik vad ca te-a intrebat si Vladimirescu de mesajul cu:'ce gandeste un copil la botez?', daca l-ai compus tu sau e luat de undeva. Dupa ce am citit mesajul m-am gandit ca tu l-ai "compus", si eram gata sa mai i-au de tine. Dar chiar si asa, l-ai postat... De ce ti-ai botezat copilul daca s-ar gandi la asa ceva? Si faza cu "mi-au bagat pe gat droguri cu lingurita", a pus capac. Deci, Sfanta Impartasanie este drog? Nici sa-ti mai impartasesti copilul daca gandesti asa. Nu vreau sa isc vreo cearta dar nu m-am putut abtine. POZE RECENTE ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Si pt ca in calitate de sotie de preot te-ai luat de mine ma iau si eu de tine si te trag de maneca .....cuvantul ingrosat se scrie asa iau
Cat despre "Nici sa-ti mai impartasesti copilul daca gandesti asa." eu zic sa-ti pastrezi sfaturile /povetele pt tine.Nu cred ca era cazul sa faci o astfel de completare.Deja sunt nervoasa.Si-asa eram ....acum sunt si mai dihai.Sunt chiar la un pas de silentio stampa.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
dayanara spune:
fetelor multumesc de complimente la adresa pozelor noastre de bebelusi
gaby pai sa ia 750 la 5 luni e super!
ce haine zice ella ca ai?
a mancat fata! zic sa mai arunc un ochi aici
ma sa stii ca si mie imi place de mine bebelus:))) chiar ma intreb de ce m.o fi dat mama ca eram haioasa tare
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
gaby pune per total pe luna, cel putin asa stiu eu mai ales la luna inaintata, la inceput cand se nasc, e normal sa vezi cat ia intr.o saptamana doua...dar in rest se pune pe luna
anca da oricum lucas e mare , nu ma pricep cat tre sa aibe in cm si la ce varsta dar il vad f inalt ca si luca al rebianei...bine , stiu ca e diferenta de ani buni intre ei, dar zic asa ca.s inalti amandoi pt varsta care o au si in general fetele cresc mai repede, baietii dintr.o data se inalta , dar mai tarziu
azi am dat 2 ture de cartier cu caruciorul in ritm alert poate dau jos ceva
POZE
AMr...2kg
Ioanact spune:
citat din mesajul lui dayanara ma sa stii ca si mie imi place de mine bebelus:))) chiar ma intreb de ce m.o fi dat mama ca eram haioasa tare roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
Uff..da, uitasem ca te daduse mama ta.
POZE RECENTE
honeybaby spune:
Roxana - si acum esti haioasa tare ca si caracter.Pierderea ei
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
citat din mesajul lui honeybaby Roxana - si acum esti haioasa tare ca si caracter.Pierderea ei Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
merci
la ce te referi ca au capat? ca eu nu le.am vazut decat asa in fuga
POZE
AMr...2kg
Ioanact spune:
citat din mesajul lui ellanik Si pt ca in calitate de sotie de preot te-ai luat de mine ma iau si eu de tine si te trag de maneca .....cuvantul ingrosat se scrie asa iau Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai... Poveste fara sfarsit |
OK, am gresit!
POZE RECENTE