Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellanik vad ca te-a intrebat si Vladimirescu de mesajul cu:'ce gandeste un copil la botez?', daca l-ai compus tu sau e luat de undeva.
Dupa ce am citit mesajul m-am gandit ca tu l-ai "compus", si eram gata sa mai i-au de tine.
Dar chiar si asa, l-ai postat...
De ce ti-ai botezat copilul daca s-ar gandi la asa ceva?
Si faza cu "mi-au bagat pe gat droguri cu lingurita", a pus capac. Deci, Sfanta Impartasanie este drog? Nici sa-ti mai impartasesti copilul daca gandesti asa.
Nu vreau sa isc vreo cearta dar nu m-am putut abtine.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Andra am citit acuma. eu nu stiu ce sa zic. Inca mai stau pe teste si masuratori. Vorba Ramonei daca a luat 500 e ok.

Pe voi va doare spatele? pe mine ma doare la sale de nu ma mai pot apleca cateodata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Fetelor, ce a scris ELLA despre ce gandeste bebeul la botez nu a scris ea!
Circula pe net, asa ca luati-o doar ca o gluma!

ELLA nu ai scris in paranteza GLUMA, asa cum faceai cand eram gravidute

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ALINA - Textul era plin de hazuri, atata tot. Iar preotii, exceptant habotnicii poate, sunt oameni inteligenti, culti si cu simtul umorului.

Mantuitorul a fost nu numai voios; in masura in care umorul e bunatate si comuniune, El trebuie sa fi avut si umor. Caci numai rautatea si diabolicul nu stiu de gluma; Dumnezeu stie de gluma si chiar face glume bune.

Unii Sfinti Parinti ne incredinteaza si ei de acest fapt. Sfantul Maxim Marturisitorul, reluand cuvantul Sfantului Grigorie Teologul din Sfaturi catre fecioare" (vers. 499), teologhiseste in lucrarea "Ambigua" despre felul cum "se joaca Cuvantul inalt in tot felul de chipuri ...".

Daca Sf. Parinti isi permit asta de ce am fi noi mai "evlaviosi" si mai "piosi" decat dansii abatandu-ne de la simpla realitate.

Blasfemia are alta definitie, iar judecata ei nu si-o permite oricine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IOANAA28 - Ce-o mai face?
Fetita, intra macar sa ne zici ca esti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

child oricum mi-am dat seama ca e gluma, dar nu cu lucrurile sfinte.(drog=impartasanie, barbos=preot, camera, care miroase urat=biserica, oala=critelnita, cartea de bucate=Sfanta Evanghelie..etc)
miria_cristina hmm Dumnezeu face glume bune?
Da, sunt de-acord cu glumele dar nu de cel sfinte.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Anca felicitari pentru dragalasul de Codrin! a crescut ceva nu gluma!
Gaby si pe mine ma doare spatele in ultima vreme. ieri am incercat prima data sa fac ceva miscari usoare de gimnastica. Tare greu a fost. azi nu am mai avut timp, Petru s-a marait pe seara grozav de mult. isi tot mananca buzele, oare o fi vorba de vreun dintisor? mesteca asa in gol si isi rontaie si degetele de la mana.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

GABY, cred ca 500 g/luna intreaga.Oricum eu zic ca Joy e perfect in grafic, stai linistita.Eu am vazut-o live si zic ca e perfecta .
Dureri de spate am si eu...uneori daca ma aplec am impresia ca nu ma mai ridic...plus ca imi ia 5 minute sa-mi indrept spatele. Inainte de sarcina+nastere nu le aveam...Ma intreb daca vor mai trece vreodata

Cred ca ma duc si eu la...azi nu stiu ce-am avut,toata ziua mi-a fost somn si n-am avut chef de nimic...vremea asta ma termina

toata lumea, sa aveti o noapte linistita

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Andra, nu fi suparata..tu nu vezi ce minune ti-a dat Dumnezeu? Poate or fi fost slabe bateriile la cantar. cat despre retardul motric, eu zic ca depinde mult interpretarea si de cat e dr. de ingust sau deschis la minte. Pt ca trebuie sa tina cont de faptul ca a fost nascut prematur, si nu se poate face o evvaluare prin comparatie cu alti pacienti nascuti la termen. E bine sa te duci la alt dr pt a doua parere, sa fii tu linistita. Pup boticosul, ochiosul si pletosul frumos!

Honey, exact la asta ma refeream cand spuneam ca ar trebui sa va puna pe ganduri exemplele astea..adica ce preferi: sa te trezesti cateva nopti(1 saptamana) sa il adormi fara papa, sau sa te trezesti 2-3 ani apoi ca sa ii dai papa? Asta e intrebarea, lasand la o parte faza cu digestia. Ca normal ca fetita nu doarme pana nu ii da mami lapte, pt. ca asa a fost invatata de mica. Eu am o prietena cu o situatie mult mai grava: fetita are 3 ani jumate si cere noaptea lapte de 2 ori..daca nu ii da, plange pana vomita

Eu sant tare rea de somn, si stiu ca urmeaza oricum nopti dificile cu cerscutul dintilor , maselelor etc

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vladi nu am scris eu textul .Nu cred ca as avea timp sa scriu atata.
Miria
Ioanact cu riscul ca te vei supara pe mine (si sigur o vei face)aceasta gluma nu este ceva atat de exagerat precum ai spus tu.Este o gluma si ....atat.Habotnicia nu da bine unei femei tinere .Permite-mi sa te intreb de ce utilizezi internetul pt ca din cate stiu eu unii preoti (mai putin deschisi la minte il condamna considerandu-l unealta necuratului).Incearca sa treci prin filtrul unui om rational aceasta gluma si nu prin filtrul sotiei de preot.oricum ,daca stiam aceasta gluma inainte de Botezul fiului meu nu cred ca m-ar fi determinat sa iau in serios vreunul din randurile de acolo.Poate m-ar fi facut sa zambesc.Si inca ceva.Cand voi mai scrie vreo gluma si voi considera ca nu este cazul sa ffie citita de o sotie de preot voi anunta mare cu rosu astfel incat sa stii sa ocolesti postarea mea.Ok?In felul acesta nu te vei mai simti lezata.
Child mersi ca mi-ai adus aminte.Eu m-am gandit ca s-a depasit etapa si ca nu mai e cazul sa scriu ca e gluma.
Gaby am vazut ca ai haine noi.Pup fatuca.
revin!!!

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput