Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Ruxita, bine ca nu a patit nimic si acum e mare si frumoasa.
Si Sara a mea a cazut de 3 ori din pat, cat a fost bebe. O data la 6 luni, dormea intre noi si nu stiu cum s-a tarat ca am auzit doar buf si oaaaaaa, oaaaaaaa, a doua oara dormeam cu ea pe o canapea cu coltar si s-a scurs intre partea extensibila a canapelei si coltar, nu mai stiam cum sa o scot de acolo ca ramasese suspendata cu capul in jos si picioarele in sus, macar nu s-a lovit....A treia oara avea vreo 9 luni si am pus-o in scoica in mijlocul patului sa ma duc pana la baie. Nu am apucat sa ajung ca am auzit buf. Am gasit-o in mijlocul camerei ca o broscuta testoasa, cu scoica in spate, din care iesau mainile si picioarele

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Gata...

Al3csa m-ai amuzat tare cu Nevasta 1.0

Andre_lina bine ai revenit! Ne-ai lipsit! Am citit pe nerasuflate parerile tale despre mini concediu!

Decenuela invingatoarea ..."prb a fost c am plecat pe la 1.30 si m-am intors la 7.15 si am gasit 2 adulti ( tasu si tanti care mai sta cu jiji) terminati k capul. se pare k jiji a dat concert..de ma mir ca n-au chemat vecinii politia. i-am lasat mancare..i-a mai fc si ea LP...cum am venit io s-a linistit..dar inca ofta si sughita. SE PARE DECI CA SUNT ( MOMENTAN) SINGURA LUI DRAGOSTE ...SI K FARA MINE NU POATE TRAI" ADEVARAT GRAIESTI!!! Asa am patit si eu Terminati, obositi...epuizati...Cu zambetul ce sa iti zic? Eu sunt mereu cu zambetul pe buze, chiar imi caut prin poze una, cu gura mai inchisa...mereu cu gura pana la urechi Optimista...si hihihi toata ziua...(pana ma impiedic si eu uneori de butoiul ala "cah")

Lia eu i-am luat doar cereale care se fac cu apa. Ar trebui sa ii dau dimineata si poate seara, daca e fomist rau. Dar cum eu sanii cu lapte, plini dimineata, prefer sa ii dau piept. Cand mai scade productia o sa ii dau la masa de la 6-7 si cereale. Si poate ii mai dau si seara, pe la 8-9. Dar prima si ultima masa le are doar cu lapte simplu.

Ale1212xa cand pisoiul meu e agitat ca al tau, si face toate alea, il iau in brate, ma joc cu el putin si apoi ii cant si il tin de o manuta (il ias sa ma ia de deget) si ii vorbesc calm si incet. Il mangai. Asa il linistesc. Au si ei momente de detensionare. Rabdare mamico

Alexutza spor la treaba! Pupam Yannis mic si vesel! Si eu i-am dat nectarine pana acum. I-am bagat de 2 zile si caisa. Cred ca nu-i bai sa ii pui nectarine in loc de piersica. Eu ii dau 1/2nectarina. Nu mai mult. Si caisa tot 1/2 i-am dat.

Nik0le merci ptr capitol! Organizata ca de obicei si pe faza!

Bea arati fffff bine! Felicitari! Si pe mine m-a pocnit fi-miu si in cateva zile m-am trezit cu canale infundate. Asa ca dl nu a mai servit mese diversificate (doar fructele cu branzica), ci san, pana a desfundat canalele. Desfundarea a durat 2-3 zile. (Merci Mariucasara ca mi-ai amintit de intamplare )

Simplicity bine ai venit! Pupici pufuletului!

Bubu_bu spor la pregatiri!

Arwen speram ca bb e ok! Sa treaca sperietura!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara
Ar mai fi data ta de nastere (daca vrei sa o spui) sa stim cand sa te sarbatorim.... Fetele tehnicute va vor trece in lista de pe prima pagina.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Multumesc de urarea de bun venit-BINE V-AM GASIT- ziua mea de nastere e in 24 aprilie 1984

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Am hranit pitic. Foarte agitat. Nu se poate deplasa in 4 labe, decat in marsalier. Si e asa de ciudos, ca mai are putin si plange. Dar el urla. Nu intelege de ce....

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dupa amiaza si de la noi. am cap asta de recuperat si sunt la zi. va citesc cu mare drag sunt la zi cu noutatile:
andre lina bien ca vati intors sanatosi si cu bateriile incarcate,

nik0le imi pare bn ca irina este ok si nu are nimic pt fonatanela mare nu tia zis pediatra sai dai mai multe picataturi de vigantol? zic si eu.
decenuela bv ca ai scris la examen asteptam cinstea sa iei o nota mare 10+.

MP imi parea rau de tampitii astia de la minitoys,

MS imi pare bn ca ati scapat de locatarii nedoriti(puricei) si imi pare rau pt sebi marait. poate ii ies dintisorii.

imi mai aduc aminte si mai raspund mai incolo.
a si xela un concediu placut va doresc la toata familia!
de cris mario stie cineva ceva?

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

vai, catalutza, ce plimbareata esti! ce te mai invidiez! si m-as oftica rau de tot daca nu mi-ar fi si mie frica de avion (cu care n-am zburat niciodata)... eu ma simt mai in siguranta cu trenul, cu viteza lui de melc si rareori accept deplasarile cu masina, in care, btw, mai nou mi-e rau, ma ia cu gretzuri si voma (si asta numai local prin Buc)... nu inteleg de ce mi-e asa de rau in masina, mai inainte de sarcina si alaptare, nu-mi era, acum efectiv simt ca imi intoarce stomacul pe dos... So, cu sensibilitatile in cauza nu cred ca voi apuca vreodata sa vad Parisul sau Buenos Aeres...

decenuela, m-ai facut sa ma simt "minunat ca dracu" cu complimentele tale, dar o sa suport cu stoicism de acum incolo orice remarca apreciativa la adresa mea (fac parte din categoria de persoane care se simt aiurea cand li se zice ceva de bine, nu dati cu oo, dar ma simt mai in elementul meu "pe invers")...

Bea, felicitari pentru sotzul care iti poarta numele! asta chiar ca e chestie super tare, noi femeile ne simtim astfel razbunate! Eu nu am acceptat sa port numele nici a primului, nici a celui de-al doilea sotz (de aia suntem fiecare cu a masii lui, 3 nume in familie), fiecare isi poarta numele Tatalui, amin... sotzul s-a simtit lezat in barbatie ca nu vreau sa-i port numele si s-a zburlit la ideea Elei ca fiu-meu sa-mi poarte si numele meu (sa aiba un nume dublu)... dar in cazul meu m-am scos cu scuza ca daca imi schimb numele tre sa-mi schimb toate actele, inclusiv pasaport si pentru asta ar trebui din nou sa obtin acordul fostului sotz, tatal Elei, de a baga datele copilului in pasaport, ceea ce era f. dificil in acel moment, riscul era sa nu-mi mai pot lua copilul cu mine.

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

Bravo Ruxita!
Eu tot cu numele de familie de la tatal meu. Primul sot si l-a pastrat pe al lui, al doilea l-a luat pe al meu (cred ca-si da cu pumnii in cap acum, ca a ramas cu el) si urmatorul, la fel il va pastra pe al lui, asa ca eu cu al meu de botez mor. Mai mult, toti trei copiii au numele meu de familie .

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

felicitari Bobitzei pt castigarea concursului. deh avem cei mai fumosi pufuleti.
mara maraita si yannis marait. probabil de la dinti.
eu nu mai zic nik de mine: nopti cu foiala, dorm cate o ora legata atat, sunt terminata. ma declar obosita si neodihnita odiseei. cine stie cat o sa raman pe locul asta

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

alexutzza un botez frumos va doresc drum bun si va steptam sanatosi acasa si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simplicity te-am trecut pe prima pagina. Poti sa ne mai spui si cati cm a avut fetita la nastere. Apropo....sa-ti traiasca minunea!

Mai povesteste-ne despre voi si mai scrie cateva mesaje.

Vreti sa votati o delfinitza in concurs?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

welcome simplicity . Sper sa ne scrii des de acum incolo.

Eu am plecat ...bou si m-am intors mare vaca, am rezolvat nu zic ca nu, cel mai important Yannis are pasaport.

Cardul e pe numele vechi asta dupa ce de 2 luni, stiind ca expira si ca se reinnoiesc automat am dat telefoane la banca si tarcoale la sucursalele din jurul meu (3!!! 3 SUCURSALE DIFERITE !!! plus telefoanela sucursala unde am contul) sa intreb sigur, sigur daca nu cumva trebuie facut ceva sa nu ma trezesc ca ma cheama pan la mama naibii in Dorobanti sa ridic cardul nou si el e de fapt pe numele vechi ca nu am timp sa mai fac odata un drum pana acolo si normal tot pe numele vechi asta ca sa nu pot face io cumparaturi! si cik sa mai stau si toata luna August in Grecia (in Grecia nu e cu PIN, trebuie la magazin sa arati un act de identitate sa dovedesti ca esti posesorul cardului)

La primarie am luat din greseala si in graba...copie si original...da originalu era tot o copie da color...mama lui ala care o fi facut cope color! io o intorsesem pe spate era scris un numar, zik ok e originalu are nr de inregistrare si stampila albastra, asta e! Offf si mi-au zis la primarie ca ala nu e nici un fel de nr , ca apostila e mare cat casa ...acasa am realizat uitandu-ma mai bine ca era scrisul sotului meu pe spate si un nr de tel fix de Grecia deci treb sa ma mai duc odata asta ca sa termin cu modificarile legate de casatorie si sa imi fac buletin ca lumea sa pot sa imi fac si io pasaport, permis etc Ca le-a fost mila la politie ca nasteam si nu aveam buletin asta iarna si mi-au facut buletin cu "lipsa act casatorie", iti faci treaba cu el (banca, indemnizatii, alocatii) dar pana la emitere de acte ale politiei pe baza lui (permis, pasaport)

cred ca deja v-ati saturat de peripetiile mele

Yannis a papat i piersica, o nectarina si un morcovel mic, multzumim de intrebare.

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput