Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu Andra draga, imi pare rau ca esti suparata. Dar trebuie sa-ti treaca cit de repede, ca nu e nimic grav. In primul rind, cintarirea poate avea mari erori: daca la cintarirea precedenta nu facuse kk si pipi de curind, iar acum era "golit", deja sint cam 250 g. Intre minact si nemincat iar e diferenta de 100-200g. Ca sa nu mai zic ca acelasi cintar, in aceeasi zi, daca-l muti pe masa, iti da diferenta de pina la 300 g fara probleme, pt ca se schimba centrul de gravitatie. Asadar cintarirea nu e relevanta la doctor, ca aia muta cintarul tot timpul (uite, la mine e diferenta de 200g daca il cintaresc cu capul in dreapta fata de cintarire cu capul in stinga - iar cintarul meu e bun!:)) Ok, acum ca s-a vazut 100g crestere, inseamna ca sigur nu a luat 1 kg, dar poate ca a luat 500 g ceea ce e onorabil, zau... Tie cum ti se pare "din ochi", a crescut sau nu? Apoi: diversificare la 5 luni nu e o problema, mai ales ca mesele principale tot de lapte vor fi - poti sa diversifici f lent. Sau poti suplimenta cu LP daca nu vrei sa diversifici inca. Oricum, ce vreau sa zic e ca nu trebuei sa ne facem asa mari probleme ca nu e totul ca la carte, diversificat la 4 sau la 6 luni tot copil sanatos e (noi am fost hraniti cu biscuiti de la 4 luni, nu? si sintem sanatoase!), cu cartof sau fara tot pe acolo, in cel mai rau caz avem niste gaze si ne razgindim. Fii mai relaxata si va fi bine :) De asemenea, e bine sa se mai uite un pediatru, ca sa te linistesti, bine? Multumeste-i Domnului ca nu e bolnavior, restul sint mizilicuri ! mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
vladi la mana nu prea simt mare diferenta ... oricum mi-am mai revenit, ca eram asa amarata ... o sa ma duc inca la un peditru sa mai cer o parere, ii multumesc lui DD ca nu e nimic grav
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
anca sa iti traiasca baschetbalistul
POZE
vladimirescu spune:
M-am intrebat de multe ori ce mai face alina_ubulina, fata cu gemene care era in odiseea noastra.. stie cineva ceva?
oanka - esti bine?
irinabobe spune:
child multumesc mult.ideea e ca al meu nu se intoarce deloc ajunge doar asa pe o parte si gata asa ramane...
andra multumesc o sa intreb si eu pediatra sa vad ce si cum ca nici nu stiu ce e normal si ce nu sa faca un copil la varsta asta...
GabyHila spune:
Roxana speechless ce frumoase sunt pozele cu voi de cand erati mici!! Tu erai ca o papusica exotica!! imi mentin parerea ca esti cea mai exotica dintre noi la privire:)
Annya si noi am avut urdoare si ne-au trecut cu picaturi cu nettacin. Pentru Joy serul fiziologic l-am foosit la curatatul ochisorilor.
Mai zicea Vladi de ceva solutie Tabro nu stiu cum.... orice picatura iei trebe sa ildai cel putin 5 zile!!!
Honey si Roxana. Eu am incalzitor aVENT si din ce am testat sunt timpi diferiti de incalzire pt lapte si mancare!!!
Greenfrog sa traiasca piscotelul!!!!!
Stefimic nu cumva nodulul ala sunt crizele genitale?? Stiu ca pot fi f dese. se umfla, se dezumfla... nu cred sa fie vreo problema!! daca esti nelinistita suna pediatru si sper sa iti zica tot criza genitala!!!
revin,,
GabyHila spune:
Am cantarit-o pe pitica si in ultimele 2 saptamani a luat 190 de grame! pER total pe luna a luat 750 de grame, dar mi se pare putin in ultimele 2 sapt!! exista vreun grafic cu cat e ok sa creasca pe luna??
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila Am cantarit-o pe pitica si in ultimele 2 saptamani a luat 190 de grame! pER total pe luna a luat 750 de grame, dar mi se pare putin in ultimele 2 sapt!! exista vreun grafic cu cat e ok sa creasca pe luna?? Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
GABY eu stiu ca e ok daca ia si 500 g pe luna dupa luna a treia.
Poze Briana.
GabyHila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramy77
GABY eu stiu ca e ok daca ia si 500 g pe luna dupa luna a treia. Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010 Poze Briana. |
Se ia greutatea pe toata luna sau se pune si aia din ultimele sapt?
Ma duc sa beau un cocktail cu afine si galactogil!!
Si a mea se trezeste mai des noaptea. sa fie din cauza foamei? mie nu mi s-ar parea ca ii e foame!!
andra_s spune:
gaby daca ctesti cateva pagini in urma o sa vezi ca ianis a luat 100 de gr intr-o luna si al meu se scoala des noaptea in ultima perioada, si de 4-5 ori
ella mie nu mi-a venit decizia, dar la 2 luni dupa dosarului mi-a intrat indemnizatia pe card, oricum mai devreme de 12 iulie nu-ti intra, verifica atunci
vladi alina-bubulina nu a mai dat niciun semn demuuuuult
POZE
honeybaby spune:
Ella - daca mai scrii dastea las copilul nebotezat
Anca - prietena care ii dadea bibe noaptea pana la 2 ani jumate ii dadea ca sa poata si ea dormi . Daca nu-i dadea se ridica din pat se apuca sa se joace, vroia afaral 4 dimineata, sa se dea in leagan iar ea dimineata pleca la munca.
Asta era placerea lui cea mare sa bea cu biberonul si o facea doar noaptea
Am studiat mai bine suzetele dr browns nu sunt care cele de la nuk, sunt la plate si mai late. Imi plac ca au capat dar nu am luat pt ca cele 4 care le avem sunt si asa prea multe
Ce mai vroiam oare sa zic ??
Ma duc s-o iau pe Maya din curte ca-i ingheata nasul
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna